Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна ли ценовата стабилизация на пазара на имоти у нас?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пазара на НИ е пряко свързан с управлението на държавата. Докато държавата не се реформира, не се скъратят разходите за ДА, която е очевадно мудна и неефективна, не се създаде ясна,точна и не прекалено тежка рамка за бизнеса ...до тогава няма да има реален ръст в икономиката, няма да има сериозен поток от качествени чужди инвестиции и няма да има повишение на доходите надхвърлящо инфлацията.
В момента България е държава, която се управлява некадърно и се набляга на европарите за инфраструктура (пътища по-специално, че за другото няма кой да им движи проектите на тиквите) Реално тези пари се показват денонощно по телевизора, но единици усещат икономическия ефект от вливането им в икономиката, защтото на всички сладки местенца и нива са подизпълнители свързани с властта.
В същото време кеша в банките нараства (виртуално) и парите за правене на бизнес остават заключени в шкафа по ред причини. Няма ръст в бизнеса, а ако има той е основно концентриран в монополи и картели.
В тази среда комбинирано с банките лихвари, които ако им подпишеш ипотека им ставаш крепостен....
как мислите какъв ръст ще има !
2005-2007 има кредитен бум + бум на чужденци по ваканционните и селски имоти.
сега кредитен бум няма...хората може да са прости, но поне 10г помнят
чужденци тоже няма, защото в правовата държава България съд има само ако си човек на властта и по-важно ако си платиш. Сумати англичани останаха излъгани и сега са наясно, че ще пият вода, но поне правят каквото могат да предпазят близките си да се ушият в БГ.
Намалените ПЧИ са ясен индикатор как по-високия клас имоти под наем ще седят да си чакат 'чужденци' ....
страшен ръст ни чака..няма що
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнениеа пазаро у Софийско????
он как че е
--------
остави шегите Брайно Петре
Коментар
-
КаунЬе и мастърЕ оф севън sheep
оставете го ИМОТКОвски на спокойствие .
Имотите поскъпват - когато се Напише у пресата
Имотите поевтиняват - когато се напише у пресата
-------
ако Сега пишат , че Имотите Поскъпват - значи поскъпват
---------
не успях да ви науча , че Телевизорът управлява имотето - не умните глави !
----------
"България се управлява по Телевизора" - това са думи на Георги Първанов , не мои !!!
не си губете чувството за хумор , (ако го имате)
кофти е само , ако сте чакали.........Михаля........
щото го отмениха , купиха му билет за Бързия влак
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДали, вчера на задушница ходих на гроба на дядо ми, както и на лелята на майка ми. Водих и дъщеря ми. След като купих свещи и цветя, тя се въодушиви, но после като видя порцелановите снимки на покойниците и и обясних кой, откога е на небето, малко и се сговняса настроението. Аз я попитак "Тъжно ли ти стана татко?" Тя потвърди. Казах и: "Всички ще отидем там, важното е да уважаваме предците ни и това на което са ни научили и са ни дали!" Тези които нищо не ти дават, пет пари не давай и ти за тях, може спокойно да забравиш и гроба им. Нали уж си на 52г. а пък дъщеря ти явно е под 7г. Като почна да пишеш във форума имаше 5 НИ ( със съсобственост ) и смо един твой.
Сега стана:
едър рентиер, с много имоти купене ПРЕДИ бума.
играч на БФБ;
купувач на монети ( за справка, инвестициите са правят в кюлчета, чакам след половин година да 'споделиш'че имаш 2кг в кюлчета)
имаш наеми от поне 2000лв, + 700лв пенсия (т.е. поне 8 само ТВОИ имоти);
А бе ти излезе неочакван милионер. Или бати Пешо е прав 'пенсиониран фатмак' използващ анонимността на Интернет?? Защото явно не си о.з. ( за разлика от някои от нас ).
Коментар
-
Активността на пазара на недвижими имоти в България е намаляла през първото полугодие спрямо аналогичния период на миналата година, посочва се в анализ на агенцията за имоти „Явлена“.
Данните на компанията показват, че намалява делът на сключените сделки в петте най-големи града (София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора) в общия обем сделки, като това намаление е трудно да бъде компенсирано от активизирането на пазарите в по-малките градове.
Коментар
-
София. Тенденцията за падане цените на жилища продължава, според данни на Националния статистически институт.
Индексът на пазарните цени на жилищата за третото тримесечие на 2012 г. спрямо второто е 99.5%, т.е. средното намаление на пазарните цени на жилищата е 0.5%, сочат данните на Националния статистически институт, съобщиха от НСИ.
Коментар
-
Поскъпването на имотите
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКат напраят АЕЦ чалмите на 12км от Резово пазаря на имоти в Бургаско ще се оживи още повече.Всички световвни вериги и звезди ще се юрнат в оня район????
он как че е
--------
остави шегите Брайно Петре
Коментар
-
Лордаджийски - събуждай се
Първоначално изпратено от LANDLORD 31И аз никога не бих продал на разни нещастици. Все пак офицерската ми чест не позволява да свалям цени на актив който е в полза на Родината! Само мишоци като Пешо и пешодвци могат да правят пробойнии !
Лордаджийски - събуждай се
имотите Пак поскъпват
айде , матряла почва да зрее
Коментар
-
Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнениеТърсенето се увеличава , имотите Поскъпват Пак
http://www.imoti.net/news/index/
http://www.monitor.bg/article?id=361046
http://www.monitor.bg/article?id=361050
---
няма оправия в тази държава - всичко поскъпва ,
инфлацията ни обезценява Влоговете..
Коментар
-
Лоши Новини
Търсенето се увеличава , имотите Поскъпват Пак
http://www.imoti.net/news/index/
http://www.monitor.bg/article?id=361046
http://www.monitor.bg/article?id=361050
---
няма оправия в тази държава - всичко поскъпва ,
инфлацията ни обезценява Влоговете..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Данни Разгледай мнениеНе те знам теб и не искам да те знам.
Офицерска чест ли !? Що не се з.....ш не знам.Но нищо,ама нищичко не разбираш от НИ само се пънеш.
Твоя пост ме разгневи и разбирам защо хората те подиграват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31Мизерен пенсионер, хайде на бас, на мизерната ти квартира която обитаваш като обитак в плевнелийския регитон, че не съм фатмак или редник като тебе , съм бил млад офицер още преди да си бил светнат как се садеха картофите?+
Коментар
Коментар