IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никой никого не може да заблуждава

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Кого заблуждават заинтересованите?

Моят интерес е ясен, интереса на хората от бранша също-строители , брокери. Лаладжиите - коректив като Ваньо също, те дори признават, че отговарят ей така за забавление.
    Най-интересни са ми заинтересованите с вечно стиснати палци, които твърдят, че нямат нищо общо с НИ, кредити, ни купуват , ни продават, ама вечно следят темите
    ...

Лордиефкофски....... заблуждаваш се !

Заинтересованите с вечно стиснати палци (термин Твой) НЕ са заинтересовани.

те са Втората група ........с многоточието ........ТЕ движат Пазара .

но това очевидно не е за всеки

Фактът , че СА 98 % в този форум е аргумент - внасящ Спокойствие и Увереност

то е като в Покера - не намериш ли човека с "многоточието" - Преди да извадиш Парите на масата

- значи Многоточието си ТИ .........прибери си парите и бягай далече

Коментар

• "Колега" - нищо не е такова каквото изглежда

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ами тогава тегли потребителски и пазарувай имоти.

който има кеш и интерес в НИ винаги може да купи... НИ които следя са с тенденция към поефтиняване в последните 4 години, а вие виете все едно за последното тримесечие има повишаване на цените с 25% и предлагането е изчезнало...

тук не сме малоумни.. всеки нормален човек с интернет и интерес в НИ може да си набележи определени имоти и да си ги следи през месец-два. то е ясно, че някой ги купуват, а други свалят от продан, но има ли достатъчно на брой оферти може да се добие реална представа какво се случва на пазара без да е необходимо някой да ви слуша как сега точно бил момента.
      сложил си аватар на Майстор - ДОРИ да си заинтересован от имот-

свали КАПАЦИТЕ и не препускай с .........!

Нито Нещо се е случило , нито Нещо ще се случи !

когато трябва стригане и доене - измислят "Криза" .....за оправдания на дрането на кожи
      когато свършат парите за Криза.............тогава е сложно-матряла е съспесиран и
      е с глава в гъ*ъ от страх.че идва края на света!

В момента се "произвежда" Новият Спасител на народонаселението , който да влезе на Бял кон и да оправи всичко

ето ти виц:
      По какво познаваш , че идва Ураган и Жена ?
      по "ду**нето"

По какво познаваш , че са си отишли??
      по това,че са отнесли къщата
      .................
      смени "Ураган" с Криза" и ще намериш верния отговор
      ако матряла е гладен,гол и бос - значи Ураганът си е отишъл
      .........
      за да разбереш останалото Първо трябва да си смениш аватара

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
        ...........

ти продължаваш да ръсиш.........

1- младостта не е извинение за незнание
        2- паниката на интербанк е стока за продаване
        3-има един-двама тук - които знаят какво е криза , търси и други мнения , твоето очевидно не работи
        ---------
        за кризи и паники на пазарите говорят САМО Две категории хора:

заинтересовани и .............
        и двата типа се познават по мненията
        ами тогава тегли потребителски и пазарувай имоти.

който има кеш и интерес в НИ винаги може да купи... НИ които следя са с тенденция към поефтиняване в последните 4 години, а вие виете все едно за последното тримесечие има повишаване на цените с 25% и предлагането е изчезнало...

тук не сме малоумни.. всеки нормален човек с интернет и интерес в НИ може да си набележи определени имоти и да си ги следи през месец-два. то е ясно, че някой ги купуват, а други свалят от продан, но има ли достатъчно на брой оферти може да се добие реална представа какво се случва на пазара без да е необходимо някой да ви слуша как сега точно бил момента.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Наторили (ос***ли) имотята рано сабалем ,белким литнат.
          Лелка 1,стефанка и прочие амбразурчици на растежа.
          Като млади Матросовци сте.Евала.
          "Ако си прост то е за цял живот"

Смешници.

Коментар

• заинтересован-това е ключа

Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
            ...........

3-има един-двама тук - които знаят какво е криза , търси и други мнения , твоето очевидно не работи
            ---------

Кого заблуждават заинтересованите? Моят интерес е ясен, интереса на хората от бранша също-строители , брокери. Лаладжиите - коректив като Ваньо също, те дори признават, че отговарят ей така за забавление.
            Най-интересни са ми заинтересованите с вечно стиснати палци, които твърдят, че нямат нищо общо с НИ, кредити, ни копуват , ни продават, ама вечно следят темите

Коментар

• Младостта не е извинителна причина

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              лорде,

1-малко съм по-млад от тебе (37) и досега кредит нито съм ползвал нито съм търсил - не обичам да дължа пари (нито да ми дължат). Сигурно съм изпуснал определени моменти да пазарувам на едро с 'чужди пари', но не съм пропуснал да спя спокойно. това със заемния капитал си е специфично за всеки.

