IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
    Спецът по електронна търговия пак не е разбрал, но му е простено. Той кога ли е разбрал?
    Сайта беше скрит от модератора. След като е решил, че не трябва да се вижда така ще бъде. Сърди се на него!
    Ок, дали е модератора или който и да е, слабо ме засяга. Сайтове с обявви не чета задълбочено засега. Свършил съм си работата. Гледам ги отгоре-отгоре. Нека си държат сайтовете с евтини имоти в тайна и да си пазаруват от там.
    И нещо за протокола - доста примамливи оферти и цени съм срещал докато съм търсил. При последващ контакт нито една не се е оказала такава. Малка фина разлика или в цена или като факти които установяваш впоследствие за този имот, което е по-често и обяснява защо е така. Сума неща се оказват различни.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Еvgo цитира на единия култуви фрази от Адио Рио, той не знае кво е това, камо ли да го разбере, на Кретена пък му не харесва източника на информация, неизвестна била агенцията. Тиква пък крие сайта с евтините обяви, конфиденциален е...Бе кво да ти кажа, кво да кажеш на такива хора.
      Додето доде поевтиняването след 10 години, когато ще кажат...ние казахме ли ви...все това ще пишат и ще мачкат каскета, кво друго им остава.
      Ще мачкат каскета и ще пишат ли пишат. Виж, че неможеш да го надпишеш. Трябва да е най-тарикат с 40% дискаунт. Аууу брях' тропа с краче и купува. Разбира се на най- добрата локция договаря най-големите отстъпки. Като на кино, ама какво разбираме ние?

Коментар

Еvgo цитира на единия култуви фрази от Адио Рио, той не знае кво е това, камо ли да го разбере, на Кретена пък му не харесва източника на информация, неизвестна била агенцията. Тиква пък крие сайта с евтините обяви, конфиденциален е...Бе кво да ти кажа, кво да кажеш на такива хора.
        Додето доде поевтиняването след 10 години, когато ще кажат...ние казахме ли ви...все това ще пишат и ще мачкат каскета, кво друго им остава.
        Спецът по електронна търговия пак не е разбрал, но му е простено. Той кога ли е разбрал?
        Сайта беше скрит от модератора. След като е решил, че не трябва да се вижда така ще бъде. Сърди се на него!
        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Глупавото е, че понижители като жълтия не четат, те чукчите искат само да пишат това което мислят, а това линкове , статии проучвания, факти, не са на тяхна страна и те затова не обичат да четат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            Мило братле,

в Лозенец има търсене и не знам как са смъкнали -10%.
            Аз много не го харесвам този квартал, има и селска част (стара), където са снимали филми като "Адио Рио".

Както бях писал, любима фраза от него ми е: "Чак когато разрешиха частното, хората можаха да си дадат пълна сметка за преимуществата на социализма"., както и
            "Не може ли за 400 лв?" (да погребат трупа)
            "Не може бе, душа, знаеш ли на колко хора трябва да се затворят устите"
            Както има търсена така има 550 обяви в имот.бг. В ** сайт са двойно по-малко. Не малка част от тея обяви стоят с години. Когато се появи човек с пари нещата се нареждат. Колкото и да не им се иска на брокерите
            Last edited by X_Y; 15.07.2016, 17:59.

Коментар

• re

Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
              Те това са инвеститорите нали?

Както казва бабит - да земеш хапартаметн, че да те помнят децата, а?

Кат пукне мимитката някой ден и чаветата земат хапартаментите дето се е блъскала цял цивот за тях и заради които вместо да ги изучи (чаветата), и вместо швепс им е купувала лимонада, щото с хилядо лева месечно толкова може, първото нещо дето ще направят е да шитнат имотя на първия който предложи ПАРИ. После с парите ще си купят голф и така...
              ПАРИТЕ моето момче са конвертируемия инструмент.

Между другото оня в Лозенец му бяха свалили над 10% Ако се бяха запънали щяха да успеят още малко, но тяхна работа.
              Мило братле,

в Лозенец има търсене и не знам как са смъкнали -10%.
              Аз много не го харесвам този квартал, има и селска част (стара), където са снимали филми като "Адио Рио".

Както бях писал, любима фраза от него ми е: "Чак когато разрешиха частното, хората можаха да си дадат пълна сметка за преимуществата на социализма"., както и
              "Не може ли за 400 лв?" (да погребат трупа)
              "Не може бе, душа, знаеш ли на колко хора трябва да се затворят устите"

Коментар

Аз пък мога да ти кажа, че продавачите на старо строителство (наследствено)
                Те това са инвеститорите нали?

Както казва бабит - да земеш хапартаметн, че да те помнят децата, а?

Кат пукне мимитката някой ден и чаветата земат хапартаментите дето се е блъскала цял цивот за тях и заради които вместо да ги изучи (чаветата), и вместо швепс им е купувала лимонада, щото с хилядо лева месечно толкова може, първото нещо дето ще направят е да шитнат имотя на първия който предложи ПАРИ. После с парите ще си купят голф и така...
                ПАРИТЕ моето момче са конвертируемия инструмент.

