Първоначално изпратено от van05
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАбе не знам, ти си само този който не пропуска да се закачи на пост на ъпърите. Може би се надаш на нещо, което няма как да се случи а?
Не съм РЪпър нито сривър а реалист.
Надам се да няма нова вълна на разпродажби от банки и чси-та че сегашното състояние ще ти се види рай сравнение с това което може да стане.
Това го знаеш много добре "преподавателю" !!Нъл тъй,амиго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеПанелков да не избиваш комплекси на тема къса п***ишка??Имам приятел страхотен психотерапевт .Да ти дам електронаната му визитка.Ще ти направи дисконт 30 % ако подходиш от мое име.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.
Коментар
-
Това няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКой безимотен, ще се изходи, че ще поевтиняват имотите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе виждам смисъл от енергийна революция, по добре еволюция.Революциите вземат много жертви, а в случая можем всички да се запишем в списъка на жертвите като нищо. До 12-12-12 са стигнали предния път в развитието си.
Коментар
-
supertrader,
Надявам се,че не намекваш да се използва реактора на д-р Мехран Таваколи Кеш,като бомба
Отделно,все още няма убедителни доказателства,че това действително е работеща технология,а не поредния блъф / студен ядрен синтез /.Да предположим,смяташ,че може да има такова предназначение,тогава тази технология моментално трябва да се забрани.Представи си нашите мургави съграждани какви фойерверки могат да си спретнат
Коментар
-
Какво мислите за цените на сглобяемите къщи? Моля дайте съвет. Имам парцел и искам да си построя 60кв. вила, която да използвам целогодишно. Спряла съм се на дървена къща от готови панели. Струва ли си да правя такава инвестиция или да избера масивно. Рекламата в сайтовете за дървени къщи е за ниска цена, бързо строителство и това, което ме вълнува - добра изолация.
Коментар
Коментар