IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проблемацията на всички мечоци ви е, че олицетворявате пазара със собствения си празен джоб, оттам и вашата дълбока заблуда, че нямало купувачи, а имало много непродадени имоти. Само, че като тръгнеш да търсиш нещо конкретно и се сблъскваш със суровата действителност. Има много дето не стават за живеене, има и такива които стават, но те се оказват на цените през 2008-ма. Затова бяхто толкова ошашавени вчера от новината че свършиха жилищата до 40К евро. Догодина ще сте още по-ошашавени от новината, че са свършили тези до60К. Банките готвят ново настъпление през 2013г., голямо настъпление с лихви от порядъка на 2-3% и нови стотици хиляди длъжници изправили се на пръсти за да пипнат тавана, но не им достиг привлечен ресурс. Купона ще е пълен. Още сега сядам на първия ред

Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
    хаха толкова не бях се смял Музовира ме уби от смях. Повече никога няма да тръгнат цените на горе не и в България, всичко свърши. Да в София още има леко търсене и предлагане все пак е столица най много пари се въртят....Иначе в Пловдив прясна оферта на акт 16 370евро, Бургас 370евро пак нов комплекс с акт 16, Варна 380 евро нов комплекс на хубаво място пред акт 16 за малките градове няма да коментирам там цените гонят 200евро на квадрат дори има вече и цени в лева
    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• рязка мечка е положението

хаха толкова не бях се смял Музовира ме уби от смях. Повече никога няма да тръгнат цените на горе не и в България, всичко свърши. Да в София още има леко търсене и предлагане все пак е столица най много пари се въртят....Иначе в Пловдив прясна оферта на акт 16 370евро, Бургас 370евро пак нов комплекс с акт 16, Варна 380 евро нов комплекс на хубаво място пред акт 16 за малките градове няма да коментирам там цените гонят 200евро на квадрат дори има вече и цени в лева

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
        странни са ми такива субекти :
        хем си турил подпис "аз съм спекулант - не ме слушайте"........хем коментира спекулативни тези-които не разбира.
        Ти разбиращ ли смисъла на подписа си ??

Само слепите спекуланти не знаят ,че имотите поскъпват и такива като теб - които чакат да им го кажат официално
        Когато чуеш в трамвая че имотите поскъпват - половината пътека ще е извървяна
        а ти със сигурност ще чуеш в трамвая - щом са занимаваш да смяташ доходност
        Ти го питаш за сериозни доводи, ТО ти говори за трамваи и .......

Сам си знам колко отбих от цената и какъв късмет извадих при продажбата. Към днешна дата тези пари щях да ги взема на кукуво лято. Ако имаш сериозни доводи говори и стига се излага, че по-захлупен спамър от теб в този сайт не се е появявал.

Коментар

• Първоначално изпратено от John Gotti Разгледай мнение
          Не забелязвам никакво намаление на цената. Имам приятели брокери, които буквално се отказват от професията си, защото не могат да се справят. Не очаквам скоро време проблемът да се реши.
          Прав сте г-н Готи, естествено, че няма как да има намаление в цените на нещо, което по принцип само се вдига. Имаше някаква временна криза, но това вече е история
          За радост на всички читави хора и за нещастие на безимотните бездарници

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
            хем си турил подпис "аз съм спекулант - не ме слушайте"........хем коментира спекулативни тези-които не разбира.

Само слепите спекуланти не знаят ,че имотите поскъпват и такива като теб - които чакат да им го кажат официално
            Те "трамвайните" купувачи няма лесно да повярват на имотни експерти като теб и мен, на тях са им нужни ЕЖК в трамвая /метрото/, /месарския магазин/. Жалко, че на тези имотите винаги ще са им скъпи и винаги ще хленчат по форумите за балони игли, шев и кройка. При тяхното поведение и поза ще им е нужен само вазелин срещу болката

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Темата направо да не казвам какво се превърна

Айде по същество - играх си да смятам доходността във Варна от 2004 до сега и познайте какво се оказа - ако гоним 10 процента доходност както бе през 2004, а в един квартал над 13 процента, та цените едно двойно трябва паднат. Не ми се играе да смятам за София, че там ще е трагедията.

Освен некви спекулативни тези, че ще се качат по някакъв странен начин, нещо солидно да кажете?!

Last edited by ale1; 28.11.2012, 05:01.

Коментар

• Темата направо да не казвам какво се превърна

Айде по същество - играх си да смятам доходността във Варна от 2004 до сега и познайте какво се оказа - ако гоним 10 процента доходност както бе през 2004, а в един квартал над 13 процента, та цените едно двойно трябва паднат. Не ми се играе да смятам за София, че там ще е трагедията.

Освен некви спекулативни тези, че ще се качат по някакъв странен начин, нещо солидно да кажете?!
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                  Музовир, прав си че офертите за масови жилища са намаляли драстично не си съвсем прав, че чак са свършили. От масовите апартаменти за закупуване се намират и достъпни такива само малко над посочения от теб ценови праг. Ето виж:

http://www.imoti.net/dvustaen-aparta...no2130010.html
                  Ми сладурано ако Оспееш да го продадеш този актуален апартамент с тази актуална цена за пазара в момента до Нова Година не ти с получената комисионна ами аз ще те почерпя. Навита ли си на този пазарно ориентиран облог???

Коментар

• Опита ми показва, че колкото по-невзрачни като възможности се чувстват купувачи подобни на теб, толкова повече купувачи има с многократно по-големи възможности за закупуване във всякакви сегменти. Извадете си главите от пясъка. Поскъпването е задължително по БНБ. Довиждане на скъпо.

Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                    А бе,Инвестора!Тая тема,що не вземете да я прикрепите като подтема към "Бисери и вицове",със заглавие -"Бисери и вицове за пазара на жилища в България........?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                      А бе,Инвестора!Тая тема,що не вземете да я прикрепите като подтема към "Бисери и вицове",със заглавие -"Бисери и вицове за пазара на жилища в България........?
                      И за майтап не става вече

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                        Така е защото са свършили тези до 40, но като свършат догодина тези до 60, тогава ще ти покажа нови ежемесечни ескалации!
                        Кога свършат тези до 2 000 000евро ми се обади.

Коментар

• А бе,Инвестора!Тая тема,що не вземете да я прикрепите като подтема към "Бисери и вицове",със заглавие -"Бисери и вицове за пазара на жилища в България........?

Коментар

• Музовир, прав си че офертите за масови жилища са намаляли драстично не си съвсем прав, че чак са свършили. От масовите апартаменти за закупуване се намират и достъпни такива само малко над посочения от теб ценови праг. Ето виж:

http://www.imoti.net/dvustaen-aparta...no2130010.html

Коментар

• Не бойте се! Ако вашето поколение не купи, след около 20-30 години очаквам нов спад и, че ще се намери някой и друг двустаен за тънкоруните клиенти дето ми ги изтриха след като ги онагледих

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                ШЕБЕК цялото село колко излезна с КАЛКУЛАТОРО ????
                                Не мое, иска регистрация. Да не съм луд да се регистрирам в сайт за имоти. На мен всичко на всичко ми требе едно село и едно парцелче 2/2/1

Коментар

Working...
                                X