Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениехАХА, аз днес съм с 4% самоучастие при 6 цифрен в имоти и 5 цифрен вече във влог. Чувствам се пълен мизерник, а не знам такива като вас кви каишки саLast edited by X_Y; 16.05.2013, 11:16.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеТака е пичове,
да им серем на тухлите, когато нямаме покрив над главите си.Last edited by X_Y; 16.05.2013, 11:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПичове,
ние ще сме първата държава в която безработицата нараства със заплашителни темпове и цените на имотите да тръгнат нагоре....при липса на чужденци (в момента освен руснаците по морето ..дето скоро и тях ще ги откажат мошениците)
това как си го представяте.
за мен ръст ще има при положение, че безработицата трайно падне под 10-11%... иначе няма как да се случи.
поздрави
да им серем на тухлите, когато нямаме покрив над главите си.
Коментар
-
Пичове,
ние ще сме първата държава в която безработицата нараства със заплашителни темпове и цените на имотите да тръгнат нагоре....при липса на чужденци (в момента освен руснаците по морето ..дето скоро и тях ще ги откажат мошениците)
това как си го представяте.
за мен ръст ще има при положение, че безработицата трайно падне под 10-11%... иначе няма как да се случи.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеТочно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.
СССР е загубил по-малко хора през цялата втора световна война процентно.
От моите познати от около 20 човека само един се върна... всички други са си навън, даже и да им е гадно не се връщат в тукашната мизерия...Last edited by panther; 15.05.2013, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.Last edited by panther; 15.05.2013, 23:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение…..и аз имам, от двайсетина приятели и познати които си биха камшика навремето само един прокопса ( в Лондон) … но той се движеше над десетина години по ръба на закона, едва от 4-5 години се официализира, точно преди да го приберат на топло…...провървя му просто……ниска ми идва тази успеваемост нещо …. По добре да се действа на място ако ще е така ….и без покана за работа, едва ли имаш шансове. Имаш статут на 4ужд гражданин, нямаш пари, нямаш образование, как мислиш 4е ще успееш??
Боб хвърлят за о6те един, който може само 4инии да мие. Или е завършил университет като П.У.Т.К.А.Last edited by master of the seven seas; 13.05.2013, 00:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеТочно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеТочно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.Last edited by Лорда; 12.05.2013, 05:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеНе купувам а продавам за м.найсти път ти го редя.
Отдел фантастика на тема "растеж" етаж20 ред 23
Или за по просто 2023 година е следващият бъбъл.
И последно тошибка и хюлет пакарде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗащо си ми го турил ПРЕПОДАВАТЕЛ в кавички, пиша ти от служебната преподавателска ТО шиба. Можеш да провериш. Ако беше реалист, отдавна да бе закупил, а не да ревеш по форумите като вдовица за у..
Отдел фантастика на тема "растеж" етаж20 ред 23
Или за по просто 2023 година е следващият бъбъл.
И последно тошибка и хюлет пакарде?
Коментар
Коментар