If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
МАЛЕ МАЛЕ! АКО БЯХ В ПОЛОЖЕНИЕ ОЩЕ ДА СИ НЯМАМ ЖИЛИЩЕ, ЩЯХ ДА СИ ТЕГЛЯ КУРШУМА!
Плешивецът Тошев дава интервю веднъж на 3 месеца и всички медии се изтрепват да го цитират Потърсете по-стари интервюта с него и ще видите, че все повтаря как кризата е минала, цените са стабилни, луксозните имоти нямало да губят цена, имало сегментация на пазара и прочие брокерски мантри.
Never underestimate the predictability of stupidity
Охаа !!!
Значи остават само тези над 100 евро !!!
Е това е една наистина добра новина !!!
(щото не съм вещ в материята, може ли някой да ми обясни, квадратурата има ли значение за цената )
Те понеже се връщат към 30 000 евро - за това са свършили тези по 40 000....
Attached Files
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Строителите често псуват архитектите,щото едно е да го нарисуваш на компютъра...,а друго е да го осъществиш ,освен това ако живееш в такова нещо ще има тежки последствия за здравето,...за атракцион хол -става
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Охаа !!!
Значи остават само тези над 100 евро !!!
Е това е една наистина добра новина !!!
(щото не съм вещ в материята, може ли някой да ми обясни, квадратурата има ли значение за цената )
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Щото си несложно момче, ще ти дам лек пример само с един от многобройните ми имоти които съм заложил там където посочваш:
Актуалната цена на Вашият имот е 57 155 Евро.
*Цената е актуална към 27.11.2012.
Актуалната цена на Вашият имот е 54 110 Евро.
*Цената е актуална към 18.09.2012.
Актуалната цена на Вашият имот е 54 516 Евро.
*Цената е актуална към 01.05.2012.
Актуалната цена на Вашият имот е 56 445 Евро.
*Цената е актуална към 21.02.2012.
ТИ НАКЪДЕТО СИ ТРЪГНАЛ, АЗ ОТДАВНА СЕ ВРЪЩАМ МОЕТО ЗАЙЧЕ-БАЙЧЕ!
Току що потвърди казаното от мен. Стабилно лежи на дъното цената. Хайде сега и за наемите напиши същото да видим как се се движили
Успех! Ще ти трябва след тази зима. А, който се чуди дека са покриха имотите, да попита брокитата, които масово взеха да свалят висящите с години обяви. Интересна стратегия, но при липса на пари и купувачи.....все тая.....
Винаги преди силен тренд има деливъридж и бой по стоповете на позициите, които биха излезли на огромна печалба след това. Точно такъв спад предстои , а точно сега ще има ход нагоре - златото 2000 долара и там трябва да се изчисти всичко - и акциите също
Как се връзва това с хипер инфлацията която предричаш ?
Абонирай се в imot.bg за емейл известяване колко струва имота ти или пък разгледай графики по квартали и ще видиш как цената не отлепя от дъното. Съветвам те след това да почнеш да си пиеш хапчетата.
Щото си несложно момче, ще ти дам лек пример само с един от многобройните ми имоти които съм заложил там където посочваш:
Актуалната цена на Вашият имот е 54 110 Евро.
*Цената е актуална към 18.09.2012.
Актуалната цена на Вашият имот е 54 516 Евро.
*Цената е актуална към 01.05.2012.
Актуалната цена на Вашият имот е 56 445 Евро.
*Цената е актуална към 21.02.2012.
ТИ НАКЪДЕТО СИ ТРЪГНАЛ, АЗ ОТДАВНА СЕ ВРЪЩАМ МОЕТО ЗАЙЧЕ-БАЙЧЕ!
Абонирай се в imot.bg за емейл известяване колко струва имота ти или пък разгледай графики по квартали и ще видиш как цената не отлепя от дъното. Съветвам те след това да почнеш да си пиеш хапчетата.
Никой не купува, но жилищата били пред свършване, разбираш ли...... И то тези до 40 000 , разбираш ли.....
Иначе, фактите. В малките градове хора не останаха. Празни улици, нощем по две, три ламби на сграда. Извод - имотите са на привършване, затова граби народе.
За т.нар. големи градове и люлки на "бизнеса" в БГ. Ами конкретно за София, по-мърляво и презастроено изпълнение не съм виждал. Там където продадох за нула време цъфнаха още три сгради и сега щастливците се паркират на главите от радост.
Та тъй де, значи жилищата свършват, а навсякъде завършени или недотам завършени паметници на строителния гений. Само вчера минавайки по Симеоновско и Околовръсното се нагледах на тухла, дето ще стигне за две поколения напред.
Големи специалисти банкери и имотни факири има тука.Да не повярваш чак.Чудя се трейдъра дали не пише от Карлуково
опр. не знае какво пише.
първото което трябва да знае е , че публични съвети във форум не се дават
"Музовир да "чистел" щатски акции на пожар" .............
абе джанъм,най-малкото така не се говори - тази лексика е Сигнал "да се купува на пожар "
(Лексиката говори повече от конкретиката) ,
като чуя някой да ми говори за балони,набълбукване , бинки,хилки - сичко се изяснява тутакси - Залагам срещу него с шанс за успех 90 %
това е тема за Поскъпване на имоти -
да си чеше крастата в темите за Интербанк , за сток маркет.........кой от нас разбира от Щатски акции
кво да се прай........сички сме уникални , Егото ни е по - дълго от пи*ш**те
Коментар