Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАко намекваш, че имота бил продаден от ЧСИ, хайде пак бас, че не е. Кредитът е редовно обслужван 8 години. Просто орташката кобила....знаеш лафа. Продадохме го на печелба от приблизително 30%, като след като беше платено на банката, останалите си разделихме по добра сума. Единственото за което ме е яд, е че цените оттогава поскъпнаха. Четиристаен панел не вярвах да се продаде толкова лесно и бързо, но се оказа, че на 4-ти етаж ги лапат като топъл хляб. Сега знам какво ще си помислиш, че имот купен през 2007-ма няма как да е продаден през 2015г. на печалба. Веднага ти казвам, че може след като е купен от общината на много по-тънка от пазарната цена в онова време.И само две банки финансираха подобна сделка- Райфайзен и Пощенска.
Продали сте с 30% горница вместо 100%, и за лихвите не каза колко процента са за 8 години
Коментар
-
Продажбите на недвижими имоти в Лондон скочиха след вота за Brexit
.
.
тук и без Брексит Скачат..дойде им времето..http://www.investor.bg/po-sveta/453/...brexit-220495/.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеКой ще е този наглец, дето ще ми иска 20% надолу? От 2012г. такова чудо не се е случвало. .Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениети май много не вярваш в ръста, нали?
как един ортак не успя да убедиш в него?
впрочем, жена ти или брат ти имаш предвид
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАко намекваш, че имота бил продаден от ЧСИ, хайде пак бас, че не е. Кредитът е редовно обслужван 8 години. Просто орташката кобила....знаеш лафа. Продадохме го на печелба от приблизително 30%, като след като беше платено на банката, останалите си разделихме по добра сума. Единственото за което ме е яд, е че цените оттогава поскъпнаха. Четиристаен панел не вярвах да се продаде толкова лесно и бързо, но се оказа, че на 4-ти етаж ги лапат като топъл хляб. Сега знам какво ще си помислиш, че имот купен през 2007-ма няма как да е продаден през 2015г. на печалба. Веднага ти казвам, че може след като е купен от общината на много по-тънка от пазарната цена в онова време.И само две банки финансираха подобна сделка- Райфайзен и Пощенска.
как един ортак не успя да убедиш в него?
впрочем, жена ти или брат ти имаш предвидLast edited by ratten; 11.07.2016, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедано не е този, който продаде вече един апартамент от "твоите"
че той може и на 50% под твойта цена да го обяви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеХората обикновено пишат / казват "моят квартал", когато става въпрос за жилището в собствената му махала. Аз като имам жилища в три квартала как предлагаш да го напиша?
Кой ще е този наглец, дето ще ми иска 20% надолу? От 2012г. такова чудо не се е случвало. Маржът между офертни и крайни цени на сделка в момента за големите градове и Черноморието стига едва 6%.
че той може и на 50% под твойта цена да го обяви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеНе знаех, че имаш квартал!
Вече ти казах, нищо не си изкарал........все едно аз да смятам бъдещите си обекти като вече усвоени пари.....докато не ти влязат в джоба са празни приказки.....а като ти кажат
„давам толкова за твоя имот“ и то е с 20% надолу, къде отиват сметките с елката?
А незавидно е да си с ипотека в момента при тия високи лихви......
Кой ще е този наглец, дето ще ми иска 20% надолу? От 2012г. такова чудо не се е случвало. Маржът между офертни и крайни цени на сделка в момента за големите градове и Черноморието стига едва 6%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеВ мой квартал от 789 на 864 за полугодието. 75Е на метър квадратен, което за 150м.2 обитаем от мен само площ си прави 11 250 еврака съм изкарал за пет месеца.http://fakti.bg/imoti/193547-cenite-...ugodie-v-sofia
Незавидно е да си понижител в момента.
Вече ти казах, нищо не си изкарал........все едно аз да смятам бъдещите си обекти като вече усвоени пари.....докато не ти влязат в джоба са празни приказки.....а като ти кажат
„давам толкова за твоя имот“ и то е с 20% надолу, къде отиват сметките с елката?
А незавидно е да си с ипотека в момента при тия високи лихви......Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
В мой квартал от 789 на 864 за полугодието. 75Е на метър квадратен, което за 150м.2 обитаем от мен само площ си прави 11 250 еврака съм изкарал за пет месеца.http://fakti.bg/imoti/193547-cenite-...ugodie-v-sofia
Незавидно е да си понижител в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение.
.
.
Лошо , много лошо...Поскъпването продължава....Няма Спирка ..http://fakti.bg/imoti/193547-cenite-...ugodie-v-sofia
в имоти.нет средните цени и ГРАФИКАТА са с по 200-300евро нагоре!
Коментар
-
Цените на жилищата през първото полугодие в София
.
.
.
Лошо , много лошо...Поскъпването продължава....Няма Спирка ..http://fakti.bg/imoti/193547-cenite-...ugodie-v-sofia.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение.
.
този момък изчезна , да не се поболял заради имотите!?
или е Купил вече...никаква вест то него
Коментар
Коментар