IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вече се тества на пазара цена 1500 евро м2 за ново строителство във Манастирски ливади !!!!!!

Коментар

• Два лични факта, свързани с недвижимо имущество. Два апартамента в Стара Загора, двустайни, еднакви, в различни входове на една сграда, ново строителство, на тухла и замазка, взети преди около 2 години за по 26000 евро. Не се продават, дават се под наем на по 7.5% доходност. Абсолютно еднакъв такъв на тухла в същата сграда се продаде на цена 34000 евро преди седмица.
      Last edited by chokolino; 15.09.2016, 11:52.

Коментар

• Не само пазара на жилищата

Пазарът на всеки имот преживява ренесанс! Доказателства бол......
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Център, последен етаж, без асансьор, цена - ето тук:
          http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...46185145893140

Някои ще кажат, оферта, няма да се продаде, вечно ще виси.
          Може и така да е, но такива зор нямат. Ще свали 10% и ще го продаде ако реши, ако иска може да почака. Може да не чака дълго, пазара ще си каже думата. Зависи от движението в следващите месеци.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Историята на българския имотен пазар

http://m.fakti.bg/news/201086

Четете и извличайте полезни заключения, интерпретирайте ги правилно, може да са от полза. Ако има съмнения, споделяйте.
            Скептика сигурно подготвя актуална информация, която да поднесе по възможно най-разбираем начин.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev
              Лорде, със същия усет с който някои тук ме мислят за брокер усещат и нещата с имотите, а мен това ме успокоява - ще има много закъснели и изненадани, които ще си изгрижат ноктите. Ти си купувай и си инвестирай, студената вода в хладилника чака за много жадни.
              Усещат ли, такива като стария Матю! Нищо не усещат тези лузъри, яд ги е единствено

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                "Гладен брокер балон сънува." Уорън Бъфет.
                Матю, едва ли точно колегата Лев е гладния брокер, от който недоволстваш. По-скоро ти се разминават очакванията с действителността. Аз предполагам де, не може да съм сигурен, но Лева може да те купи с бастуна. Той инвестира в имоти в най-атрактивната част на столицата.

Коментар

Кратко обобщение на случилото се с цените на имотите тук:
                  http://www.imoti.net/infograf-bg-%D6...--nno9392.html
                  "Гладен брокер балон сънува." Уорън Бъфет.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                    Па те 9 години само падат бре, Харалампи
                    А Солун се вдигат.Дървените бунгала у гръцко вече са милиони

Коментар

Кратко обобщение на случилото се с цените на имотите тук:
                      http://www.imoti.net/infograf-bg-%D6...--nno9392.html

Па те 9 години само падат бре, Харалампи

Коментар

• re

Наскоро имах следната случка.

Търся нотариален акт от 1996г (най-вероятно) в местна служба по вписванията в провинцията.

Там една леличка исакеш да си пише на компютъра и да не ме обслужи като хората.
                        Изобщо не положи старание да ми открие документа, намери неща, които не ми трябват, не ми даде аз да търся в тетрадката.

Аз й казвам: "Може ли в Европейския съюз да не знаете как се търси по име или по ЕГН" (знаех и парцела и квартала), тя казва "Аз в Европейския съюз не съм работила!!!" Искаше да й плащам за всяка година по 3 лв такса и изобщо не можахме да устанивим нормален диалог.

Накрая не ми издържаха нервите и взех да я обиждам и тя повика охраната. И не направих нищо по въпроса с откриването на нотариалния акт. А вероятността да е от 1996г е 90%, но тя не го откри, защото не търсеше като хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                          Явно влагайки средства да ти се върнат в дългосрочен план, ако си дългосрочен инвеститор в имоти, си пълен мазохист, който чака Годо.

Oпределено не. Доста съм доволен от скоростта на възвръщаемост чрез кратскосрочно отдаване. Естествено локацията е от първостепенно значение.

А вие, дето чакате да забогатеете в следващия живот от панелки ми напомняте на някогашните комунисти, които строяха за бъдещето, а сега заслужено се ровят в контейнерите с боклука.

Ама така е като я няма Стефи да напише някой ред за хиперинфлацията дето чука на вратата, войната срещу кеша и неизбежния фалит на всички банки

Коментар

• Според мен всички инвеститори сме малко мазохисти

Явно влагайки средства да ти се върнат в дългосрочен план, ако си дългосрочен инвеститор в имоти, си пълен мазохист, който чака Годо. Демек благодарност от поколенията след теб. Винаги печелиш в дългосрочен план, ако доживееш преклонна възраст. Ако обаче си форекс играч или на злато, може да се радваш много по -рано на изпечеленото

Коментар

• некоректно е казано до 5,34 , трябава да се каже от 5,34 нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                                Хей бaбит...ти си рaбит....a. 30% месечно кaк е?
                                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X