IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стойност на парите във времето!!

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    Печелим от наеми толкова:
    От апартамент придобит през 1994г. 22х12=52 800лв.
    Тоест за 22г. съм спестил от наеми около колкото един нов двустаен апартамент!!!!
    Не забравяй анюитетния фактор!

Спестил си за къща с двор, но в Каспичан!!

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=26i4cx&f1=1
    Attached Files
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      добър наем...200 лв

има тук едно момче, препоръчва в подписа си да се пие умерено...

п.с. специално към стефи:
      сън не спя заради пусти цени
      Примерно плашок! В момента този хапартамент върви 350, но понеже музовира е скромен, го сметнал на ниски нива. Я представи, че на реални, гони 100 бона
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
        Печелим от наеми толкова:
        Тоест за 22г. съм спестил от наеми около колкото един нов двустаен апартамент!!!!
        добър наем...200 лв

има тук едно момче, препоръчва в подписа си да се пие умерено...

п.с. специално към стефи:
        сън не спя заради пусти цени

Коментар

• Печелим от наеми толкова:
          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Пазарът расте, обаче търсенето още ли е за малки килийки, в които се живее на принципа "мръдни се да мина, стани да седна"?

Коментар

• Къде ИЕ ССтеФФи

Продава ли скъПП БиТТонЧЧиКК - да продава защото малко остана

Идва реда на Дедо Мито (ДМ) и моята чета да ЕССкупува ИЕФФтин Битон от БаММки и Заблудени ХХипоТТеККари

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                Прилича на клонинг на лордовете...

Абе то имаше една камара птици - накъде ли отлетяха????
                на юг са пилците

Коментар

дигай комисионното, не чакай повече!

кажи според теб, бибитката брокерка ли е или лорд?
                  Прилича на клонинг на лордовете...

Абе то имаше една камара птици - накъде ли отлетяха????

Коментар

ГРРРРРАФИКАТА нЕма ли да се топорчи днес???

'де ги скептичните лордове???

Таман се канех да 'дигна комисиона на 4%Х2+ДеДеСе....
                    дигай комисионното, не чакай повече!

кажи според теб, бибитката брокерка ли е или лорд?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Непрекъснато се сменят наемателите- може би не си правят добре сметката, последното което знам е тъй като е подходящо щеше да го разделя на 2- има си всичко по 2 апартамента. Но докъде е стигнал не знам
                      да го дели на 2 или да го продава, както иска
                      аз съм забелязал, че не трябва да го даваш напълно обзаведен
                      остави наемателя да си купи нещо тежко, мебел ли бяла техника ли
                      и да си го има наум като реши да се мести за 20лв по-нисък наем

дадеш ли им го с всички екстри разхода му по преместването е да си събере дрехите и обувките в сака и е готов.

Коментар

Сега са на пазар. След малко ще цъфнат и ще се похвалят с покупките
                        Last edited by aleks262; 10.02.2016, 14:36.
                        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Непрекъснато се сменят наемателите- може би не си правят добре сметката, последното което знам е тъй като е подходящо щеше да го разделя на 2- има си всичко по 2 апартамента. Но докъде е стигнал не знам
                          Сменят се. После да разправят, че сметките ми били бакалски.
                          Трудно можеш да разбереш на какъв боклук ще попаднеш. Отделно, че след наемателя някое освежително ремонтче трябва... не е ясно какво е оакал и как го е оставил. Абе да слугуваш на киртаци.

Големия имот се дава по-трудно, освен ако не е на локация подходяща за офис...
                          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

наредил си е картите твоя приятел.
                            голям апартамент мисля е по-трудно за отдаване от 2 малки.

Коментар

Коментар

Идеята е 2 апартамента около вимес русе или около техническия варна. И все пак кое е по добре магазин или апартамент. Мой познат заложи да 4-5 апартамента и си свирка сега с доход около 2000 чисти - всъщност купи земя , която даде да се застрои, дадоха ми 4 апартамента, отделно той купи в друга сграда около 120кв апартамент/ има проблеми с наематели- не може да намери/. От 4 апартамента дава 2 на турци и 2 на българи. Сградата е във варна района на техническия- малкия цариград

Коментар

Working...
                                X