IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Нещо яко си се заблудил.Аз не бих купил строителство след 2000г в никакъв случай.
    Ако ти е мил живота не си купувай и строителство 1990-2000 г., повярвай ми имам някакво скромно участие в доста такива строежи, страх ме е не да живея, но и да вляза в такава сграда!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Има ново строителство но наистина е малко и всеки предпочита да купи такова , никой не иска Москвич и е разбираемо, само да го топлиш в годините ще го платиш още веднъж..пък и старите соц. асансьори в сравнение с безшумните са голяма разлика.
      Нещо яко си се заблудил.Аз не бих купил строителство след 2000г в никакъв случай.Живота ми е мил все още.Много пъти съм обяснявал как се строеше по времето на бума.И от какви знайни и незнайни строители и проектанти.И с какви материали.Дано няма 6.5 по Рихтер оти коньо че ойде у ряката.

Коментар

• това е най-трудно за разбиране

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        То и ти дет се вика може утре да паднат цените и да станат апартаментите по за две вафли пари , ама може да не си жив.. Стадото си върви , пък той вълка гладен няма да остане.
        ето какво казва мъдрецът за "Редицата"

http://b2bnews.bg/index.php/nqkolko-...to-703710.html

от "третия отбор" можем да сформираме цял Батальон

Коментар

Има ново строителство но наистина е малко и всеки предпочита да купи такова , никой не иска Москвич и е разбираемо, само да го топлиш в годините ще го платиш още веднъж..пък и старите соц. асансьори в сравнение с безшумните са голяма разлика.
          Абе, от ново да ново има доста нюанси ...
          Щото и моето е ново, ама след земетресението, на стената ми зейна путнатина, дето можех да бръкна с пръс !!!
          ново налЕ...
          Иначе съм съгласен де ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

То и ти дет се вика може утре да паднат цените и да станат апартаментите по за две вафли пари , ама може да не си жив.. Стадото си върви , пък той вълка гладен няма да остане.
            То и ти дет се вика.....същото важи и за теб "уважаеми"......Нали!!!!!

Коментар

Има места в момента , където потенциалните купувачи са 10 пъти повече за нови апартаменти с определена квадратура. Там може да се направи удар. Но е апартаменти , пък те вечно щели да подат Подчертавам - нови апартаменти.
              И да подчертаваш и да не подчертаваш ... все тая!
              Както казва Бате Пешо, и не само, има закони. Икономически.
              И не е зле там-по банките да ги поназнайвате.
              Че един ден -някой да не се окаже без гащи, при отлив.
              пп
              Пак препоръчвам- само мислене. За инвИстиции-имате глави. И на раменете си.

Коментар

• cokrat1

D.Y.F-091066

Коментар

• bertram

D.Y.F-091066

Коментар

Има места в момента , където потенциалните купувачи са 10 пъти повече за нови апартаменти с определена квадратура. Там може да се направи удар. Но е апартаменти , пък те вечно щели да подат Подчертавам - нови апартаменти.
                    има такива места, но това не е пазара, а по-скоро изключение.

но и там сделки почти не се случват...разликата меджу потенциален купувач и купувач е много голяма. Виж сайтовете за имоти колко пъти е посетен даден 'изгоден' имот и въпреки това сделка няма.

поздрави
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Автора на темата е прав в едно...че сигурно върви/ според него е все пак/..аз не знам..но това нема значение. Нека приемем, че наистина върви....добре нека е така!!!

Но има един прост въпрос....колко време ще върви.....ще върви.....ще върви....
                      автора може и да не е жив даже когато според него/или както му се иска на него/ ще се възстанови...

На мен ми се струва, че има мноооооого доста да върви.....защото на времето бяха мноооооооого алчни.....

Коментар

• Има места в момента , където потенциалните купувачи са 10 пъти повече за нови апартаменти с определена квадратура. Там може да се направи удар. Но е апартаменти , пък те вечно щели да подат Подчертавам - нови апартаменти.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• bertram

100 пъти по добре е ! И първо правило е че винаги е много по добре ти да си този който ще плаща , при който са парите..а друг да чака ти да му платиш.Защото в един момент винаги така се завъргат нещата, че все има такива които имат да получат от някой който не им е дал...ясно е кой печели и кой губи.На вълка съдбат е такава, да изяде овцата.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            ти като си на село не знам за какво ги диплиш тези депозити.?
                            като си на терен не е ли по-добре да си купуваш и комасираш парцели.земеделска земя и да се разправяш с арендатори
                            Този бизнес отдавна умря.Пък и никога не е бил лесен.Хората не си продават земята ей така.Продават само в краен случай за образование на деца или лечение на болести.Глупаците си продадоха земите отдавна.Освен това има и много големи играчи които са направили агенции и сайтове и кагато такива като мен разберат вече е късно.И да не забравяме все пак че ако евросубсидиите изчезнат нещата коренно ще се променят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Трейдърко благодаря ти че си се загрижил за мен.Не си и помисляй че ще дам на Дянков и стотинка.Засега изчаквам за да видя какво ще предложат банките.На 31 декември като ми начислят лихвичките и дим да ме няма......Животните догодина ги ликвидирам ще си оставя само 10 овчици и две крави.С париците ще си купя малко земица.Ще я дам на арендатор да я обработва срещу 40 кинта на декар и ще си въртя синджира.Ще си ходя на работа и за риба.Работниците си заминават.Ще оставя само един и той ще посивее.Дянков като е тарикат ще ми вземе опинците.А влоговете ще изчезнат от България.Като завърши сина ще му ги дам и да се оправя в големия свят.А той ще се оправи с Дянков още по добре.Ще плаща данъци ама в истинска държава а не на смрадлив прост ловчалийски неграмотник.
                              ти като си на село не знам за какво ги диплиш тези депозити.?
                              като си на терен не е ли по-добре да си купуваш и комасираш парцели.земеделска земя и да се разправяш с арендатори
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Проблема за банките са все повече идващите депозити. В момента едва ли не цяла Европа иска да спестява в България. Ще се получи 'исландския ефект' и скоро може се наложи девалвация на лева.
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X