IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ми то щот тристайните веке на цената на двустайни
    ШЕБЕК цялото село колко излезна с КАЛКУЛАТОРО ????
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Тъкмо се разписах и изчезна поста на Сахибата. Едно не може да се отрече, като му дойде музата реди не размисли, а фундаментални трудове.
      Last edited by Bones56; 27.11.2012, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
        Егати работата. След като прочетох мъдрите напътствия на Сахибата, днес се юрнах да търся двустайни из София. Тук двустаен, там двустаен. НЕМАААААА......А уж са най-масовите и само допреди седмица беше претъпкано с оферти. К'во става тука бе, Сахиба?

Сега я втасахме! Да има пари човек, а един двустаен панеляк да не може да си вземе. Тц...тц.....
        Ми то щот тристайните веке на цената на двустайни

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Абе Лорде, дей този калкулатор, че имам да сметна едно имотче
          http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=17
          Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Егати работата. След като прочетох мъдрите напътствия на Сахибата, днес се юрнах да търся двустайни из София. Тук двустаен, там двустаен. НЕМАААААА......А уж са най-масовите и само допреди седмица беше претъпкано с оферти. К'во става тука бе, Сахиба?

Сега я втасахме! Да има пари човек, а един двустаен панеляк да не може да си вземе. Тц...тц.....

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
              Е, не всичко е розово приятелче, друг пък ми падна с близо 5-стин евра!

Продава КЪЩА
              Град: София
              Район: Редута
              Квадратура: 160 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 114 003 Евро.
              *Цената е актуална към 27.11.2012.

Актуалната цена на Вашият имот е 114 454 Евро.
              *Цената е актуална към 30.10.2012.

КАТО СВЪРШАТ И КЪЩИТЕ ДОГОДИНА - ДВЕ , ТОГАВА ТАМ УВЕЛИЧЕНИЯТА НАЛИ СЕ СЕЩАШ КАКВИ ЩЕ СА------------------------
              Абе Лорде, дей този калкулатор, че имам да сметна едно имотче

Коментар

КАТО СВЪРШАТ И КЪЩИТЕ ДОГОДИНА - ДВЕ , ТОГАВА ТАМ УВЕЛИЧЕНИЯТА НАЛИ СЕ СЕЩАШ КАКВИ ЩЕ СА------------------------
                Да, ама не отчиташ факта, че "Декатлон" ще отварят магазин в София и ще ти подбият цените с хубави палатки и спални чували ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                  Еееееееее, другият ти имот е поскъпнал с 3.13% само за един месец! Ашколсун! Значи, на 27.10.2013 ще струва 50 773.82 Евро! ЧЕСТИТО!
                  Е, не всичко е розово приятелче, друг пък ми падна с близо 5-стин евра!

Продава КЪЩА

Актуалната цена на Вашият имот е 114 003 Евро.

Актуалната цена на Вашият имот е 114 454 Евро.
                  *Цената е актуална към 30.10.2012.

Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Еееееееее, другият ти имот е поскъпнал с 3.13% само за един месец! Ашколсун! Значи, на 27.10.2013 ще струва 50 773.82 Евро! ЧЕСТИТО!
                    Ха дано, но - надали....
                    Както казала Айшето на Асан когато поитал дали е девствена....
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Именно, сетил си се най-накрая как се прави! Точно затова, след като свършиха двустайните, офертните им цени са се покачили с ХИЛЯДА ЕВРАЦИ ЗА НЕМА И МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА!!!

МАЙ НЯКОИ ОТ ВАС НЕ СА СИ ПИЛИ ХАПЧЕТАТА. НЕ ЗАСЛУЖАВАХТЕ ЕВТИНИ ИМОТИ, НЯМА И ДА ГИ ПОЛУЧИТЕ. ТОВА Е ДНЕШНАТА НОВИНА, ЗА КОЙТО НЕ Я Е РАЗБРАЛ

Коментар

• Цените на имотите не са толкова важни, лошото е че в България има затворени над 50 милиарда евро във финансови институции, които не са български и те тези пари ще ги върнат 10 пъти обезценени и това ще се случи изненадващо и много бързо, жертвите няма да могат да реагират.Докато страни, като Гърция и Германия ще спечелят защото ще им отпаднат дълговете, България нетно ще загуби. Ако тези пари се вложат в строителство на нови сгради за живеене, българите ще живеят по добре.
                        D.Y.F-091066

Коментар

кеееееееееек - за последните 2 месеца РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРЪСТ от 5.63% То това повече от 2006-2007-а, бре!

Ти вЕрваш ли си или си много тъп?

Да те открехна как "смята" средната цена имот,бг - събира всички оферти за въпросния тип жилище в района, изчислява средна цена на кв. м въз основа на офертите и я умножава по квадратурата, която си посочил.
                          Именно, сетил си се най-накрая как се прави! Точно затова, след като свършиха двустайните, офертните им цени са се покачили с ХИЛЯДА ЕВРАЦИ ЗА НЕМА И МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА!!!

МАЙ НЯКОИ ОТ ВАС НЕ СА СИ ПИЛИ ХАПЧЕТАТА. НЕ ЗАСЛУЖАВАХТЕ ЕВТИНИ ИМОТИ, НЯМА И ДА ГИ ПОЛУЧИТЕ. ТОВА Е ДНЕШНАТА НОВИНА, ЗА КОЙТО НЕ Я Е РАЗБРАЛ

Коментар

Глупости на търкалета!
                            Именно ...
                            ама като виждаш, че ти е лошо, що не си пиеш химикала овреме, а чакаш да се докараш до такова състояние ?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Щото си несложно момче, ще ти дам лек пример само с един от многобройните ми имоти които съм заложил там където посочваш:

Актуалната цена на Вашият имот е 57 155 Евро.

Актуалната цена на Вашият имот е 54 110 Евро.
                              *Цената е актуална към 18.09.2012.

Актуалната цена на Вашият имот е 54 516 Евро.
                              *Цената е актуална към 01.05.2012.

Актуалната цена на Вашият имот е 56 445 Евро.
                              *Цената е актуална към 21.02.2012.

ТИ НАКЪДЕТО СИ ТРЪГНАЛ, АЗ ОТДАВНА СЕ ВРЪЩАМ МОЕТО ЗАЙЧЕ-БАЙЧЕ!
                              кеееееееееек - за последните 2 месеца РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРЪСТ от 5.63% То това повече от 2006-2007-а, бре!

Ти вЕрваш ли си или си много тъп?

Да те открехна как "смята" средната цена имот,бг - събира всички оферти за въпросния тип жилище в района, изчислява средна цена на кв. м въз основа на офертите и я умножава по квадратурата, която си посочил.
                              Last edited by Crux; 27.11.2012, 15:23.

Коментар

• Глупости на търкалета! Наистина свършиха двустайните. Става страшно, само за месец цената на друг мой имот според имот.бг е скочила с над 1000 евраци вижте:
                                http://paper.standartnews.com/bg/art...article=432706

Район: Суха река
                                Квадратура: 61 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 35 075 Евро.
                                *Цената е актуална към 23.10.2012.

Продава ДВУСТАЕН
                                Район: Суха река
                                Квадратура: 61 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 36 173 Евро.

Коментар

Working...
                                X