If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
40% на това което купих последно. Яд те е, че не го можеш, нали? А това, че те онождат през панталоните си е твой проблем. Не е за всеки.
Инвестиционните ти полюции няма да коментирам.
Нали се сещаш, че това което си написал за всеки сериозен инвеститор в НИ изглежда като писание на шестокласник. Няма никой луд собственик да ти направи подарък за добро разпределение в добра локация. НЯМА. Иначе мечтите са безплатни.
Малко отрезвяващо да ти напомня с тази новина: http://www.imoti.net/investor-bg-%C6...--nno9340.html
40% дискаунт на най-добрата локация, това ли са твоите мокри сънища? Знаеш ли, ще се случат, ам друг живот, не този в който губиш петрол. Да се набиеш в Петрол, не ми се струва, не само умно, ами мислене на питекантроп. Поне да беше в Тотал.
40% на това което купих последно. Яд те е, че не го можеш, нали? А това, че те онождат през панталоните си е твой проблем. Не е за всеки.
Инвестиционните ти полюции няма да коментирам.
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Живота си е техен, да го живеят както искат, да правят каквото искат, но едно не приемам - споделяш му какво си направил, какво си купил а той почва да сляпо да критикува и бръщолеви без да опитва дори да оцени положителното на една придобивка, сделка...неща за които пишем тук. Оттам се почва, ако нещо си несъгласен после го напиши. Уж бизнесмени, образовани всички до един, но миризмата на комплексирани хора ги издава, трудно и неумело се прикрива.
Прав си, много неумело се прикрива. Мисли се за нещ, иска да го считат за някой, а се държи като плъх. Имаше тук един нидерлански гастарбайтер, на когото разкрих самоличността. Оттогава този смешник и пълен комплексар се е покрил дълбоко или може би ползва други никове като тиквата. Той знае, че не е анонимен, той знае, че е на светло, той знае, че утре, ако реша да го съдя за простотиите които е написал по мой адрес и по адрес на роднини няма място в Европа къде да се скрие.
Питам се , трябва ли да стигаме до такива крайности пишещи за инвестиции в недвижимости. Явно нашите опоненти са толкова злобни комплексари, че трябва. Тези от фрустрация и страх от поскъпване на апартаментите са готови на всичко, дори на атентани като в Ница. Е, няма ли как да ги озаптим тези мизерници и нещастни в живота си ко----та?
Точно така. Кажи му да не вярва на всичко което чуе, а само ако лично се е убедил в нещо.
Ами той лично май не се е убедил в нищо. Явно не е стъпвал на море от Н брой години и му се струва, че разходка с лодка би било скъпо занимание, а не 25лв. каквито реално съм платил. Колко да му кажа, че съм платил 250 та да е спокоен ли. Той няма и 2,50лв. да плати, сигурно не притежава и личен автомобил, сигурно няма и семейство.Такива субекти са силно фрустрирани както личи от писанията им във форума. Не познават реалния живот, не познават покупка на имот, каква радост носи , какви усещания, какви нови идеи и предложения за разположения, обзавеждания, интериор. Жалки са тези хора, бедни и духовно и материално. Не можеш нищо да им обясниш като хората, защото те не вярват в нормалността.
Пъмпки, откъде знаеш, кои звезди ти го пишат това? Какви брокериу нали не ползваш такива? Откъде са ти знанията по дяволите? Знанията ти да не са продиктувани от мозъка ти, не намиращ покой , че нямаш имот?
Точно така. Кажи му да не вярва на всичко което чуе, а само ако лично се е убедил в нещо.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Като не ги четеш от къде знаеш къде се намираш и колко е поскъпването?
По втория въпрос си прав, няма спор. И в общия случай фалшивите и подвеждащи обяви са дело на брокери.
Споделям реални сделки, и пак недоволни. Няма угодия.
За нещата с местоположението на моите жилища все пак съм информиран. Казвам че не разглеждам подробно обяви с конкретни предложения. Правих го когато търсех нещо конкретно. Трудоемко е, а и не получаваш обикновено вярната и конкретна информация.
Имах такъв случай през есента на 2014 - търсех маломерен апартамент в центъра. Попаднах на обява - двустаен, 1980 , 50 кв.м. среден етаж, асансьор, след ремонт. Цената - приемлива за района с оглед на това че жилището беше обзаведено, 4 снимки на кръст, нищо обаче не ти става ясно.
Отивам на оглед и се оказва че това е преградена боксониера моментално наречена двустаен, а кухнята е 3 квадрата - усвоена единствената тераса с дограма и изолация - ок, но това беше всичко. Убеждават ме че отстъпка от 5% ми се прави, а също и че ще отдам добре в района.
Разбира се че ми беше ясно че кибритена кутия няма да отдам за колкото трябва с оглед цената дори след отстъпката, която собственика ми предложи. Казах че не търся подобен имот и недвуссмислено показах че пазар няма да има, а жилището не е двустаен, а боксониера и площта беше 42 кв.м.
После обявата се коригира с площ 47 кв.м - отново лъжеха, а собственика ме издири и ми предложи да заобиколим брокера и да направим сделката.
Отказах, казах мерси и че имам друга оферта. Толкоз.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не отговаря грамотния и многопроизводителен пъмпки на многобройните запитвания, но предполагам, че не е заради неграмотност да пише на кирилица, а защото е зает от суперпроизводството с което се занимава и е значимо за цял свят
По втория въпрос си прав, няма спор. И в общия случай фалшивите и подвеждащи обяви са дело на брокери.
Пъмпки, откъде знаеш, кои звезди ти го пишат това? Какви брокериу нали не ползваш такива? Откъде са ти знанията по дяволите? Знанията ти да не са продиктувани от мозъка ти, не намиращ покой , че нямаш имот?
Очевидно каскета, а подразбира се и цървулите са част от твоя тоалет. Внимавай да не го скъсаш от много мачкане
40% дискаунт на най-добрата локация, това ли са твоите мокри сънища? Знаеш ли, ще се случат, ам друг живот, не този в който губиш петрол. Да се набиеш в Петрол, не ми се струва, не само умно, ами мислене на питекантроп. Поне да беше в Тотал.
Ок, дали е модератора или който и да е, слабо ме засяга. Сайтове с обявви не чета задълбочено засега. Свършил съм си работата. Гледам ги отгоре-отгоре. Нека си държат сайтовете с евтини имоти в тайна и да си пазаруват от там.
И нещо за протокола - доста примамливи оферти и цени съм срещал докато съм търсил. При последващ контакт нито една не се е оказала такава. Малка фина разлика или в цена или като факти които установяваш впоследствие за този имот, което е по-често и обяснява защо е така. Сума неща се оказват различни.
Ще мачкат каскета и ще пишат ли пишат. Виж, че неможеш да го надпишеш. Трябва да е най-тарикат с 40% дискаунт. Аууу брях' тропа с краче и купува. Разбира се на най- добрата локция договаря най-големите отстъпки. Като на кино, ама какво разбираме ние?
Очевидно каскета, а подразбира се и цървулите са част от твоя тоалет. Внимавай да не го скъсаш от много мачкане
Коментар