виж да взимаш потребителски с лихва 9% , за да 'инвестираш' в НИ е меко казано несериозно. Потребителския кредит е доказано анти-инвеститорски инструмент, който те захапва точно, когато не трябва. Сега 9%,

2- при следващата паника на финансовите пазари току станал 20%
              - [
              не е да не сме го виждали при това скоро беше.

3-Криза криза - уж банките ни пълни с кеш и на +, но не пропуснаха да одерат канарчетата.

поздрави
              ...........

---------

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                Не знам кой го няма, ама знам какво има....
                Половинка от 70-на квадрата къщурка и половинка от 10 квадрата магазинче....
                Туй имаш, Лорде,....
                Сори, ама това пише по регистрите, майна.....
                И отново ли ще отречеш, че имоти които не са били обект на сделка от 1994г. до днес не може да отсъстват от регистрите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Абе и гърция щеше да въвежда драхмата, ама какво стана с валутните прогнозисти? Май им умряха акаунтитЬе
                  Берти, понеже на теб не ти дават кредити, да те отворя на една далаверка. Ако си ВИП клиент по специална програма можеш да дръпнеш и потребителски на 8,9% ГПР в момента. Много добра оферта, днес ми я направиха, реших да се възползвам от нея.
                  лорде,

малко съм по-млад от тебе (37) и досега кредит нито съм ползвал нито съм търсил - не обичам да дължа пари (нито да ми дължат). Сигурно съм изпуснал определени моменти да пазарувам на едро с 'чужди пари', но не съм пропуснал да спя спокойно. това със заемния капитал си е специфично за всеки.

виж да взимаш потребителски с лихва 9% , за да 'инвестираш' в НИ е меко казано несериозно. Потребителския кредит е доказано анти-инвеститорски инструмент, който те захапва точно, когато не трябва. Сега 9%, а при следващата паника на финансовите пазари току станал 20% - не е да не сме го виждали при това скоро беше. Криза криза - уж банките ни пълни с кеш и на +, но не пропуснаха да одерат канарчетата.

мисли преди да правиш щуротии

поздрави

ПП да не говорим за абсурда, че се мяташ с главата надолу (покупка с чужди пари) на пазар, който продължава да стагнира
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Да бе никкави, недей да лъжеш! Казах ти кой го няма и ти още не можеш да преглътнеш, че се оказа пълен дилетант и като брокер освен като финансист нали наборче.
                    Не знам кой го няма, ама знам какво има....
                    Половинка от 70-на квадрата къщурка и половинка от 10 квадрата магазинче....
                    Туй имаш, Лорде,....
                    Сори, ама това пише по регистрите, майна.....

Коментар

Хахах, как така хем не вярваш, хем не желаеш да се увериш във верността?
                      Те така ,просто с години ти чета глупостите и осъзнах че трябва да имаш антипод и дразнител .Ти и останалите клонинги (стеф-меф-лелка1).
                      Тъй като не съм заинтересован дали цената е долу или горе смятам че успешно върша функцията си на коректор на простотиите и лъжите изляти тук.
                      И за да те разбере един индивид требе да се слезне на неговото ниво с неговият език и похвати.
                      Сега малко по ясен ли съм,амиго?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                        Абе ти що не се прекръстиш от Лорда на "Повелителя на регистрите"
                        Щом имаш силите да правиш така, че в Имотния да нямаш никакви имоти, а в Кредитния да имаш мнооооооо кредити
                        Да бе никкави, недей да лъжеш! Казах ти кой го няма и ти още не можеш да преглътнеш, че се оказа пълен дилетант и като брокер освен като финансист нали наборче.

Коментар

До 20 число мисля да го изтегля, после ще ти дам личната си справка в кредитния регистър на лични.
                          Абе ти що не се прекръстиш от Лорда на "Повелителя на регистрите"
                          Щом имаш силите да правиш така, че в Имотния да нямаш никакви имоти, а в Кредитния да имаш мнооооооо кредити

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                            Не ми е нужно не ти вярвам.
                            Хахах, как така хем не вярваш, хем не желаеш да се увериш във верността?

Коментар

До 20 число мисля да го изтегля, после ще ти дам личната си справка в кредитния регистър на лични.
                              Не ми е нужно не ти вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                                Верваш ли си сам?
                                Или е вътрешна употреба ( за заблуда на "врага")?

Коментар

Working...
                                X