IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще станат, брат, не се съмнявай. Отсега вървят слухове за пакети по 10, 25 и 100 панеляка в един квартал, кито ще се пускат от баМките като "пакет", и щели да участват някои чужди компании, които после да ги отдават под наем.
    Кометнират се доста ниски цени на пакетите даже за Софето, а за прованса да не казвам какво чух, че някой Панелков от провинцията да не получи инфаркт.
    Бамките вече чертаят реални планове за след 3-4 години, а може и по-рано. Много коптори има събрани вече от лоши кредити и миришат на джибри чак на морето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
      Братле, аз не съм казал че тия 90% прекупвачи, чужденци и т. н. са умрели, а че просто ги "няма" на пазара като активна страна. Те може да са тук, ама не купуват. Капиш? Кайсиите, един авер вика, като седят скъпо и никой не купува, накрая ги дават по 30 ст за ракия, та така щяло да стане и при имотките като станат "за ракия" след 3-4 години, разправят запознати.
      папа, Знайш ли колко прогностици като теб ги изядоа червеите докато чакат имотите да станат на ракия,?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Вчера си къркам биричката с един ПЧСИ. На запитването ми за една тристайка в Борово, ме приземи, че при начална от 115К е надваването ще стигне минимум дабъл.
        И сам верваш ли си на тези хуморески ?
        Дабъл на кое?
        Аха на мечтитееееее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
          Не мислех да коментирам,но повторено от Crux,без да правя определение на никой ме провокира.
          Не смятам в проценти,но чужденците са си тук и купуват на морето,само 1-вата линия и хубави имоти.По планинските курорти е същото.Не ми казвайте,че са си отишли,англичаните купуваха евтини имоти и когато започнаха да продават цените естественно падат,руснаците купуват хубави и скъпи имоти на който цените не падат,а се качват и пазаруването от тях продължава с пълна пара.
          Колкото до спекулантите,те са си тук,но търсят само много добри и по възможност на добра цена,но видят ли хубав имот не се пазарят много и те не бързат.Продавачите с хубави имоти също не бързат,поради тази причина и такива на пазара се появяват рядко е тях ги чакат тъй наречените спекуланти.Има много имоти от който никой не се интересува,не се интересуват от тях дори и хората за които са,защото се надяват,че цените на нещо по-добро ще паднат,но тях ги гледат и хората които са одавна на този пазар.Та така,всеки да си прави сметката.
          Хората със средни заплати не са били,не са и никога няма да са купувачи на НИ или ще купуват нискокачествени гарсониери или двустайни панелни жилища в най-неуредените квартали в градовете.
          Пазарният принцип е само между равностойни партньори,той не е за всички.
          Няма как човек със заплата от 1500-2000 лв. да си купи хубав имот,защото и няма кой да му го продаде на цената която той може да плати.
          Не се заяждам,но това е било така,така е и така ще бъде.
          Братле, аз не съм казал че тия 90% прекупвачи, чужденци и т. н. са умрели, а че просто ги "няма" на пазара като активна страна. Те може да са тук, ама не купуват. Капиш? Кайсиите, един авер вика, като седят скъпо и никой не купува, накрая ги дават по 30 ст за ракия, та така щяло да стане и при имотките като станат "за ракия" след 3-4 години, разправят запознати.

Коментар

Тя не е за мен, ама ако каеш ако онази надигне до толкова, може да пазарим твоята. Аз му реда, че тия с близка панорама до Витоша не са убави щото малко ги огрява слънце следобедта, ама той си е наумил тез квартали и туй то. На моя също от запад има баир та залеза е кратък
            Тц, Витоша не прави сянка. Грее цял ден зимъска. Лятото е добре, почти не влиза слънце

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Че на 115К евро да ти метна моята

Тя не е за мен, ама ако каеш ако онази надигне до толкова, може да пазарим твоята. Аз му реда, че тия с близка панорама до Витоша не са убави щото малко ги огрява слънце следобедта, ама той си е наумил тез квартали и туй то. На моя също от запад има баир та залеза е кратък

Коментар

Вчера си къркам биричката с един ПЧСИ. На запитването ми за една тристайка в Борово, ме приземи, че при начална от 115К е надваването ще стигне минимум дабъл.
                Че на 115К евро да ти метна моята

Коментар

• Вчера си къркам биричката с един ПЧСИ. На запитването ми за една тристайка в Борово, ме приземи, че при начална от 115К е надваването ще стигне минимум дабъл.

