Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИма ново строителство но наистина е малко и всеки предпочита да купи такова , никой не иска Москвич и е разбираемо, само да го топлиш в годините ще го платиш още веднъж..пък и старите соц. асансьори в сравнение с безшумните са голяма разлика.
Коментар
-
това е най-трудно за разбиране
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТо и ти дет се вика може утре да паднат цените и да станат апартаментите по за две вафли пари , ама може да не си жив.. Стадото си върви , пък той вълка гладен няма да остане.
http://b2bnews.bg/index.php/nqkolko-...to-703710.html
от "третия отбор" можем да сформираме цял Батальон
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИма ново строителство но наистина е малко и всеки предпочита да купи такова , никой не иска Москвич и е разбираемо, само да го топлиш в годините ще го платиш още веднъж..пък и старите соц. асансьори в сравнение с безшумните са голяма разлика.
Щото и моето е ново, ама след земетресението, на стената ми зейна путнатина, дето можех да бръкна с пръс !!!
ново налЕ...
Иначе съм съгласен де ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТо и ти дет се вика може утре да паднат цените и да станат апартаментите по за две вафли пари , ама може да не си жив.. Стадото си върви , пък той вълка гладен няма да остане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИма места в момента , където потенциалните купувачи са 10 пъти повече за нови апартаменти с определена квадратура. Там може да се направи удар. Но е апартаменти , пък те вечно щели да податПодчертавам - нови апартаменти.
Както казва Бате Пешо, и не само, има закони. Икономически.
И не е зле там-по банките да ги поназнайвате.
Че един ден -някой да не се окаже без гащи, при отлив.
пп
Пак препоръчвам- само мислене. За инвИстиции-имате глави. И на раменете си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИма места в момента , където потенциалните купувачи са 10 пъти повече за нови апартаменти с определена квадратура. Там може да се направи удар. Но е апартаменти , пък те вечно щели да податПодчертавам - нови апартаменти.
но и там сделки почти не се случват...разликата меджу потенциален купувач и купувач е много голяма. Виж сайтовете за имоти колко пъти е посетен даден 'изгоден' имот и въпреки това сделка няма.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Автора на темата е прав в едно...че сигурно върви/ според него е все пак/..аз не знам..но това нема значение. Нека приемем, че наистина върви....добре нека е така!!!
Но има един прост въпрос....колко време ще върви.....ще върви.....ще върви....
автора може и да не е жив даже когато според него/или както му се иска на него/ ще се възстанови...
На мен ми се струва, че има мноооооого доста да върви.....защото на времето бяха мноооооооого алчни.....
Коментар
-
bertram
100 пъти по добре е ! И първо правило е че винаги е много по добре ти да си този който ще плаща , при който са парите..а друг да чака ти да му платиш.Защото в един момент винаги така се завъргат нещата, че все има такива които имат да получат от някой който не им е дал...ясно е кой печели и кой губи.На вълка съдбат е такава, да изяде овцата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениети като си на село не знам за какво ги диплиш тези депозити.?
като си на терен не е ли по-добре да си купуваш и комасираш парцели.земеделска земя и да се разправяш с арендатори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТрейдърко благодаря ти че си се загрижил за мен.Не си и помисляй че ще дам на Дянков и стотинка.Засега изчаквам за да видя какво ще предложат банките.На 31 декември като ми начислят лихвичките и дим да ме няма......Животните догодина ги ликвидирам ще си оставя само 10 овчици и две крави.С париците ще си купя малко земица.Ще я дам на арендатор да я обработва срещу 40 кинта на декар и ще си въртя синджира.Ще си ходя на работа и за риба.Работниците си заминават.Ще оставя само един и той ще посивее.Дянков като е тарикат ще ми вземе опинците.А влоговете ще изчезнат от България.Като завърши сина ще му ги дам и да се оправя в големия свят.А той ще се оправи с Дянков още по добре.Ще плаща данъци ама в истинска държава а не на смрадлив прост ловчалийски неграмотник.
като си на терен не е ли по-добре да си купуваш и комасираш парцели.земеделска земя и да се разправяш с арендаторитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар