Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
По първа точка - прав си затова понеже има принципен проблем с по-голямите апартаменти /нищо, че тука всички чергари са кандидати за големо жилище, това са само мечти/ ще го деля на два отделни апартамента за да е сигурно, че ще е пълен с наематели.
2. Тука пак си прав, но това време дето е пари си ми е основната работа, така че приемам и не се назлъндисвам , а я върша. Почти всичко сам /шпакловки, замаски, мазилка, гипсокартон, плочки- тъста ми, ВИК, къде сам къде тъста ми, ел- едно новоискърско момче-.много способно и нескъпчийско, покриви-задължително майстори.
3. Не са ми съсипани толкова самите мебели, колкото стените разпробити на най-невероятни места от дюбели и стоманени пирончета. Един идиот беше решил да си прави етажерки и ми беше съсипал касата на вратата на една от спалните на стара къща. Видях го чак след като се изнесе, иначе щях да го линчувам.
4. Данъците си ги плащам, но никога не съм мислил за тях като за тежест.
5. Не винаги съм декларирал, но в момента за дадения от мен търговски обект съм стриктен.
6.Разходите които си посочил, се поемат от ползвателя /наемателя/
7.Панела е нов- 1992г. в сравнение със стария ми - 1980г. На стария бетона е по-здрав от диамант, новия не съм го проверявал с къртача.
Коментар