IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Чудя се досега не са ли чували че общинско жилище се купува и то на суперпреференциална цена. В миналото доста от уредилите се с такова успяха да ги купят.
    Познавам семейство лекари които в Плевен работеха и след дълго обитаване под свободен наем най-накрая взеха общинско или на ВМИ, не съм сигурен. Бяха едни от последните. Жилфонда после май беше напълно изчерпан. Но го купиха за смешни пари. Вярно тристаен в Сторгозия до ЛВТ, панел, но с парно, спокойно място, зеленина. Кой ти го дава. Сега е още тяхно мисля.
    общинско преди се даваше на работници по заводите, военни и милиционери а да и на семейства под прага на бедност.
    сега няма жилища за работниците. за бедните също не останаха.
    тия лекари...към коя от горните категории бяха?
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Чудя се досега не са ли чували че общинско жилище се купува и то на суперпреференциална цена. В миналото доста от уредилите се с такова успяха да ги купят.
      Познавам семейство лекари които в Плевен работеха и след дълго обитаване под свободен наем най-накрая взеха общинско или на ВМИ, не съм сигурен. Бяха едни от последните. Жилфонда после май беше напълно изчерпан. Но го купиха за смешни пари. Вярно тристаен в Сторгозия до ЛВТ, панел, но с парно, спокойно място, зеленина. Кой ти го дава. Сега е още тяхно мисля.
      То за да чуеш и да знаеш, трябва да си бил стопанин на дом някога, а нашите понижители фрустрирани като Нрадев сърдито ме пита кой плащал лихвата. А не се замисля, този който я е плащал тази лихва колко пари е спестил от наеми на четиристаен апартамент през тези осем години. Тя цялата вноска беше 540лв., колко страшна да е била лихвата? В момента наем на подобен апартамент се иска на офертна за Е299.
      Last edited by Бедният landlord; 12.07.2016, 12:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        Ами като ме обвиняваш в лъжи, аз ти казвам, че всичките ти твърдения за мен за безпочвени. Предложих ти няколко пъти басове, мълчиш като биен г..з. Ето отново казвам, жилището не е в кв.Слатина, закупено е от общината с банково финансиране на 100% и е продадено с горница.Ако някой от тези факти не ти изнася, съгласи се на бас или замълчи завинаги. Всъщност няма как да ти харесат чуждите успехи, защото си злобно и завистливо rat-че
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          приятелю, ти си хроничен лъжец.
          Ами като ме обвиняваш в лъжи, аз ти казвам, че всичките ти твърдения за мен за безпочвени. Предложих ти няколко пъти басове, мълчиш като биен г..з. Ето отново казвам, жилището не е в кв.Слатина, закупено е от общината с банково финансиране на 100% и е продадено с горница.Ако някой от тези факти не ти изнася, съгласи се на бас или замълчи завинаги. Всъщност няма как да ти харесат чуждите успехи, защото си злобно и завистливо rat-че

Коментар

Олихо, жилището не е милиционерско и не е в Слатина. Вече е продадено с ГОРНИЦА, колкото и да ти горчи факта. Тегаво е, когато някой печели от търговия с имоти, а други лапат мухи през това време а?
            приятелю, ти си хроничен лъжец.
            препоръка е

Коментар

милиционерско жилище. в слатина има доста такива, един познат живееше в такова и се беше снимал за фейса. ама не обърнал внимание, че се показва и инвентара - ХАРДАКУШ, там и свиня да вържеш ще откъсне.

радев, разбра ли защо само с 30% горница го е продал. няма да е чудно ако е и долница това, не горница.
              Олихо, жилището не е милиционерско и не е в Слатина. Вече е продадено с ГОРНИЦА, колкото и да ти горчи факта. Тегаво е, когато някой печели от търговия с имоти, а други лапат мухи през това време а?

