IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от каун Разгледай мнение
    Ами интересно ми е.
    Всичките брокери говорите като по команда. Дори едни и същи изречения използвате.

Докато има ниски наеми, цените ще слизат още надолу.
    Другите в очакване на по-добри времена ще си отчакат. И най-важното няма да носят никакви доходи. Което означава или за продан или под наем,.
    А така цени не растат.
    На теории съм се наслушал най-различни...незнам дали говорим едно и също като по команда, но не се ли замисляш, че когато много хора ти казват едно и също е много възможно те да са прави, а ти не ? Когато много доктори ти дават една и съща диагноза, но комшийката, колегата от работата, братовчеда ти и жена ти, които са съответно - фризьорка, програмист, химик и жена ти да кажем мениджър реклама казват, че докторите грешат аджеба ти кой ще послушаш?

Това с наемите...как да ти кажа сега хората, които имат пари не им се живее под наем. А хора с пари в нашата страна има иначе нямаше да има толкова продажби и толкова депозити последните две поне лесно се доказват ако другото минава в графата "те всички брокери така казват" това лесно се проверява.

Коментар

• Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнение
      На много фактори ти сериозно ли ме питаш това? Много от хубавите имоти се продадоха, други се спряха от продажба в очакване на по-добри времена, а други се пуснаха под наем.
      Ами интересно ми е.
      Всичките брокери говорите като по команда. Дори едни и същи изречения използвате.

Докато има ниски наеми, цените ще слизат още надолу.
      Другите в очакване на по-добри времена ще си отчакат. И най-важното няма да носят никакви доходи. Което означава или за продан или под наем,.
      А така цени не растат.

Коментар

Последно - на какво се дължи намалелият брой качествени имоти?
        В София се продават годишно по 20 000 имота колко от хубавите имоти да останат непродадени?

Коментар

На много фактори ти сериозно ли ме питаш това? Много от хубавите имоти се продадоха, други се спряха от продажба в очакване на по-добри времена, а други се пуснаха под наем.

Коментар

Факти, факти...единственото, което може всеки да види в нета е намалелия брой на предлагане на качествени имоти. Мисля всички видове статистики установиха стабилизране на цените на имотите?

Коментар

А защо се стабилизираха цените?
              Поради каква причина?
              Ако търсиш логичен отговор то такъв няма Но като цяло който беше притиснат до стената си реши проблемите и сега вече няма толкова закъсали хора колко имаше веднага след началото на кризата и през тези 4-ри години се поизбистриха доста неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobys Разгледай мнение
                Няма защото няма кой да попита за цената на 40 год. изтърбушени панели, които не ти стига 30 год. ипотека за да изплатиш а дребния бизнес умря а и работата на заплата не е сигурна вече. Младите се ориентират навреме и учат в Европа кой да пазари - бабите ли?
                Нормално - 40 годишните панели вече никой не иска да ги купува и цените им ще вървят с всяка година на долу това не е изненада за никой. Столицата нараства с всяка изминала година и както се казва "Расте но не старее" )) Бабите оставят наследство особено софийските баби )))

Коментар

Факти, факти...единственото, което може всеки да види в нета е намалелия брой на предлагане на качествени имоти. Мисля всички видове статистики установиха стабилизране на цените на имотите?
                  А защо се стабилизираха цените?
                  Поради каква причина?

Коментар

Пазарлъци за двустайни с по 10 000 евро на долу вече няма
                    Няма защото няма кой да попита за цената на 40 год. изтърбушени панели, които не ти стига 30 год. ипотека за да изплатиш а дребния бизнес умря а и работата на заплата не е сигурна вече. Младите се ориентират навреме и учат в Европа кой да пазари - бабите ли?
                    Last edited by bobys; 04.02.2013, 21:07.

Коментар

А дали ще ги пуснат под наем "изтеглените" от продажба имоти?
                      Те са пуснати отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Възстановяване... мокри брокерски сънища...хахахаха
                        Няма лошо де...
                        Не говорим за ръстове и лудницата като преди 2007-ма година това вече е ясно, че никога няма да се върне. Става дума за успокояване и вече истерии няма. Пазарлъци за двустайни с по 10 000 евро на долу вече няма

Коментар

А дали ще ги пуснат под наем "изтеглените" от продажба имоти?

Коментар

• Възстановяване... мокри брокерски сънища...хахахаха
                            Няма лошо де...

Коментар

Ти рекламата вече си я направи.
                              Дай сега някакви факти, иначе няма смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
                                Що да се прави на ударен, виж че е дал ценни съвети.
                                Аз запомних най-важното - който е решил да продава, купува, наема и каквото и да е -първо да си намери добър брокер. Понеже има и много недобри и некоректни такива.
                                А той в случая е добър и дори заклеимява лошите.
                                И така неусетно и логически стигаш до извода че май това е агенцията която ще ти свърши работа
                                Това в кръга на майтапа, а иначе доколкото помня тази агенция май че консултираха при търговете на ЧСИ или някакъв вид съдействие ли беше не помня.
                                Да не те заподозрят сега, че си наш таен агент под прикритие, който се е регистрирал преди време с цел възхвала на нашата агенция )) Изкритикувай ме нещо, защото иначе ще си изпатя! Организираме частни търгове, но не го правим само ние има още 4-5 фирми в България, които го правят не по-малко успешно. тук има едно мое интервю с полезно инфо по тази тема. Но като цяло е доста трудно, защото собствениците на имоти или болшинството от тях не са узрели за този вид промотиране на техните имоти. Когато ни търсят най-често е за ниви, складове, промишлени обекти, офиси или имоти в провинцията където нямаме ресурс да работим още и не можем да им свършим работа, защото към подобни имоти интереса е много слаб и частния търг се обезмисля.

Коментар

Working...
                                X