IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от green hawk Разгледай мнение
    Лордиевич , не се аби
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,

скоро само Имотите ЩЕ Поскъпват - Кучетата ще притихнат за следващите 15 год
    И лаещите брокерски кучки тоже...

Коментар

• " Лоши Новини " от София и Бургас

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Как да им сваля талпата ненабичена, като те са толкова семпли, че си мислят, че пиша срещу тях. Не съзнават, че аз работя в тяхна полза на матрЯла! Както ти , така и аз като едни МАРКС и ЕНГЕЛС сме се изправили да им обясняваме на пролетариата, че ги ограбват когато не купуват в правилния момент, ама си прав, че матрЯла твърде проЗд, той не увира! Той иска, той горещо желае да бъде кецан, той си подлага главата на дръвника и пее революционни песни, той ГУБЕЩИЯ!
      Лордиевич , не се аби

както казват братят сърби- Све е у Реду

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1955105

лека Полека- Новините вървят към Влошаване........за затраточниците

Не обяснявай несведущему откъде "тече водата за вятърната мелница"

Кучетата лаят-имотите Поскъпват

скоро само Имотите ЩЕ Поскъпват - Кучетата ще притихнат за следващите 15 год

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Как да им сваля талпата ненабичена, като те са толкова семпли, че си мислят, че пиша срещу тях. Не съзнават, че аз работя в тяхна полза на матрЯла! Както ти , така и аз като едни МАРКС и ЕНГЕЛС сме се изправили да им обясняваме на пролетариата, че ги ограбват когато не купуват в правилния момент, ама си прав, че матрЯла твърде проЗд, той не увира! Той иска, той горещо желае да бъде кецан, той си подлага главата на дръвника и пее революционни песни, той ГУБЕЩИЯ!
        Правилният момент ----
        -не Е настъпил и скоро няма да настъпи (дъното)
        Тайминга, амиго тайминга ти куца.
        Не ми отговори на залога за времевият интервал(растежа на парцелите) и мислиш че елегантно си заобиколил въпроса. Да ама не.
        Играеш на "типа залог " когато дойде бурята.Винаги ще има някога буря.
        Ама кога не прогнозираш!!! Мелиш като кречетало-растежж растежжжж.
        Растетеж ще има ама след десетина година.
        Те така драги ми "тичърю"

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение

Пирамиде, не размишлявай от твоята гледна точка че нямаш възможност да инвестираш и търсиш някой да измуфтиш с несъществуващи изобретения които предлагаш и които са ти само във фантазийте!! Засрами се безсрамнико!
          Плещиш, без да си видял, щото те хем домързя, хем досърбя, хем те е яд, че се размина с наистина чудесна инвестиция. Тъпанарите не правят разлика между обектите на индустриалната собственост и, като се извозят, МНОООГО ги е яд.
          Честито, Кухалей ефенди..
          Last edited by X_Y; 05.05.2013, 19:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от green hawk Разгледай мнение

Лордиефкофски , свали малко талпата , матряла не те разбира.
            Не говори за поскъпванЬе на имотите бленувани , не вкарвай думи Гяволски в Ден като днешния

говори с думи прости за имотите - Пазарът си знае работата

Коментар

• Прав е Лордиевич - прав си и ти-признавайки дефицитите духовни

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              Велик е......вселенска мъдрост има във думите Му......за тва не го разбираме.

Далечна Му е на Лордиевич комуникацията двупосочна , за това не го разбирате....вие , парии презрени
              незрящи са Бедните духом са за вишото , не е за тях царството господне

Първоначално изпратено от Лорда

Някой чел ли е "ОТНОВО И ОТНОВО" НА Клифърд Саймак?

http://fakti.bg/imoti/65542-zadava-l...v-imoten-balon
              ..

Лордиефкофски , свали малко талпата , матряла не те разбира.
              Не говори за поскъпванЬе на имотите бленувани , не вкарвай думи Гяволски в Ден като днешния

говори с думи прости за имотите - Пазарът си знае работата

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                Те това трябва да се гравира на някоя скала, да не изгуби за поколенията!
                Велик е......вселенска мъдрост има във думите Му......за тва не го разбираме...и той сам не мое да се разбере!
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Ами то е ясно, че колкото повече спада доходността от имоти, цените им растат.
                  Те това трябва да се гравира на някоя скала, да не изгуби за поколенията!

