Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениехАХА, аз днес съм с 4% самоучастие при 6 цифрен в имоти и 5 цифрен вече във влог. Чувствам се пълен мизерник, а не знам такива като вас кви каишки саLast edited by X_Y; 16.05.2013, 12:16.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеТака е пичове,
да им серем на тухлите, когато нямаме покрив над главите си.Last edited by X_Y; 16.05.2013, 12:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПичове,
ние ще сме първата държава в която безработицата нараства със заплашителни темпове и цените на имотите да тръгнат нагоре....при липса на чужденци (в момента освен руснаците по морето ..дето скоро и тях ще ги откажат мошениците)
това как си го представяте.
за мен ръст ще има при положение, че безработицата трайно падне под 10-11%... иначе няма как да се случи.
поздрави
да им серем на тухлите, когато нямаме покрив над главите си.
Коментар
-
Пичове,
ние ще сме първата държава в която безработицата нараства със заплашителни темпове и цените на имотите да тръгнат нагоре....при липса на чужденци (в момента освен руснаците по морето ..дето скоро и тях ще ги откажат мошениците)
това как си го представяте.
за мен ръст ще има при положение, че безработицата трайно падне под 10-11%... иначе няма как да се случи.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеТочно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.
СССР е загубил по-малко хора през цялата втора световна война процентно.
От моите познати от около 20 човека само един се върна... всички други са си навън, даже и да им е гадно не се връщат в тукашната мизерия...Last edited by panther; 16.05.2013, 00:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.Last edited by panther; 16.05.2013, 00:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение…..и аз имам, от двайсетина приятели и познати които си биха камшика навремето само един прокопса ( в Лондон) … но той се движеше над десетина години по ръба на закона, едва от 4-5 години се официализира, точно преди да го приберат на топло…...провървя му просто……ниска ми идва тази успеваемост нещо …. По добре да се действа на място ако ще е така ….
Боб хвърлят за о6те един, който може само 4инии да мие. Или е завършил университет като П.У.Т.К.А.Last edited by master of the seven seas; 13.05.2013, 01:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеТочно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеТочно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.Last edited by Лорда; 12.05.2013, 06:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеНе купувам а продавам за м.найсти път ти го редя.
Отдел фантастика на тема "растеж" етаж20 ред 23
Или за по просто 2023 година е следващият бъбъл.
И последно тошибка и хюлет пакарде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗащо си ми го турил ПРЕПОДАВАТЕЛ в кавички, пиша ти от служебната преподавателска ТО шиба. Можеш да провериш. Ако беше реалист, отдавна да бе закупил, а не да ревеш по форумите като вдовица за у..
Отдел фантастика на тема "растеж" етаж20 ред 23
Или за по просто 2023 година е следващият бъбъл.
И последно тошибка и хюлет пакарде?
Коментар
Коментар