IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    В момента отстъките са 5-10% Всяка тиква, която би предложила по-голяма отстъпка ще стане за смях и кашмер на продавачите. Големите отстъпки можеха да се предложат в периода 2009-та - 2013г. И аз в края на 2009-та купих с 30% отстъпка, но това време е безвъзвратно отминало.
    Ето вярната статия по въпроса:

http://www.imoti.net/investor-bg-%CA...--nno9183.html
    Цитат:"Дисбалансът между търсене и предлагане обаче изглежда успява да стопи разликата. Ако преди отстъпките достигаха 15-20% и повече, сега са значително по-малки."
    С похвата на тиквата ''паричките са ми в джоба'' може да иде на някой пазар за сливи и да разговаря с някой мустакат тарикат.
    Дали ще дойде да наема или да купува имота ми такъв мераклия като него с подобни похвати няма първо да има възможността да разговаря по този начин. Освен това той не е от таргета на потенциалните клиенти. Фамилиарничене и демонстриране на селски татикатлък се вписват в профила единствено на клиент от другата махала дошъл да оглежда селскостопанска постройка.
    Last edited by bulgarian lev; 15.07.2016, 16:21.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• В момента отстъките са 5-10% Всяка тиква, която би предложила по-голяма отстъпка ще стане за смях и кашмер на продавачите. Големите отстъпки можеха да се предложат в периода 2009-та - 2013г. И аз в края на 2009-та купих с 30% отстъпка, но това време е безвъзвратно отминало.
      Ето вярната статия по въпроса:

http://www.imoti.net/investor-bg-%CA...--nno9183.html
      Цитат:"Дисбалансът между търсене и предлагане обаче изглежда успява да стопи разликата. Ако преди отстъпките достигаха 15-20% и повече, сега са значително по-малки."
      Last edited by Бедният landlord; 15.07.2016, 15:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
        сделки стават доста по -ниско
        Сделките стават на - (минус)20% - (минус)40%, че и повече от офертната цена
        Последния ваканционен имот който купих го взех на - (минус) 40% от офертната.
        КазаАх му давам толкова. Той: ама те идвАха и други да го гледат... Викам му: Парите са ми в джобчето. Ако искаш да ги харчиш го давай, ако искаш още няколко години да продаваш и да чакаш увеличението стой и дигай цената. Оня казА, че ще пита жена си. Вечерта звъни и такова, онакова съгласен съм. Един лев не съм дигнАл от моя страна
        Та така. На офертни се радват разни аристократи, брокери и спецове по електронна търговия
        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          голяма част от повишителите липсва...
          какво става?!
          Теория на конспирацията -ще ги чипират и , ще ги върнат отново.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
            И за мен не е нормално, но сам се хвалиш, че си дал цели 25лв за возене и си гледал през прозореца на Тропс къщата в Несебър как някой ял фИтучини.

Имотите У Видин продължават да държат стабилна позиция от 239 средна офертна.
            сделки стават доста по -ниско

Коментар

• голяма част от повишителите липсва...
              какво става?!
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                Според мен, не е нормално човек да си мисли, че някой се е похвалил с возене на лодка. Все пак лодката не е имот.
                И за мен не е нормално, но сам се хвалиш, че си дал цели 25лв за возене и си гледал през прозореца на Тропс къщата в Несебър как някой ял фИтучини.

Имотите У Видин продължават да държат стабилна позиция от 239 средна офертна.

Коментар

А ти се хвалиш, че си дал 25лв за лодка ЦЪ ЦЪ ЦЪ
                  Къде си ти, къде е той?
                  Според мен, не е нормално човек да си мисли, че някой се е похвалил с возене на лодка. Все пак лодката не е имот.

Коментар

Ми не, ама ти се хвалиш. Видиш ли милиционера фатмак колко бил ларж, КОлко комплекс има, Божееее... или тежко детство....

Пазарът върви на възстановяване. Всеки умен се възстановява, а слабоумните комплексари търсят плочки по околовръстното или поне така разправят.

Цените на имоти във Видин бележят невероятен спад.
                    Звездите ти говорят:
                    http://www.imoti.net/prices/16
                    Средна офертна цена от 239 евро.
                    Ти си за БАН бе пич, какви милиционери и фатмаци са ти в главата, да не би чичко милиционер да те е налагал с палката като си бил младенец? За плочките съм ги купил оттам където единствено ги имаше в цяла София, дреме ми дали на околовръстното, дали в Елин Пелин, трябваше ми точно този цвят на улав ли се правиш или си си?
                    Егати как ви дразни възстановяването на имотния пазар разни тикви и други лузъри, вие сте за св.Наум бе на 4-ти км.

Коментар

Ти това за хвалба ли го намираш? Ако за теб това е хвалба, стандарта ти е на Марианската падина. Кога ще купиш жилище. СКЪПИ СТАВАТ!
                      Ми не, ама ти се хвалиш. Видиш ли милиционера фатмак колко бил ларж, КОлко комплекс има, Божееее... или тежко детство....

Пазарът върви на възстановяване. Всеки умен се възстановява, а слабоумните комплексари търсят плочки по околовръстното или поне така разправят.

Цените на имоти във Видин бележят невероятен спад.
                      Звездите ти говорят:
                      http://www.imoti.net/prices/16
                      Средна офертна цена от 239 евро.

Коментар

Къде си ти, къде е той?
                        Ти това за хвалба ли го намираш? Ако за теб това е хвалба, стандарта ти е на Марианската падина. Кога ще купиш жилище. СКЪПИ СТАВАТ!

Коментар

Имам приятел с три апартамента в кв.Надежда в София разбира се, не в Сливен. Завличали са го наематели като ратен, дарксайд и други лузъри, ама въпреки всичко, човека обиколи Северна Африка, дори в някакви шатри беше в Мароко и Тунис. И снимки ми постна. Какво да говорим, че човека е минал 60. Минал тази възраст, ама рентаджия, почти се чувства като пенсионер в Немско.
                          Къде си ти, къде е той?

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                            Възстановяването отдавна свърши....сега е Поскъпване..

само пълним сървърно място
                            Или да я преименуваме на: След столицата пазара на имоти се възстановява постепенно и в други градове.
                            Но с благословията на админите.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• графе , да я закриваме тази тема??

Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                              Да ти кажа има три апартамента в Надежда. Аз един в Слатина, етаж в Редута и магазинче в Овча купел. Много пъти сме обсъждали равностойността на притежанията.
                              Възстановяването отдавна свърши....сега е Поскъпване..

само пълним сървърно място
                              .
                              .
                              .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми човека има имоти за рента
                                не полусрутени зайчарници
                                Да ти кажа има три апартамента в Надежда. Аз един в Слатина, етаж в Редута и магазинче в Овча купел. Много пъти сме обсъждали равностойността на притежанията.

Коментар

Working...
                                X