IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
    Не съм убеден.Вярвам че дори ти го осъзнаваш че пазарЯ не е това което го редиш на кейборда на пц-то си.А просто желаеш да е тъй.

Не съм РЪпър нито сривър а реалист.

Надам се да няма нова вълна на разпродажби от банки и чси-та че сегашното състояние ще ти се види рай сравнение с това което може да стане.
    Това го знаеш много добре "преподавателю" !!Нъл тъй,амиго.
    Защо си ми го турил ПРЕПОДАВАТЕЛ в кавички, пиша ти от служебното преподавателско НР. Можеш да провериш. Ако беше реалист, отдавна да бе закупил, а не да ревеш по форумите като вдовица за у..
    Last edited by Лорда; 11.05.2013, 16:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Абе не знам, ти си само този който не пропуска да се закачи на пост на ъпърите. Може би се надаш на нещо, което няма как да се случи а?
      Не съм убеден.Вярвам че дори ти го осъзнаваш че пазарЯ не е това което го редиш на кейборда на пц-то си.А просто желаеш да е тъй.

Не съм РЪпър нито сривър а реалист.

Надам се да няма нова вълна на разпродажби от банки и чси-та че сегашното състояние ще ти се види рай сравнение с това което може да стане.
      Това го знаеш много добре "преподавателю" !!Нъл тъй,амиго.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
        Панелков да не избиваш комплекси на тема къса п***ишка??Имам приятел страхотен психотерапевт .Да ти дам електронаната му визитка.Ще ти направи дисконт 30 % ако подходиш от мое име.
        Абе не знам, ти си само този който не пропуска да се закачи на пост на ъпърите. Може би се надаш на нещо, което няма как да се случи а?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Това няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.
          Има логика, но зависи колко взимаш и жена ти дали е кифла само или ще реши и тя да не участва. Да не говорим, че може и да евакуираш нещо на фаиър сейл в дупката да си помогнеш, натоварвайки платежния баланс на българия. Отделно има бонуси туй онуи не само на заплата се живее. Аз не виждам кой нормален чувек ще купува нещо в бг ако не е в софия в хубав квартал. Повечето наши пужеци навън с ниските заплати са мекащи неприятни селяни от провинцията и ще им е мечта да станат бели хора да си купят апартамент в софия, реализирайки мечтата на родителите си. Абе с три думи само в софия има некъф шанс за имотите според мен или на морето за чужденците. За последното кой нормален чувек, освен ако не е алкаш от ру, ще си купи нещо в дупката като в испания и гърция вече е бесплатно.

Коментар

• Това няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.
            D.Y.F-091066

Коментар

• като се изнесат всички българи от дупката си мисля лоши неща за риъл бг естейт маркетъ

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Кой безимотен, ще се изходи, че ще поевтиняват имотите?
                Панелков да не избиваш комплекси на тема къса п***ишка??Имам приятел страхотен психотерапевт .Да ти дам електронаната му визитка.Ще ти направи дисконт 30 % ако подходиш от мое име.

Коментар

• Кой безимотен, ще се изходи, че ще поевтиняват имотите?

Коментар

• Plov

Различните видове строителства са като захранвания за настолни компютри, тежките захранвания са хубавите..леките са такива, че фирмата производител е неоткриваема.Ясно защо се крие , да не я търсят "доволни" клиенти.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Не разбирам. Какво значи скъп ръчен труд? При консултациите, които съм прамила с няколко фирми ми обясниха, че панелите се изработват в цех и се сглобяват на място и се прави покрива и довършителните работи.

Коментар

• Plov

Слобяемите къщи имат добра топлоизолация и лошо акумулират топлина имат кратък живот и скъпа поддръжка. Такива се строят там където ръчния труд е скъп.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Не виждам смисъл от енергийна революция, по добре еволюция.Революциите вземат много жертви, а в случая можем всички да се запишем в списъка на жертвите като нищо. До 12-12-12 са стигнали предния път в развитието си.
                          Нещо подобно на въглища --> петрол ще е. Не чак толкова съществено, че да предизвика катаклизми.

Коментар

• supertrader,

Надявам се,че не намекваш да се използва реактора на д-р Мехран Таваколи Кеш,като бомба
                            Отделно,все още няма убедителни доказателства,че това действително е работеща технология,а не поредния блъф / студен ядрен синтез /.Да предположим,смяташ,че може да има такова предназначение,тогава тази технология моментално трябва да се забрани.Представи си нашите мургави съграждани какви фойерверки могат да си спретнат

Коментар

• индианеца

Не виждам смисъл от енергийна революция, по добре еволюция.Революциите вземат много жертви, а в случая можем всички да се запишем в списъка на жертвите като нищо. До 12-12-12 са стигнали предния път в развитието си.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Какво мислите за цените на сглобяемите къщи? Моля дайте съвет. Имам парцел и искам да си построя 60кв. вила, която да използвам целогодишно. Спряла съм се на дървена къща от готови панели. Струва ли си да правя такава инвестиция или да избера масивно. Рекламата в сайтовете за дървени къщи е за ниска цена, бързо строителство и това, което ме вълнува - добра изолация.

Коментар

Working...
                                X