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                    …на мнение съм, че винаги е имало имоти, биещи доходността на депозитите, имам подобна покупка на имот в разгара на кризата …. ( всъщност не разбирам какво кара хората да си подаряват парите на банката по този наивен начин) … лошото е, че в последно време не излизат сделки в уж поевтинелия пазар ( УЖ евтино било, много ) , повече от половин година не намирам нищо изгодно като се вземе в предвид, че банка този път не ми трябва….
                    Абсолютно!
                    Аз търся три месеца и нищо свястно не намирам за подходяща цена. Ами то е ясно, че колкото повече спада доходността от имоти, цените им растат. А някои казваха, че били поевтинявали. Тия на "кафево" ли са?!

Коментар

• Доходност банките генерират за себе си !

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Имотите, които имат доходност и то по възможност във всякакви времена, ще възтановят цени. Гледа се доходността на парите , ако стоят в банка и доходността на имота, ако е даден под наем. Доходността на влоговете пада и още ще пада, защото банките няма откъде и как да я осигурят висока.Вече доходността на някои имоти бие тази на депозит, но само на някои.
                      …на мнение съм, че винаги е имало имоти, биещи доходността на депозитите, имам подобна покупка на имот в разгара на кризата …. ( всъщност не разбирам какво кара хората да си подаряват парите на банката по този наивен начин) … лошото е, че в последно време не излизат сделки в уж поевтинелия пазар ( УЖ евтино било, много ) , повече от половин година не намирам нищо изгодно като се вземе в предвид, че банка този път не ми трябва….

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Имотите, които имат доходност и то по възможност във всякакви времена, ще възтановят цени. Гледа се доходността на парите , ако стоят в банка и доходността на имота, ако е даден под наем. Доходността на влоговете пада и още ще пада, защото банките няма откъде и как да я осигурят висока.Вече доходността на някои имоти бие тази на депозит, но само на някои.
                        Прав си принципно, ама сега понеже търся да купя, гледам и заетост наоколо. Щото трябва бързо да го отдам на приемлива за мен цена, иначе банката само ще ме стриже.

Коментар

• Pyramid

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            " Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването "
                            Аха. От известно време, имам добра възможност да обикалям уличите на града си, до преди време, достигнал 45000 души. Сега, чувам, реално живеели тук под 20000.
                            Ама сигурно не е вярно. Щото не всички апартаменти и къщи пустеят, и даже, не всяка втора. И не всяка трета. виж, всяка четвърта...
                            Та, по възстановяването на пазара на жилища, нека попитам:
                            КАКВО ТОЧНО му се възстановява? Търсенето? Предлагането? Или платежоспособността на клиентите?
                            Не, сериозно. Един от тези фактори да видя, па да повярвам.

Пирамиде, не размишлявай от твоята гледна точка че нямаш възможност да инвестираш и търсиш някой да измуфтиш с несъществуващи изобретения които предлагаш и които са ти само във фантазийте!! Засрами се безсрамнико!
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Въпрос на гледна точка

Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                              Единственото възможно "възстановяване" е в големите градове. В малките пазарът отиде в киреча и не вярвам да излезе от там в обозримо бъдеще. Единствената причина да има промяна в цените нагоре е бягството от 'артиените пари. Което тук в БГ, не е много като причина, понеже тук обичаме да инвестираме в тях. Средностатистическият чугун има кинти за Еврофутбол, евтина бира и кебабчета. Той имоти не гледа.
                              ..чудесно, нали все някой трябва да плаща наеми .. наздраве на всички, времето се стопли, бирите започнаха рекламните си кампании с пълна сила .. и т.н. ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                И не само "чугунът" не гледа имоти, Индианец. Аз също не гледам. Ниска доходност, неясни перспективи, висока миза за влизане и зависимост от толкова фактори извън теб самия ... не, имотите не са и мой приоритет. Въпреки, че не съм чугунен, а дървен
                                Вие дървочугуни не гледате ама разни информатори-доносници как копнеят за първо жилище в предпенсионна възраст, не е истина!

Коментар

Working...
                                X