IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Каза Моканина и продължи да скубе бялата лястовица
    ... Би било много тъжно, ако не беше смешно ...
    Възрастни хора, явно не под запрещение, а си губят времето толкова безразсъдно ...
    По-добре легнете и се наспете. Сънят е здраве, а имотите няма да ви го върнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Графика 2: Динамика на средните пазарни цени на жилищата в страната (кв.м. в лева)

източник НСИ

намерих таква картинка до 2011-та... беше в един мат'рял в блога на ПИБ....

Сами преценете кой колко е вътре, че е продал 2007края или началото на 2008-ма
      Наистина много мъка има по тоя свят!

Коментар

• Графика 2: Динамика на средните пазарни цени на жилищата в страната (кв.м. в лева)

източник НСИ

намерих таква картинка до 2011-та... беше в един мат'рял в блога на ПИБ....

Сами преценете кой колко е вътре, че е продал 2007края или началото на 2008-ма
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o_Pay Разгледай мнение
          "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"
          Й. Йовков
          Каза Моканина и продължи да скубе бялата лястовица

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o_Pay Разгледай мнение
            "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"
            Й. Йовков
            И ще става Все ПОВЕЧЕ .....
            Мъката - имам предвид
            remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Тъпчо, какви ги бълнуваш. Знаеш ли колко лихви съм събрал от депозити направени 2008 след продажба на едни голеееми имоти - сметни сложна лихва над 4 години по 7,5% и спад на имотите от 35% за да разбереш че сега мога да купя ако искам 2 пъти повече имоти с тези пари но пак не ми се вижда изгодно да го правя - междувременно давам един също голям имот, придобит 2004 на много изгодна цена - за 4 години само 8-9 месеца е седял празен, а парите от наем не стигат да покрият досега само мебелите и довършителните работи вътре които са за около 50 К . Скрий се някъде и разбери че от наем не ще можеш да забогатееш.
              Колко голям пич е марин 1, много голям!
              Аз кво съм виновен, че се чувстваш прецакан, че си продал като всеки лузър? Кво съм ти виновен бе! Марине, никога не си видел лев-два в джоба си велики. Затова си такъв пич, щот си нещастен
              ГРАФИКАТА НЕ ЗАБЕЛАЗВАШ ЛИ ИЛИ СИ ОБРАТНОТО НА УМЕН?
              Last edited by Лорда; 04.12.2012, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Много забавно било станало с цените на наемите, докато разни безимотни квартиранти водят логични по тяхна дълбока заблуда полемики. Ха докато лудите се налудуваха, умните се нацаруваха:

ГРАФИКАТА ОПРЕДЕЛЕНО ЗАГАТВА ЗА ОКОЛО 180 МЕСЕЧЕН РЪСТ!
                ДАУнърчета сладки, избягвайте места като аспаурховия мост или моста на витиня, там нахлулите лоши мисли в главите могат да се превърнат в нещо безвъзвратно
                Графиката обезмисля изцяло съществуването на някои, но все пак куражЪ
                какви ги бълнуваш. Знаеш ли колко лихви съм събрал от депозити направени 2008 след продажба на едни голеееми имоти - сметни сложна лихва над 4 години по 7,5% и спад на имотите от 35% за да разбереш че сега мога да купя ако искам 2 пъти повече имоти с тези пари но пак не ми се вижда изгодно да го правя - междувременно давам един също голям имот, придобит 2004 на много изгодна цена - за 4 години само 8-9 месеца е седял празен, а парите от наем не стигат да покрият досега само мебелите и довършителните работи вътре които са за около 50 К . Скрий се някъде и разбери че от наем не ще можеш да забогатееш.
                Last edited by X_Y; 04.12.2012, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                  Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...
                  Ами явно не разбираш материята, кво да те правя

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Марджин кол, ти се доказа вече като голям комплексар! Естествено , че да риташ когото и да е било си е нанасяне на лека или средна телесна повреда или хулиганство. Не ми се влиза в подробности за прости овни, щото има юридически тънкости.
                    Бонбонки на дете или на възрастен или на андроид, да гепиш пак си е кражба, та не знам колко сбъркан ум трябва да си за да не правиш елементарни сечения в законовите постановки. ДРУГИЯ вариант е да си тъп като гъдулка!
                    Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...

