IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
    Единственото възможно "възстановяване" е в големите градове. В малките пазарът отиде в киреча и не вярвам да излезе от там в обозримо бъдеще. Единствената причина да има промяна в цените нагоре е бягството от 'артиените пари. Което тук в БГ, не е много като причина, понеже тук обичаме да инвестираме в тях. Средностатистическият чугун има кинти за Еврофутбол, евтина бира и кебабчета. Той имоти не гледа.
    И не само "чугунът" не гледа имоти, Индианец. Аз също не гледам. Ниска доходност, неясни перспективи, висока миза за влизане и зависимост от толкова фактори извън теб самия ... не, имотите не са и мой приоритет. Въпреки, че не съм чугунен, а дървен

Коментар

• Единственото възможно "възстановяване" е в големите градове. В малките пазарът отиде в киреча и не вярвам да излезе от там в обозримо бъдеще. Единствената причина да има промяна в цените нагоре е бягството от 'артиените пари. Което тук в БГ, не е много като причина, понеже тук обичаме да инвестираме в тях. Средностатистическият чугун има кинти за Еврофутбол, евтина бира и кебабчета. Той имоти не гледа.

Коментар

• " Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването "
        Аха. От известно време, имам добра възможност да обикалям уличите на града си, до преди време, достигнал 45000 души. Сега, чувам, реално живеели тук под 20000.
        Ама сигурно не е вярно. Щото не всички апартаменти и къщи пустеят, и даже, не всяка втора. И не всяка трета. виж, всяка четвърта...
        Та, по възстановяването на пазара на жилища, нека попитам:
        КАКВО ТОЧНО му се възстановява? Търсенето? Предлагането? Или платежоспособността на клиентите?
        Не, сериозно. Един от тези фактори да видя, па да повярвам.

Коментар

• Presenting: The Housing Bubble 2.0

The red line is the 7 day rolling average of median LA house prices per Altos. It is up 50% since the beginning of the year. One can only stand back and stare.

Коментар

• НАП: Над 100 сигнала за измамени от агенции за имоти

http://money.bg/news/id_1538921403/%...BE%D1%82%D0%B8
            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от green hawk Разгледай мнение
              Лордофф , опять ошибился

я посмотри что пишу?
              .....атился
              Клони агеен ,растат ли ,растат ли ти .....косми в носа.Нашмърка се и пак висна като сопол здес ?

Стефано 1 спри с глупостите си.Админа да провери по IP въпросната лелка 1.

Коментар

• С 20% по-ниски оферти, НАП влезе на имотния пазар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1952206
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• А где твой Цикл "ПП - покупка пропала "

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Човече, като всеки сериозен бизнесмен съм си кръстил операциите.
                  "Цикъл"-неуспешна заради ЧСИ
                  "Детски свят"-неуспешна заради непривлекателно предложение от ЧСИ.
                  "БАРлога"??? не се знае знае ли се?!~?!!?
                  Лордофф , опять ошибился

я посмотри что пишут друзья из ИнвесторА ?!

Отчитат динамично начало на годината за пазара на имоти у нас
                  http://www.investor.bg/bylgariia/451...-u-nas,150351/

а посмотрел ли си графика ИнвесторА ??

http://prikachi.com/images/835/6132835u.png

треба да фниматеьно смотриш и да отчитываеш всичко,дорогой Барень

между Барень и баран разница существенная

осторожно , товарищ Лорди , что бы не в БаренЬ перевратился

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                    …и при мен така, по загърбвам ЧСИ-тата за сега, само боклуци се предлагат и много нерви докато разнищиш конкретната ситуация при не ясен резултат …..
                    Човече, като всеки сериозен бизнесмен съм си кръстил операциите.
                    "Цикъл"-неуспешна заради ЧСИ
                    "Детски свят"-неуспешна заради непривлекателно предложение от ЧСИ.
                    "БАРлога"??? не се знае знае ли се?!~?!!?

Коментар

• мнение подобно...

