IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Напоследък не пия почти, НО не подценявай школата на МЕИ-то е ако си пенсионирана фуражка няма кой да се мери с тебе..

едно време се смеех, че колкото по-рано се напива някой толкова пошефтино му излиза и по-малко поражения върху черния дроб и мозъка, защото глътни 1л ракия и се прави на пич....ама алкохола те яде отвътре.

да не се отклоняваме от темата
    Пиян съм много , ...ама ти си ми колега отИнвестора, та изпитвам добри чувства към теб!
    Неискам да оставаш с лоши чувства към метн. АЗ не те мраза, ама и ти не ъди язвителен !Сахиб, лорд, музоивнр, кво ти дреме, ти си вожда Желая ти само успехи! Аз не съм негативен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Е, КЪДЕ ми се изгубиха елементарните познания!?! Ако става въпрос за пиенье, мога спокойно да те поведа три-четири обиколки. Само духовния човек пие здраво и мъжката, другите сте любители. Ако ми кажеш, че си корав в това отношение, веднага те каня на мои разноски в любимото ти заведение дето ще се пробваме,но съм сигурен, че ти е слаб органа отговорен за това и никаго(а няма да се срещнем
      Напоследък не пия почти, НО не подценявай школата на МЕИ-то е ако си пенсионирана фуражка няма кой да се мери с тебе..

едно време се смеех, че колкото по-рано се напива някой толкова пошефтино му излиза и по-малко поражения върху черния дроб и мозъка, защото глътни 1л ракия и се прави на пич....ама алкохола те яде отвътре.

да не се отклоняваме от темата
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Пазарът няма да се изчисти чрез цените , изчистването ще бъде през качеството и цената на живота в...- ползването на жилищен имот. Всеки жилищен имот има своите разходи с които товари обитателите, качеството което ще се търси са ниски разходи защото тяхната цена расте и ще нараства в галоп. Жилищните имоти, които си заслужава да бъдат търсени са много малко и тепърва трябва да бъдат създадени.
        И според мен ще се изчисти постепенно през вдигане на доходите и инфлация, която няма да се отразява на цените на жилищата. Но това просто означава че тези допълнителни 40% спад който трябва да се случи вместо да стане за година две и пазара да тръгне нагоре ще се влачи поне 7 години.

И след това пак може да не тръгнат нагоре. защото 15 години спад и стагнация не се избиват лесно от главите на хората. те буквално ще са забравили какво е това ръст на НИ. Така че който купува сега като инвестиция си прави харакири. Който пък бави продажби с цел да вземе повече пари се обрича на бавно обедняване.

Коментар

• ravnovesie

Пазарът няма да се изчисти чрез цените , изчистването ще бъде през качеството и цената на живота в...- ползването на жилищен имот. Всеки жилищен имот има своите разходи с които товари обитателите, качеството което ще се търси са ниски разходи защото тяхната цена расте и ще нараства в галоп. Жилищните имоти, които си заслужава да бъдат търсени са много малко и тепърва трябва да бъдат създадени.
          D.Y.F-091066

Коментар

в случая визирам общи постановки.
            аз депозит, който чака за жилище нямам -нямам нужда, но имах депозит от продажба на апп, който изхарчих с кеф тази година.

а по тема за бизнеса и тн бълнувания твои - Фирма Х реализира печалба , плаща си данъците и разпределя дивидент ... този дивидент собвтвеника може да си го тури на депозит ако иска или да го изпие по кръчмите..това не значи , че фирмата ще спре да съществува...

губят ти се елементарни познания
            Е, КЪДЕ ми се изгубиха елементарните познания!?! Ако става въпрос за пиенье, мога спокойно да те поведа три-четири обиколки. Само духовния човек пие здраво и мъжката, другите сте любители. Ако ми кажеш, че си корав в това отношение, веднага те каня на мои разноски в любимото ти заведение дето ще се пробваме,но съм сигурен, че ти е слаб органа отговорен за това и никаго(а няма да се срещнем

Коментар

ДЕПОЗИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТИ с многобройните ти 6-цифрени инструменти!! Как се прави 6 цифри от депозит бе бърти, айде бе не ме раззсмивай бе!
              в случая визирам общи постановки.
              аз депозит, който чака за жилище нямам -нямам нужда, но имах депозит от продажба на апп, който изхарчих с кеф тази година.

а по тема за бизнеса и тн бълнувания твои - Фирма Х реализира печалба , плаща си данъците и разпределя дивидент ... този дивидент собвтвеника може да си го тури на депозит ако иска или да го изпие по кръчмите..това не значи , че фирмата ще спре да съществува...

