Вече се тества на пазара цена 1500 евро м2 за ново строителство във Манастирски ливади !!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Два лични факта, свързани с недвижимо имущество. Два апартамента в Стара Загора, двустайни, еднакви, в различни входове на една сграда, ново строителство, на тухла и замазка, взети преди около 2 години за по 26000 евро. Не се продават, дават се под наем на по 7.5% доходност. Абсолютно еднакъв такъв на тухла в същата сграда се продаде на цена 34000 евро преди седмица.Last edited by chokolino; 15.09.2016, 11:52.
Коментар
-
Център, последен етаж, без асансьор, цена - ето тук:
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...46185145893140
Някои ще кажат, оферта, няма да се продаде, вечно ще виси.
Може и така да е, но такива зор нямат. Ще свали 10% и ще го продаде ако реши, ако иска може да почака. Може да не чака дълго, пазара ще си каже думата. Зависи от движението в следващите месеци.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Историята на българския имотен пазар
http://m.fakti.bg/news/201086
Четете и извличайте полезни заключения, интерпретирайте ги правилно, може да са от полза. Ако има съмнения, споделяйте.
Скептика сигурно подготвя актуална информация, която да поднесе по възможно най-разбираем начин.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levЛорде, със същия усет с който някои тук ме мислят за брокер усещат и нещата с имотите, а мен това ме успокоява - ще има много закъснели и изненадани, които ще си изгрижат ноктите. Ти си купувай и си инвестирай, студената вода в хладилника чака за много жадни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение"Гладен брокер балон сънува." Уорън Бъфет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levКратко обобщение на случилото се с цените на имотите тук:
http://www.imoti.net/infograf-bg-%D6...--nno9392.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеПа те 9 години само падат бре, Харалампи
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levКратко обобщение на случилото се с цените на имотите тук:
http://www.imoti.net/infograf-bg-%D6...--nno9392.html
Па те 9 години само падат бре, Харалампи
Коментар
-
re
Наскоро имах следната случка.
Търся нотариален акт от 1996г (най-вероятно) в местна служба по вписванията в провинцията.
Там една леличка исакеш да си пише на компютъра и да не ме обслужи като хората.
Изобщо не положи старание да ми открие документа, намери неща, които не ми трябват, не ми даде аз да търся в тетрадката.
Аз й казвам: "Може ли в Европейския съюз да не знаете как се търси по име или по ЕГН" (знаех и парцела и квартала), тя казва "Аз в Европейския съюз не съм работила!!!" Искаше да й плащам за всяка година по 3 лв такса и изобщо не можахме да устанивим нормален диалог.
Накрая не ми издържаха нервите и взех да я обиждам и тя повика охраната. И не направих нищо по въпроса с откриването на нотариалния акт. А вероятността да е от 1996г е 90%, но тя не го откри, защото не търсеше като хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЯвно влагайки средства да ти се върнат в дългосрочен план, ако си дългосрочен инвеститор в имоти, си пълен мазохист, който чака Годо.
Oпределено не. Доста съм доволен от скоростта на възвръщаемост чрез кратскосрочно отдаване. Естествено локацията е от първостепенно значение.
А вие, дето чакате да забогатеете в следващия живот от панелки ми напомняте на някогашните комунисти, които строяха за бъдещето, а сега заслужено се ровят в контейнерите с боклука.
Ама така е като я няма Стефи да напише някой ред за хиперинфлацията дето чука на вратата, войната срещу кеша и неизбежния фалит на всички банки
Коментар
-
Според мен всички инвеститори сме малко мазохисти
Явно влагайки средства да ти се върнат в дългосрочен план, ако си дългосрочен инвеститор в имоти, си пълен мазохист, който чака Годо. Демек благодарност от поколенията след теб. Винаги печелиш в дългосрочен план, ако доживееш преклонна възраст. Ако обаче си форекс играч или на злато, може да се радваш много по -рано на изпечеленото
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
Коментар