IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лорде, купи ли роклА за бала на щерката?

Ето ти няколко модела

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Няма да станеш хайдутин щото новата държава няма да е Османската империя с нейните порядки и корупция.Ще бъдат създадени условия да работиш и печелиш.Законите ще са над всичко и институциите ще ги прилагат еднакво и за всички със цялата им строгост.Никой няма да ти налага как да живееш какъв език да говориш и каква религия да изповядваш какви обичаи да имаш.Ще стане по добре щото ще има повечко празници.Всички решения ще се вземат само ако всички са съгласни.Насилие ще има само за тези които нарушават законите.Всички останали ще имат закрила от държавата и ще си работят на спокойствие.Данъците ще са ниски и ще се плащат.
      Имам си една кожичка на онази работа. Кво прайм с нея?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
        Тъжна история. Какви години доживяхме. За два порутени коптора да продадеш и родина и вяра.
        Спокойно, защото Турция има сериозен прогрес през последните 10 години:
        1)
        - през 2001г. новородените в Турция бяха все още 203 на всеки 10 хиляди души население
        2)
        - през 2011г. новородените в Турция бяха вече 167 на всеки 10 хиляди души население
        Тоест има спад с над 17% за 10 години.

За щастие Турция е в НАТО колкото и да не му се иска на изрода Ердоган и трябва да внимава да не си въобразява някои неща.

http://www.turkstat.gov.tr/PreHaberB...ri.do?id=10923
        http://www.turkstat.gov.tr/PreHaberB...eri.do?id=6164

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Мен не ме бройте в Турско!! От сега ме пишете хайдутин!!!
          Няма да станеш хайдутин щото новата държава няма да е Османската империя с нейните порядки и корупция.Ще бъдат създадени условия да работиш и печелиш.Законите ще са над всичко и институциите ще ги прилагат еднакво и за всички със цялата им строгост.Никой няма да ти налага как да живееш какъв език да говориш и каква религия да изповядваш какви обичаи да имаш.Ще стане по добре щото ще има повечко празници.Всички решения ще се вземат само ако всички са съгласни.Насилие ще има само за тези които нарушават законите.Всички останали ще имат закрила от държавата и ще си работят на спокойствие.Данъците ще са ниски и ще се плащат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Като начало можеш да ми прехвърлиш инвестицията си в "Шишеджам"
            Първо да си взема дивидента за 2 години, после може да се пазарим за 75-80 кинта.

Коментар

• Ние сме в ЕС и не можем да тръгнем, те за Османската империя си мечтаят...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Мен не ме бройте в Турско!! От сега ме пишете хайдутин!!!
                Като начало можеш да ми прехвърлиш инвестицията си в "Шишеджам"

Коментар

• Мен не ме бройте в Турско!! От сега ме пишете хайдутин!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Умен си бате Петре. По-умен отколкото смятах. Посред нощ, когато се събудих пиян и ми светна да напиша този поснинг за обединението, сам не съм си давал сметка колко много ползи би имала такава дуалистична държава. Турците са №1 по производства и икономически растеж. Водят неокейнсианска полиника, а не са либерални толерасти като нас. Черноморското ни крайбрежие ще бъде продължено со средна Азия. Ще можем да водим политика на натиск спрямо Гърция да си ни върне остров Тасос и поне ивицата на бяло море. Демографския прираст на турците е добър и ТУКА СЮРТУЦИТЕ НЕКА СЕ СВИВАТ И НЕ СЪЗДАВАТ СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА, ТАКА ЩЕ СИ ИЗЧЕЗНАТ РОДОВЕТЕ ИМ, ние в прекрасна симбиоза със светска братска Турция , която между другото се е доказала като най-коректен съсед от десетилетия вече, ще вървим към съвременна модерна дуалистична в религия и култура държава. Турците са №1 в културния туризъм и там ще има какво да вземем от тях. Турският е лесен език доколкото знам и каквото съм изучавал и много логичен. Ако трябва ще си направя и един сюнет.
                    От сега предлагам държавата да има четири столици- София, Варна, Истанбул и Анкара. Във Варна може да е базирано смесеното външно министерство с приоритетни връзки с Русия , Китай, Индия и Бразилия. София за връзка с Европа, Анкара със САЩ, а Истанбул да бъде генералната столица, която в християнската част официално ще се нарича Цариград.
                    За християнското малцинство ще има оздравителен ефект, ще се усетят че са притиснати в ъгъла и ще почнем наистина да създаваме големи семейства като едно време за да се съхраним. Това е естествен инстинкт на малцинството ни в Албания, на кюрдите в Турция и на циганите в България в момента. Има го навсякаде този синдром сред малцинствата. Жилищните имоти ще си продължават с няколко процентен ръст в продължение на много десетилетия, а икономиката ще се взриви
                    Лорда кво ти става бре?Пещерската май са я оправили и вече не е ментак?Брей да не повярва човек.Това което си изброил е само малка част от ползите.Според мен ще бъдат възстановени Дунавските ни пристанища и търговията с Европа ще е през Черно море и Дунав.Ще построим Белене и неговия пазар ще е Турция.Новото обединение е незаобиколимо.Ще построим газопроводи и ще получаваме газ от Азърбейджан Катар Иран.А това с раждаемостта е много вярно и точно.Освен това ще разполагаме с необятния турски пазар.Турция ще е в ЕС чрез нас.Ще има много ползи.Па ако се присламчат и западните балкани и сърбите и гърците и власята ще стане мазало

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
                      Тъжна история. Какви години доживяхме. За два порутени коптора да продадеш и родина и вяра.
                      Малко сте глупавички и не схващате, че истината е в обединението. Как Франция и Германия се обединиха в ЕС, след столетия кървави войни между тях? Така станаха п-силни. Същото може да стане и като се обединим с братска Турция. Тя ни е най-приятелския съсед. И естествен съюзник. Кво се прайте като всички ходите там на море.

Коментар

• Ако купувачите имаха дори и малко пари, досега да са паднали, ама те горките нямат хич, така че да му мислят продавачите

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          Ами то купувач не може да бутне цените, значи извода е че ги бутат продавачите
                          Бутат ги, ама те не падат, това имам предвид. Това все едно да застанеш и с голи ръце блока да го буташ или къщата. Така и безкешовите купувачи

Коментар

• Тъжна история. Какви години доживяхме. За два порутени коптора да продадеш и родина и вяра.

Коментар

• Ами то купувач не може да бутне цените, значи извода е че ги бутат продавачите

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                И безпаричен за съжаление...
                                Безпарични са единственот тези, които бутат цените според техния празен джоб, а не виждат възстановяването на имотния пазар.

Коментар

Working...
                                X