Между другото оня в Лозенец му бяха свалили над 10% Ако се бяха запънали щяха да успеят още малко, но тяхна работа.

Коментар

• Глупавото е, че понижители като жълтия не четат, те чукчите искат само да пишат това което мислят, а това линкове , статии проучвания, факти, не са на тяхна страна и те затова не обичат да четат.

Коментар

Ето, Evgo, също и на вниманието на Лорда:
                    http://www.investor.bg/bylgariia/451...godina-220891/
                    10x

Коментар

Аз пък мога да ти кажа, че продавачите на старо строителство (наследствено) в СФ свалят до 1000-2000 евро от офертната цена. Не повече. Никой не иска да харизва труда на предците си, който носи и добър наем в СФ.

При ваканционните имоти е друго, но те по принцип са и по-евтини.
                      Ето, Evgo, също и на вниманието на Лорда:
                      http://www.investor.bg/bylgariia/451...godina-220891/

Коментар

Сделките стават на - (минус)20% - (минус)40%, че и повече от офертната цена
                        Последния ваканционен имот който купих го взех на - (минус) 40% от офертната.
                        КазаАх му давам толкова. Той: ама те идвАха и други да го гледат... Викам му: Парите са ми в джобчето. Ако искаш да ги харчиш го давай, ако искаш още няколко години да продаваш и да чакаш увеличението стой и дигай цената. Оня казА, че ще пита жена си. Вечерта звъни и такова, онакова съгласен съм. Един лев не съм дигнАл от моя страна
                        Та така. На офертни се радват разни аристократи, брокери и спецове по електронна търговия
                        Аз пък мога да ти кажа, че продавачите на старо строителство (наследствено) в СФ свалят до 1000-2000 евро от офертната цена. Не повече. Никой не иска да харизва труда на предците си, който носи и добър наем в СФ.

При ваканционните имоти е друго, но те по принцип са и по-евтини.

Коментар

С похвата на тиквата ''паричките са ми в джоба'' може да иде на някой пазар за сливи и да разговаря с някой мустакат тарикат.
                          Дали ще дойде да наема или да купува имота ми такъв мераклия като него с подобни похвати няма първо да има възможността да разговаря по този начин. Освен това той не е от таргета на потенциалните клиенти. Фамилиарничене и демонстриране на селски татикатлък се вписват в профила единствено на клиент от другата махала дошъл да оглежда селскостопанска постройка.
                          Ми ти да не мислиш, че е купувал някога нещо освен сливи. Виж само къде следи пазара, моли на многоликия Бог и се надява да купи- Видин, Бяла слатина.........

Коментар

Ти като експерт по електронна търговия и като човек който говори за истински факти ги разбираш тея работи
                            Естествено, че не съм ти в таргет групата. Търговски или производствен имот мога да взема под наем, но жилищен не ми трябва. А да купувам от теб WTF?!? толкова ново строителство има, отделно контакти с известни строители имам, че да опра да теб?
                            Точно така, правилно си се насочил и преценил.

Коментар

С похвата на тиквата ''паричките са ми в джоба'' може да иде на някой пазар за сливи и да разговаря с някой мустакат тарикат.
                              Дали ще дойде да наема или да купува имота ми такъв мераклия като него с подобни похвати няма първо да има първо възможността да разговаря по този начин. Първо той не е от таргета на потенциалните клиенти. Фамилиарничене и демонстриране на селски татикатлък се вписват в профила единствено на клиент от другата махала дошъл да оглежда селскостопанска постройка.
                              Ти като експерт по електронна търговия и като човек който говори за истински факти ги разбираш тея работи
                              Естествено, че не съм ти в таргет групата. Търговски или производствен имот мога да взема под наем, но жилищен не ми трябва. А да купувам от теб WTF?!? толкова ново строителство има, отделно контакти с известни строители имам, че да опра да теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                В момента отстъките са 5-10% Всяка тиква, която би предложила по-голяма отстъпка ще стане за смях и кашмер на продавачите. Големите отстъпки можеха да се предложат в периода 2009-та - 2013г. И аз в края на 2009-та купих с 30% отстъпка, но това време е безвъзвратно отминало.
                                Ето вярната статия по въпроса:

http://www.imoti.net/investor-bg-%CA...--nno9183.html
                                Цитат:"Дисбалансът между търсене и предлагане обаче изглежда успява да стопи разликата. Ако преди отстъпките достигаха 15-20% и повече, сега са значително по-малки."
                                Това е реалността мой чорап. Сделка на месец. А ти гледай със светнал поглед дето цитираш как се дигат офертните и ставаш милюнер по офертни.
                                Last edited by X_Y; 15.07.2016, 16:25.

Коментар

Working...
                                X