IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Казах ти че бъркаш.Васални няма да има.Не само ти и аз и въобще никой човек няма да иска да става васален.Това ще е обединение основано на взаимна изгода и интереси.Никой няма намерение да се връща в Средновековието.Явно тия 500г и 45 годишното комунистическо образование са комплексирали много хора.Историята си е история.Днес сме към края на 2012г.
    И къде точно бъркам? В смисъл, каква ще е голямата полза на Турция от нас, освен природни ресурси и евтината работна ръка. Неща, дето са ги ползвали и до преди 100 г., но явно на някои хора им е много къса памета. Ако щеш и след 200 г., суверинитета на една държа е право, за което хората са умирали и ще умират.И ги забравете тези розови симбиози, които описвате със Сахибата, тъй като именно разделението по национален признак е способ за съхранението на една нация като ген и ресурс. В момента цяла Европа е пропищяла от т.нар. мултикултурен модел, а вие не само доброволно искате да го приемете, та чак и държавата вече продавате.

Коментар

• Понеже дискусията предполага и въпроси- табу, та: Бате Пешо, ти какво самосъзнание имаш ? Защитаваш доста екзотични тези и то не поради космополитност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
        Пеше, ми ако някой наистина се чуства БЪЛГАРИН и не иска да става васален, какво правим? Бой по тиквата, докато се съгласи с преминаването под полумесеца ли? Като в добрата стара Османска империя, нали?
        Казах ти че бъркаш.Васални няма да има.Не само ти и аз и въобще никой човек няма да иска да става васален.Това ще е обединение основано на взаимна изгода и интереси.Никой няма намерение да се връща в Средновековието.Явно тия 500г и 45 годишното комунистическо образование са комплексирали много хора.Историята си е история.Днес сме към края на 2012г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Те още в Османската империя са ни дали такива права със създаването на българската екзархия, какво остава за съвременна светска Турция! На някои хора им е много назадничаво мнението и въобще инфото за турците и Турция. Миналата година в моя офис дойде почти цялото посолство тъй като беше предотвратено изтичане на информация по отношание на посещението на турския президент. Такова уважение, такава почит и благодарност от съседен народ не съм срещал!
          Къв офис ,кви пет лева .Хайде прибери се вече

Коментар

• http://vbox7.com/play:ad15b8c0

Са са.....

Коментар

И в Никозия чак ще може да ходим да си почиваме като у наше село
              А лошите в Диарбакър
              Бе то Диарбакъра добра идея за лошите, ма май и турците имат проблем досущ като нас. Тия от бакъра вече са наводнили и Стамбула и големите им градове вече и правят 5Х повече деца от турците.
              Щом Ердоган официално взе да тръби за 3 деца за всяка туркиня....смятай.... и те са се подплашили не на шега че са отървали положението.

Коментар

• И в Никозия чак ще може да ходим да си почиваме като у наше село
                А лошите в Диарбакър

Коментар

• Да бе, направо нова балканска федерация измислиха по коминтерновски образец.
                  Някои хора май съвсем са се отчаяли.
                  Ако ний не си изринем до здраво кочинката като хората и лай...та заточим на Белене забравете че някой отвън ще ни помогне с чисти помисли. Ма голямо ни е търпилото
                  Иначе и аз съм за по сериозна и тясна регионална интеграция с комшиите, главно Румъния и Турция.

Коментар

Каквото ти решиш това правиш.Както искаш ще си кръщаваш децата какъвто език искаш такъв ще учиш и говориш където си пожелаеш.Държавата няма да се меси в личния живот на хората и няма да дава наставления как да си ....жените кога и къде.Все пак сме 21 век.Фереджета няма да се слагат шалвари също.Всеки сам ще си решава какво да носи и как да изглежда.Общата държава ще защитава общия интерес.А именно хората да произвеждат и търгуват за да живеят добре и според труда си
                    Пеше, ми ако някой наистина се чуства БЪЛГАРИН и не иска да става васален, какво правим? Бой по тиквата, докато се съгласи с преминаването под полумесеца ли? Като в добрата стара Османска империя, нали?

Коментар

• WTF
                      Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Те още в Османската империя са ни дали такива права със създаването на българската екзархия, какво остава за съвременна светска Турция! На някои хора им е много назадничаво мнението и въобще инфото за турците и Турция. Миналата година в моя офис дойде почти цялото посолство тъй като беше предотвратено изтичане на информация по отношание на посещението на турския президент. Такова уважение, такава почит и благодарност от съседен народ не съм срещал!
                        Чай малко бе... Мен също ми е кеф да ходя в Турция. Истанбул е страхотен град, не съм пробвал да почивам там, но и това ще стане... Купувам материали от там. Изнасям за там..... Но нека си останат нещата така.

Коментар

Каквото ти решиш това правиш.Както искаш ще си кръщаваш децата какъвто език искаш такъв ще учиш и говориш където си пожелаеш.Държавата няма да се меси в личния живот на хората и няма да дава наставления как да си ....жените кога и къде.Все пак сме 21 век.Фереджета няма да се слагат шалвари също.Всеки сам ще си решава какво да носи и как да изглежда.Общата държава ще защитава общия интерес.А именно хората да произвеждат и търгуват за да живеят добре и според труда си

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                            Утопия!
                            Преобладава бъдеще време.
                            Какъв е проблема това горното да стане и сега, или викаш като се подложим на г@дж@лите мат'риала изведнъж, за една нощ ЩЕ стане друг.
                            Засега е утопия и еретична идея.Всичкото време все е бъдеще щото реалността е различна.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Имам си една кожичка на онази работа. Кво прайм с нея?

Коментар

Няма да станеш хайдутин щото новата държава няма да е Османската империя с нейните порядки и корупция.Ще бъдат създадени условия да работиш и печелиш.Законите ще са над всичко и институциите ще ги прилагат еднакво и за всички със цялата им строгост.Никой няма да ти налага как да живееш какъв език да говориш и каква религия да изповядваш какви обичаи да имаш.Ще стане по добре щото ще има повечко празници.Всички решения ще се вземат само ако всички са съгласни.Насилие ще има само за тези които нарушават законите.Всички останали ще имат закрила от държавата и ще си работят на спокойствие.Данъците ще са ниски и ще се плащат.
                                Утопия!
                                Преобладава бъдеще време.
                                Какъв е проблема това горното да стане и сега, или викаш като се подложим на г@дж@лите мат'риала изведнъж, за една нощ ЩЕ стане друг.
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X