Прав си както винаги!
                      НЕ спечелих търга, ама и той беше за идеална част, та не бях особено въодушевен.
                      После един приятел ЧСИ ми предложи свойски един имот, който бил много добър уж. Като го видях лошо ми стана, егати дупката. При това ми се пише приятел, какво остава ако бях просто някой скръндза от стадото?!
                      Сега съм харесал нещо на свободния пазар. Няма да чакам дълго ако продавача склони на моето предложение, защото ЪП-а чука на вратата.
                      …и при мен така, по загърбвам ЧСИ-тата за сега, само боклуци се предлагат и много нерви докато разнищиш конкретната ситуация при не ясен резултат …..

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
                        Имаш инвестиционна култура , но понякога препускаш със стадото - Що Така ?!?!

какво можеш да очакваш от сделка с много посредници ?

ЧСИ и Адвокатите не си изкарват парите Следствие Чуждия Успех

Те Печелят Независимо от изхода на Сделката

какво правиш на тези "търгове" - там правят "списъци на" .........
                        Прав си както винаги!
                        НЕ спечелих търга, ама и той беше за идеална част, та не бях особено въодушевен.
                        После един приятел ЧСИ ми предложи свойски един имот, който бил много добър уж. Като го видях лошо ми стана, егати дупката. При това ми се пише приятел, какво остава ако бях просто някой скръндза от стадото?!
                        Сега съм харесал нещо на свободния пазар. Няма да чакам дълго ако продавача склони на моето предложение, защото ЪП-а чука на вратата.

Коментар

• Лорди , що така ?

Скоро участвах в един търг, но е рано да споделя впечатления защото не всичко е приключило.

Единствено мога да посоча, че въпросителните са много за евентуалния купувач
                          .
                          Имаш инвестиционна култура , но понякога препускаш със стадото - Що Така ?!?!

какво можеш да очакваш от сделка с много посредници ?

ЧСИ и Адвокатите не си изкарват парите Следствие Чуждия Успех

Те Печелят Независимо от изхода на Сделката

какво правиш на тези "търгове" - там правят "списъци на" .........

Коментар

• Благодаря за мненията !!!

Скоро участвах в един търг, но е рано да споделя впечатления защото не всичко е приключило. Единствено мога да посоча, че въпросителните са много за евентуалния купувач.
                            …е да, сетих се вече, че парите се дават последния ден, имам печелен подобен търг преди година и тогава всичко си мина нормално, може би затова подходих по успано, явно е трябвало да се случи за да „светна”, адвоката не съм го питал кога да внасям парите, ползвам го да провери дали има други проблеми с имота освен официално обявения … както и да е, благодаря все пак за мненията….. и без това рядко се случва да изскочи нещо читаво при ЧСИ ….

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                              Пич, Има много причини да се провали търга при ЧСИ, Парите се внасят последния ден, в края на деня след като си минал през ЧСИ-то да провериш дали ще се състои търга на другия ден. Уж говориш за адвокат , пък за елементарни неща не те е светнал. Проблеми може да възникнат и след като спечелиш търга и то много.Айде!
                              Скоро участвах в един търг, но е рано да споделя впечатления защото не всичко е приключило. Единствено мога да посоча, че въпросителните са много за евентуалния купувач.

Коментар

• Сделка през ЧСИ - Генератор на проблеми

Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                                Пич, Има много причини да се провали търга при ЧСИ, Парите се внасят последния ден, в края на деня след като си минал през ЧСИ-то да провериш дали ще се състои търга на другия ден.

Уж говориш за адвокат , пък за елементарни неща не те е светнал.

Проблеми може да възникнат и след като спечелиш търга и то много.Айде!
                                .......

Адвокатите "не светкат" без Пари !...
                                А Ако Адвокатът е калпав и има нужда Някой Него да "го светне" ??

Проблемите при такава сделка може да са N на брой..........
                                човек който вЕрва...плаща за Опит

а ти не прави Непоискани добрини - човек който "се консултира във форум" трябва да се Учи

Коментар

Working...
                                X