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                Сега си го обяснил разбираемо....преди наистина не беше много ясно. Само с болднатото съм учуден.....това е подвиг!.... Не, това е Чудо! Защото мисля, че беше наобратно - скъпо 2007-ма и евтино 2014-та. Освен, ако не говориш за общинско жилище или наследствен.....
                милиционерско жилище. в слатина има доста такива, един познат живееше в такова и се беше снимал за фейса. ама не обърнал внимание, че се показва и инвентара - ХАРДАКУШ, там и свиня да вържеш ще откъсне.

радев, разбра ли защо само с 30% горница го е продал. няма да е чудно ако е и долница това, не горница.
                препоръка е

Коментар

По-добре се концентрирайте върху цените на недвжимистите в Иран и кога ще ги стигнем по цени! Щото ако тук има спад, в Иран ще продължат да се покачват ли
                  Жилище не се купува като обмяна на валута, за да го продадеш веднага. Да през 2007-ма беше доста по-евтино, но не чак на половин цена. 8 години по-късно се продаде с 30% горница. През това време имахме договорка моето семейство да погасява суми по главницата като се намалява крайния срок на заема с 4 години, а роднините които живяха там да си плащат месечните вноски в едно с лихвите. По ясно дори за дебил понижител няма как да го напиша, а нямам и желание да пояснявам и да разводнявам темата с лични примери, които са непостижими за вас "математиците"-понижители.
                  Сега си го обяснил разбираемо....преди наистина не беше много ясно. Само с болднатото съм учуден.....това е подвиг!.... Не, това е Чудо! Защото мисля, че беше наобратно - скъпо 2007-ма и евтино 2014-та. Освен, ако не говориш за общинско жилище или наследствен.....
                  Last edited by darkside; 12.07.2016, 11:24.
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                    кой е платил лихвите не разбрах
                    По-добре се концентрирайте върху цените на недвжимистите в Иран и кога ще ги стигнем по цени! Щото ако тук има спад, в Иран ще продължат да се покачват ли
                    Жилище не се купува като обмяна на валута, за да го продадеш веднага. Да през 2007-ма беше доста по-евтино, но не чак на половин цена. 8 години по-късно се продаде с 30% горница. През това време имахме договорка моето семейство да погасява суми по главницата като се намалява крайния срок на заема с 4 години, а роднините които живяха там да си плащат месечните вноски в едно с лихвите. По ясно дори за дебил понижител няма как да го напиша, а нямам и желание да пояснявам и да разводнявам темата с лични примери, които са непостижими за вас "математиците"-понижители.

Коментар

математиката е загадъчна наука. формули, таблици, проценти, те са за всезнайковците.
                      непосветения интуитивно ги усеща нещата и твърдо вярва в себе си.
                      Така е.
                      Професионалистите направиха „Титаник“.....а един аматьор направил Ноевия ковчег.
                      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Админ... "този" пак се появи....санкция строго препоръчителна

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        математиката е загадъчна наука. формули, таблици, проценти, те са за всезнайковците.
                        Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        и аз не разбрах що за заем е това. в който си съдлъжник и плащаш вноски, но н еи лихва.
                        може би е някоя преференция за старшините по рпу-тата
                        пак пише......( редактирано от Модератор)
                        .
                        .
                        .

Коментар

и аз не разбрах що за заем е това. в който си съдлъжник и плащаш вноски, но н еи лихва.
                          може би е някоя преференция за старшините по рпу-тата
                          препоръка е

Коментар

ами купил си на половин цена,значи ако си продал веднага правиш 100% горница
                            препоръка е

Коментар

А, къде пише, че трябваше да го продадем с 100% горница. Лихвите не съм плащал аз, само съм погасявал суми по главницата.

Коментар

А, къде пише, че трябваше да го продадем с 100% горница. Лихвите не съм плащал аз, само съм погасявал суми по главницата.
                                ами купил си на половин цена,значи ако си продал веднага правиш 100% горница

Коментар

Working...
                                X