Коментар

• Дори в момента повече купуват чужденци, а преди купуваха българи. Англичаните са мит, на тези хора това което им липсва е имот в район с убийствено спокойствие и най вече това купуваха , но циганите им видяха сметката на имотите. За жалост, защото ще видят сметката и на нашите имоти и в сварталите на най големите ни градове, само в града ще се опазят от тях имотите си мисля.
                    Last edited by supertrader; 05.07.2013, 02:32.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Ти не разбираш, че в момента 30-те процента чужденци вече ги няма на пазара като купувачи, 30-те процента "спекуланти" (или т. н. търговци със собствени средства) също ги няма, и 30-те процента които купуваха защото "още много щели да скочат като влезем в ЕС" и защото ги кредитираха, също не са активни на пазара. И остават едни 10% които много колебливо оглеждат офертите, и НЕ купуват почти. Купуват в момента само които са на зор и имат стабилен доход, а те не са много. Не са много които са на зор, защото както знаеш над 90% от българите живеят в собствени жилища. Би ли ми казал, ако при тая икономическа ситуация, ниските заплати дори по морето - Варна, Бургас и курортите, цените някой реши с някаква "техника" да ги вдигне изкуствено, КОЙ ТОЧНО ЩЕ КУПУВА ИМОТИ?? Че то и сега на 500 предложения има само един купувач. Май не схващаш че тук има пазарен принцип, който не можеш да заобиколиш. Като няма търсене, цената пада.
                      Не мислех да коментирам,но повторено от Crux,без да правя определение на никой ме провокира.
                      Не смятам в проценти,но чужденците са си тук и купуват на морето,само 1-вата линия и хубави имоти.По планинските курорти е същото.Не ми казвайте,че са си отишли,англичаните купуваха евтини имоти и когато започнаха да продават цените естественно падат,руснаците купуват хубави и скъпи имоти на който цените не падат,а се качват и пазаруването от тях продължава с пълна пара.
                      Колкото до спекулантите,те са си тук,но търсят само много добри и по възможност на добра цена,но видят ли хубав имот не се пазарят много и те не бързат.Продавачите с хубави имоти също не бързат,поради тази причина и такива на пазара се появяват рядко е тях ги чакат тъй наречените спекуланти.Има много имоти от който никой не се интересува,не се интересуват от тях дори и хората за които са,защото се надяват,че цените на нещо по-добро ще паднат,но тях ги гледат и хората които са одавна на този пазар.Та така,всеки да си прави сметката.
                      Хората със средни заплати не са били,не са и никога няма да са купувачи на НИ или ще купуват нискокачествени гарсониери или двустайни панелни жилища в най-неуредените квартали в градовете.
                      Пазарният принцип е само между равностойни партньори,той не е за всички.
                      Няма как човек със заплата от 1500-2000 лв. да си купи хубав имот,защото и няма кой да му го продаде на цената която той може да плати.
                      Не се заяждам,но това е било така,така е и така ще бъде.

Коментар

Ти не разбираш, че в момента 30-те процента чужденци вече ги няма на пазара като купувачи, 30-те процента "спекуланти" (или т. н. търговци със собствени средства) също ги няма, и 30-те процента които купуваха защото "още много щели да скочат като влезем в ЕС" и защото ги кредитираха, също не са активни на пазара. И остават едни 10% които много колебливо оглеждат офертите, и НЕ купуват почти. Купуват в момента само които са на зор и имат стабилен доход, а те не са много. Не са много които са на зор, защото както знаеш над 90% от българите живеят в собствени жилища. Би ли ми казал, ако при тая икономическа ситуация, ниските заплати дори по морето - Варна, Бургас и курортите, цените някой реши с някаква "техника" да ги вдигне изкуствено, КОЙ ТОЧНО ЩЕ КУПУВА ИМОТИ?? Че то и сега на 500 предложения има само един купувач. Май не схващаш че тук има пазарен принцип, който не можеш да заобиколиш. Като няма търсене, цената пада.
                        Човече, supertrader-а е нечленоразделен, бълнува някакви апокалиптични сценарии, не може да формулира една ясна мисъл и скача от тема на тема като заек, подгонен от хрътки. Не си губи времето с него.
                        Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Панелкин ,вече сам ли си говориш??

http://www.kartasofia.com/%D1%81%D0%...arta43666.html

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
                            А, пък на наемитетна корелация
                            3

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Надявам се да стане и да не се окаже само приказки. За доброто на България този икономически спад трябва да спре. Дори в Китай поскъпването на имотите е предшествало повишаването на доходите и икономическия бум. Да слезем на земята вече - трябва да се привлекат инвеститори и пари, няма как инвестициите първо да осигурят по високи доходи, първо ще се вдигнат цените на имотите.

Съгласявам се с теб и за инвестициите и за това,че първо се вдигат цените на имотите,после и заплатите.Поне до сега е така.

Коментар

• Dury

Надявам се да стане и да не се окаже само приказки. За доброто на България този икономически спад трябва да спре. Дори в Китай поскъпването на имотите е предшествало повишаването на доходите и икономическия бум. Да слезем на земята вече - трябва да се привлекат инвеститори и пари, няма как инвестициите първо да осигурят по високи доходи, първо ще се вдигнат цените на имотите.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X