губят ти се елементарни познания

Коментар

ако си на депозит 7.5% си 7.5% напред

ако миналото лято си можел да купи 100кв ..тази година 108

само дето спада е чуствително по-голям... следя определени обяви и ми прави впечатление, че офертните цени се занижават през няколко месец....

ПП декс го заяде, че е продал 2008-ма.... имам чуството, че те мъчи нещо

кой се опитваше да продава 'магазина' 10кв в Овча Купел...безуспешно...
                ТИ ЩУР ЛИ СИ? Само майонеза краси ми е трийсе стотинки горница. Нищо не става от Вас!

Коментар

който е по-редовен в тези теми сигурно помни, че 2010-11 бях умерен оптимист за НИ.
                  нещата обаче както се рвзвиха в икономикат ме карат да съм песимист.

трябва сериозно да се обърне палачинката, че да тръгнат имотите... това с ефтините кредити даже и да се случи няма да подейства, защото безработицата е голяма , а ПЧИ са меко казано скромни.

хората им го казаха на сега управляващите - ТРЯБВА ВИ ПРЕДВИДИМА бизнес среда и стабилна държава, а не място на което всеки един министър може за един ден три пъти да смени регулацията на даден сектор, а накрая да стане трето.

поздрави
                  Трябва изчистване на пазара. Което нещо скоро няма да стане. Цената която изичства пазара е тази на която всеки желаещ да продаде може да продаде и има платежоспособно търсене на тази цена.

Тези 740 евро средно на метър сега, очевидно не са такава цена защото е очевидно че пазара не се изчиства.

Коментар

само дето спада е чуствително по-голям... следя определени обяви и ми прави впечатление, че офертните цени се занижават през няколко месец....
                    ДЕПОЗИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТИ с многобройните ти 6-цифрени инструменти!! Как се прави 6 цифри от депозит бе бърти, айде бе не ме раззсмивай бе!

Коментар

ЦЕНИ В СТОЛИЦАТА
                      ТРЕТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2011Г.- 1456,48
                      ТРЕТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2012Г.- 1447,33

КОЛОСАЛЕН СПАД!!!!!!!!!!

ПП декс го заяде, че е продал 2008-ма.... имам чуството, че те мъчи нещо

кой се опитваше да продава 'магазина' 10кв в Овча Купел...безуспешно...

Коментар

• ЦЕНИ В СТОЛИЦАТА
                        ТРЕТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2011Г.- 1456,48
                        ТРЕТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2012Г.- 1447,33

КОЛОСАЛЕН СПАД!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          В софия спада е 41% от върха по данни на НСИ. Като от 2008 година насам не е имало нито едно тримесечие с ръст спрямо тримесечието от предходната година. И само две тримесечия с минимален ръст от по 1% спрямо предходното им тримесечие. Третото на 2010 и първото на 2012 и двата ръста се оказват измамни и след това спада продължава.

И ще има още доста дълго да пада, макар и все с малко.
                          който е по-редовен в тези теми сигурно помни, че 2010-11 бях умерен оптимист за НИ.
                          нещата обаче както се рвзвиха в икономикат ме карат да съм песимист.

трябва сериозно да се обърне палачинката, че да тръгнат имотите... това с ефтините кредити даже и да се случи няма да подейства, защото безработицата е голяма , а ПЧИ са меко казано скромни.

хората им го казаха на сега управляващите - ТРЯБВА ВИ ПРЕДВИДИМА бизнес среда и стабилна държава, а не място на което всеки един министър може за един ден три пъти да смени регулацията на даден сектор, а накрая да стане трето.

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            То 10 часа бе чичо, още не са приключили в америка ти вече за сън говориш
                            Аз, чичовото, съм стар ... суперстар ... А както казва народът: "Стар човек за нищо го набива ..."
                            Време ми е да си лягам .. с нещо младо, а вие преливайте от пусто в празно ...
                            Айде, лека ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o_Pay Разгледай мнение
                              ... Би било много тъжно, ако не беше смешно ...
                              Възрастни хора, явно не под запрещение, а си губят времето толкова безразсъдно ...
                              По-добре легнете и се наспете. Сънят е здраве, а имотите няма да ви го върнат!
                              То 10 часа бе чичо, още не са приключили в америка ти вече за сън говориш

Коментар

• В софия спада е 41% от върха по данни на НСИ. Като от 2008 година насам не е имало нито едно тримесечие с ръст спрямо тримесечието от предходната година. И само две тримесечия с минимален ръст от по 1% спрямо предходното им тримесечие. Третото на 2010 и първото на 2012 и двата ръста се оказват измамни и след това спада продължава.

И ще има още доста дълго да пада, макар и все с малко.

Коментар

Working...
                                X