Коментар

• "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"
                      Й. Йовков

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                        Аха. Не е. И да риташ инвалид не е. И бонбонки на дете да гепиш пак не е.
                        Ама не е морално.
                        Марджин кол, ти се доказа вече като голям комплексар! Естествено , че да риташ когото и да е било си е нанасяне на лека или средна телесна повреда или хулиганство. Не ми се влиза в подробности за прости овни, щото има юридически тънкости.
                        Бонбонки на дете или на възрастен или на андроид, да гепиш пак си е кражба, та не знам колко сбъркан ум трябва да си за да не правиш елементарни сечения в законовите постановки. ДРУГИЯ вариант е да си тъп като гъдулка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
                          никой не плаща на форумисти да пишат , плаща се на журналисти

отрицание на отрицанието е третия закон на диалектиката....

за да цитираш него , трябва да си наясно с другите два , по-спец. да знаеш причинноследствените връзки и крайния резултат ,
                          за да знаеш кога се преминава от един закон в друг

Формулирани са от Маркс и за това се отричат от всички - отричането им дава "хляб" на Тотото , Покерът,Финмаркета

Имотите поскъпват НЕ защото аз казвам , а защото не се разбира смисъла на законите на диалектиката

Престъпление е да извадиш пищов и да взешеш нечии пари ,
                          Не е престъпление обаче да излъжеш глупака и да му вземеш парите

колкото до тезата ти , че тук пишели хора с интелект - прав си !
                          познавам много образовани,ерудирани, възпитани,интелигентни хора .........

но познавам Много малко Разумни хора (разбиращи законите на диалектиката)
                          Всъщност законите на диалектиката са от Хегел, Маркс ги профанизира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
                            Аха. Не е. И да риташ инвалид не е. И бонбонки на дете да гепиш пак не е.
                            Ама не е морално.

Коментар

• Много забавно било станало с цените на наемите, докато разни безимотни квартиранти водят логични по тяхна дълбока заблуда полемики. Ха докато лудите се налудуваха, умните се нацаруваха:

ГРАФИКАТА ОПРЕДЕЛЕНО ЗАГАТВА ЗА ОКОЛО 180 МЕСЕЧЕН РЪСТ!
                              ДАУнърчета сладки, избягвайте места като аспаурховия мост или моста на витиня, там нахлулите лоши мисли в главите могат да се превърнат в нещо безвъзвратно
                              Графиката обезмисля изцяло съществуването на някои, но все пак куражЪ

Коментар

• Приемам оценката ти за "комплимент" , макар че ..........

Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                                Как успя толкова лъжи и йезуитски твърдения да навреш в толкова кратък пост - само ти си знаеш.

Чак отрицание на отрицанието имаш.

Явно си голям про.

Надявам се, че някой добре ти плаща да пишеш тия фермани, че такъв талант не трябва да се губи.

Хубавото е, че тук четат и пишат предимно интелигенти хора и никой няма да ти се върже на глупостите. Но ти си пиши, де...
                                никой не плаща на форумисти да пишат , плаща се на журналисти

отрицание на отрицанието е третия закон на диалектиката....

за да цитираш него , трябва да си наясно с другите два , по-спец. да знаеш причинноследствените връзки и крайния резултат ,
                                за да знаеш кога се преминава от един закон в друг

Формулирани са от Маркс и за това се отричат от всички - отричането им дава "хляб" на Тотото , Покерът,Финмаркета

Имотите поскъпват НЕ защото аз казвам , а защото не се разбира смисъла на законите на диалектиката

Престъпление е да извадиш пищов и да взешеш нечии пари ,

колкото до тезата ти , че тук пишели хора с интелект - прав си !
                                познавам много образовани,ерудирани, възпитани,интелигентни хора .........

но познавам Много малко Разумни хора (разбиращи законите на диалектиката)
                                Last edited by ale1; 04.12.2012, 13:31.

Коментар

Working...
                                X