IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    хАХА, аз днес съм с 4% самоучастие при 6 цифрен в имоти и 5 цифрен вече във влог. Чувствам се пълен мизерник, а не знам такива като вас кви каишки са
    Сахиба, радвам се за теб!
    Last edited by X_Y; 16.05.2013, 12:17.

Коментар

хАХА, аз днес съм с 4% самоучастие при 6 цифрен в имоти и 5 цифрен вече във влог. Чувствам се пълен мизерник, а не знам такива като вас кви каишки са
      да не си теглил ипотека днес?
      Last edited by X_Y; 16.05.2013, 12:16.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
        Така е пичове,

да им серем на тухлите, когато нямаме покрив над главите си.
        хАХА, , аз днес съм с 4% самоучастие при 6 цифрен в имоти и 5 цифрен вече във влог. Чувствам се пълен мизерник, а не знам такива като вас кви каишки са
        Last edited by X_Y; 16.05.2013, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Пичове,

ние ще сме първата държава в която безработицата нараства със заплашителни темпове и цените на имотите да тръгнат нагоре....при липса на чужденци (в момента освен руснаците по морето ..дето скоро и тях ще ги откажат мошениците)

това как си го представяте.

за мен ръст ще има при положение, че безработицата трайно падне под 10-11%... иначе няма как да се случи.

поздрави
          Така е пичове,

да им серем на тухлите, когато нямаме покрив над главите си.

Коментар

• Пичове,

ние ще сме първата държава в която безработицата нараства със заплашителни темпове и цените на имотите да тръгнат нагоре....при липса на чужденци (в момента освен руснаците по морето ..дето скоро и тях ще ги откажат мошениците)

това как си го представяте.

за мен ръст ще има при положение, че безработицата трайно падне под 10-11%... иначе няма как да се случи.

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
              Точно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.
              2 милиона души изгониха малоумните политици, Да не мислиш че е случайно?
              СССР е загубил по-малко хора през цялата втора световна война процентно.
              От моите познати от около 20 човека само един се върна... всички други са си навън, даже и да им е гадно не се връщат в тукашната мизерия...
              Last edited by panther; 16.05.2013, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Това няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.
                Хората купуват в Канада и САШ и Великобритания. Дори и на нискоквалифицирани позиции доходите има са по-високи от тук. А лихвите са по-ниски в пъти. Чакай, някой да ти купи строителните малоумия, тъпанар.
                Last edited by panther; 16.05.2013, 00:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                  …..и аз имам, от двайсетина приятели и познати които си биха камшика навремето само един прокопса ( в Лондон) … но той се движеше над десетина години по ръба на закона, едва от 4-5 години се официализира, точно преди да го приберат на топло…...провървя му просто……ниска ми идва тази успеваемост нещо …. По добре да се действа на място ако ще е така ….
                  За да тръгнеш да успяваш извън БГ, трябва да си направил/постигнал не6то. Ако си без образование и без покана за работа, едва ли имаш шансове. Имаш статут на 4ужд гражданин, нямаш пари, нямаш образование, как мислиш 4е ще успееш??
                  Боб хвърлят за о6те един, който може само 4инии да мие. Или е завършил университет като П.У.Т.К.А.
                  Last edited by master of the seven seas; 13.05.2013, 01:21.

Коментар

Точно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.
                    …..и аз имам, от двайсетина приятели и познати които си биха камшика навремето само един прокопса ( в Лондон) … но той се движеше над десетина години по ръба на закона, едва от 4-5 години се официализира, точно преди да го приберат на топло…...провървя му просто……ниска ми идва тази успеваемост нещо …. По добре да се действа на място ако ще е така ….

Коментар

• Е какво му е лошото, къща на морето- жената и децата са там по цяло лято, имоти в София, имоти в сащ-бащата пътува 1-2 пъти месечно да контролира нещата. Евалата мога само да кажа, но има и хора, които се връщат, без да са направили нищо.

Коментар

Напред, назад кое му е доброто бе Оскар???
                        Last edited by Лорда; 12.05.2013, 06:59.

Коментар

• Точно така, камъкът си тежи на мястото, тея дето са били по 10-15 години навън и се връщат да градят нещо тука наново направо ги съжалявам. Но пък имам и познати, които са изградили бизнес извън БГ и си живеят и тука и там-напред назад , доста добре, въпрос на стандарт.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Това няма как да стане с изнасянето, в момента голямата чест от изнеслите се не могат да мислят да си купят имот в чужбина - това е истината. Толкова много печелят там, че живеят под наем понеже имотите са им много евтини в Лондон например, като поработят 10 години и хоп имота им е готов.Там и наемите са такива едни скъпи, по 1000 паунда са имотите за 600 000 паунда и това са някакви 600 наема, нищо работа дето се вика.
                            …аха, там ни чакат, с хляб и сол, ……. маса приятели се прибраха, кой от Лос Анжелис ( 8г.) , кой от Лондон ( 4г.) , кой от Ванкувър ( 11г.) и нищо насреща … бавно и методично тук трябва се гради, камъка си тежи на мястото, що ние да се разпиляваме, други трябва да бъдат преподредени – там в бялата къща ….

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                              Не купувам а продавам за м.найсти път ти го редя.
                              Отдел фантастика на тема "растеж" етаж20 ред 23

Или за по просто 2023 година е следващият бъбъл.

И последно тошибка и хюлет пакарде?
                              Хюлет е , обърках се нещо. А и 2020 да е , боли ме фара аз както знаеш не продавам

Коментар

Защо си ми го турил ПРЕПОДАВАТЕЛ в кавички, пиша ти от служебната преподавателска ТО шиба. Можеш да провериш. Ако беше реалист, отдавна да бе закупил, а не да ревеш по форумите като вдовица за у..
                                Не купувам а продавам за м.найсти път ти го редя.
                                Отдел фантастика на тема "растеж" етаж20 ред 23

Или за по просто 2023 година е следващият бъбъл.

И последно тошибка и хюлет пакарде?

Коментар

Working...
                                X