IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    Ти моето момченце, нямаш ли си друга работа, хайде на бас щом се съмняваш
    сахибе,

къде се губиш по цял ден..нали не работиш, а си лендлорд?
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
      Ало модераторите,
      разкарайте го тоя мутант, внесъл бил 3000..
      той не е имал толкова пари в джоба никога.
      Ти моето момченце, нямаш ли си друга работа, хайде на бас щом се съмняваш
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
        С това въобще не съм съгласен, ако погасяваш предрочно и намаляваш срока по кредита с много изгодна позиция. Аз тази година внесох 3000, като по този начин реално намалих с 11500 крайната цена на падежа. Догодина ми предстои същата врътка. Всеки път колкото повече се намалява по този начин главницата, толкова повече се намалява и крайната цена.
        Ало модераторите,
        разкарайте го тоя мутант, внесъл бил 3000..
        той не е имал толкова пари в джоба никога.

Коментар

• [QUOTE=Лорда;1059352755]
          Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
          Отде знаеш колко съм лек, откак съм на кило водка съм като дирижабъл!
          Остави го да си пише, защо трябва да го открехваш и да се обясняваш?
          Значи на кило водка можа да ти дойде на ум да вдигаш наема?!А на другия ден пак на кило от квото си пил не ти идва на ум откъде ще дойдат парите?
          Стягай се лорде на седемте морета.....имота.

Коментар

• Алето и дружината дето живее в главата му. Въпрос с повишена трудност.

Защо фалират още и още строителни фирми? Предполагам, защото се очаква повишаване на цените, нали?

http://fakti.bg/imoti/54076-oshte-fa...telni-kompanii

Коментар

• Нали обичате цитатите из медиите.

Лорде-Музи и компания, давайте коментар

Варненци спряха да купуват жилища
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Прав сте , Ваша милост - Лорд на София,Пловдив и Малко Търново

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Ако това с печатането се случи, смятай, че цените на имотите и размерът на наемите ще са ни последна грижа. За щастие не е толкова лесно, колкото го описваш.
                остави Печатането на пари - то е в арсенала на друг тип държави........

я разсъждавай от друг ракурс........

какво се говореше за Гърция - какво стана , а какво ще стане Накрая ???

както са казали мудреците:

ако стадото очаква хубава паша - ще го удари гръм

ако стадото се лута , за се пази от гръм - ще намери нова поляна за паша

Всяка прилика с предстоящето на Имотния пазар хич НЕ е случайна

-------------

Имаш приемлива за мнозинството лексика ,
                Преведи , Моля с думи прости на хората неофициалното разбиране за Криза :

Криза има ТАМ - където ИМА ПАРИ !!!

хората бяха в криза до 2008 , след което Кризата премина в Банките, защото Събраха парите ..........,

А Банките не са Каси за пари а Продавачи на пари

Банка с Пари - Шило в Торба .........но ние знаем,че шило в торба НЕ стои

Коментар

• [QUOTE=Лорда;1059352725]
                  Мноу ясно бе човек, просто ще ги напечатат Има една институция, която се нарича печатница и тя може да печата безгранично много! Как и кой не го разбра?! Само материалните ресурси са ограничени, хартиите не, ако утре ти кажат, че едно кафе ще струва 5 милиона , значи толкова ще струва. Аман от каиши!
                  Ако това с печатането се случи, смятай, че цените на имотите и размерът на наемите ще са ни последна грижа. За щастие не е толкова лесно, колкото го описваш.
                  Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• [QUOTE=Филю;1059352751]
                    Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Кмете в грешка си!
                    НЕ съм лорда.Според мен съм 5-6 години по-млад и 20-30 килограма по-лек от него.
                    Отде знаеш колко съм лек, откак съм на кило водка съм като дирижабъл!
                    Остави го да си пише, защо трябва да го открехваш и да се обясняваш?

Коментар

• [QUOTE=KMETA;1059352745]
                      Кошмара на форума сам си пише и си отговаря !!!
                      Кмете в грешка си!
                      НЕ съм лорда.Според мен съм 5-6 години по-млад и 20-30 килограма по-лек от него.

Коментар

• [QUOTE=Лорда;1059352743]
                        Ти наистина ли вярваш ня някои тук, че някога съм бил пиян
                        Напечатаните пари могат да се раздадат за различни цели за които ви посочат. Така стана с имотите преди 8-4 години, така ще стане и с каквото решат.
                        Кошмара на форума сам си пише и си отговаря !!!
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• [QUOTE=Филю;1059352735]

Пишеш без правописни грешки което е сигурен знак че още си трезвен а не ме разбираш."Те" може и да кажат че кафето е 10 лв. ама как тези пари ще дойдат у мен не ми е ясно.
                          "Печатницата" я знам къде е.Срещу нея има още 2 макар че не им дават да печатат пари.Поради което са леко недоволни.Питах ги.
                          Хайде за да ти е по-лесно си отговори на въпроса.Откъде ще дойдат парите при теб като проследиш пътят им да кажем 12-15 стъпки преди това.
                          Ти наистина ли вярваш ня някои тук, че някога съм бил пиян
                          Напечатаните пари могат да се раздадат за различни цели за които ви посочат. Така стана с имотите преди 8-4 години, така ще стане и с каквото решат.

Коментар

• [QUOTE=Лорда;1059352725]
                            Мноу ясно бе човек, просто ще ги напечатат Има една институция, която се нарича печатница и тя може да печата безгранично много! Как и кой не го разбра?! Само материалните ресурси са ограничени, хартиите не, ако утре ти кажат, че едно кафе ще струва 5 милиона , значи толкова ще струва. Аман от каиши!
                            Пишеш без правописни грешки което е сигурен знак че още си трезвен а не ме разбираш."Те" може и да кажат че кафето е 10 лв. ама как тези пари ще дойдат у мен не ми е ясно.
                            "Печатницата" я знам къде е.Срещу нея има още 2 макар че не им дават да печатат пари.Поради което са леко недоволни.Питах ги.
                            Хайде за да ти е по-лесно си отговори на въпроса.Откъде ще дойдат парите при теб като проследиш пътят им да кажем 12-15 стъпки преди това.

Коментар

• [QUOTE=Филю;1059352724]

Пак не ми стана ясно!По твоята логика това можеш да го направиш и сега.От утре панелката не 50к евро а 500к я пускаш на пазара и готово.А парите откъде ще дойдат.Или другия ти дава 50к и ти казва да си мислиш че са 500к.Не ми е много ясно откъде ще дойдат парите.От хеликоптери ли ще ги хвърлят парите или по домова книга ли ще ги раздават.Лорде обясни ми!МОЛЯ!

Коментар

• [QUOTE=Лорда;1059352717]
                                Е, как отде бе пич, това което ти се струва голямо като сума, ще бъде днешните стотинки! Просто това което ще може да се види и пипне ще струва десетки, да не кажа стотици пъти повече. Пример - една тухла 80ст. днес- 800лева утре
                                Пак не ми стана ясно!По твоята логика това можеш да го направиш и сега.От утре панелката не 50к евро а 500к я пускаш на пазара и готово.А парите откъде ще дойдат.Или другия ти дава 50к и ти казва да си мислиш че са 500к.Не ми е много ясно откъде ще дойдат парите.От хеликоптери ли ще ги хвърлят парите или по домова книга ли ще ги раздават.Лорде обясни ми!МОЛЯ!

Коментар

Working...
                                X