IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето защо руснаците купуват имоти в България и Европа - защото 3 млн. са осъдени

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    защитават талибаните било то Ирански, Сирийски, Палестински, Афганистански
    мсимов, сирийските талибани се защитават и финансират в момента от САЩ. Както и либийските талибани преди тях. А още преди тях през 80-те години и афганистанските талибани!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колега Jay Gould,

и тебе съм те забелязал, че говориш доста неподготвен относно много теми.

Руските туристи, които идват в България са най-долната прослойка туристи в Русия. Средностатистически руснак никога няма да дойде в България поради редица причини. Повечето руснаци лятно време почиват в Гърция, Испания, Италия и Кипър. След това се нареждат Черна-гора и Хърватска. Към България в Русия имат много нисък интерес, поради лошата инфраструктура и диващина в България.

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      ...
      .
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Тук се чувстват сравнително спокойно и дано остане така, защото всеки месец тия хора оставят милиони в България.
        И аз така се чувствам, като ида някъде на почивка... Много по-спокойно ми е отколкото да съм в БГ-то, независимо къде ми е почивката. Е, не мога все още да оставям милиони там където ида да почивам, но дет се вика животът е пред нас.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Ми то аз като те чета - точно ти плюеш срещу всичко изконно българско и хвалиш всичко изконно руско. Явно си на хранилка у рашките
          Не е.

Просто Рашките защитават талибаните било то Ирански, Сирийски, Палестински, Афганистански и тем подобни та няма как от един отбор са.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Нещо за което бях споменал преди време, е че средната класа, не само предприемачи, а и лекари, преподаватели, професори, музиканти, научни работници и т.н. масово искат да се изнасят. България е естествена дестинация за тези хора заради езика най-вече, както и заради това, че тук ги приемаме добре и че сме сравнително близо на няколко часа полет със самолет докато страни като Тайланд са им далеч - освен ако не живеят съвсем на изток. Влизането ни в Шенеген само би засилило този процес. Преди месец бяхме на вечеря с една малка групичка в един руски ресторант - смесена компания. Един от господата е доста заможен с бизнес и инвестиции в Холандия и Русия и голяма къща в Амстердам. На въпроса ми за какво му е апартамента във Варна отговори "Въпреки лошия ти руски и моя лош български с теб се разбирам по-лесно отколкото с холандец, въпреки, че говоря перфектно холандски" Всъщност средния руснак ни чувства много по-близко, отколкото ние тях. За това и тук им харесва. За разлика от руснаците които бяха дошли в България в началото на 90 те г. тези не са и от ъндърграунда, поведението им в страната ни е повече от блестящо в повечето случаи и да граждани за пример дори на нас. Последните години макар и още слабо има и малка група която идва тук не само за да си купи апартамент или къща само за живеене, а да правят и бизнес, ползвайки местния климат и работната ръка (там проблема с тяхната е алкохола - по думите на една дама предприемач от Сибир започваща свой бизнес тук), като поне тези които познавам са се насочили основно към селско стопанство и строителство (тези дошли преди 10 тина г.), но вече има интереси и към други бизнеси. Страх.. някакъв неописуем, понякога необясним и за самите тях страх сковава повечето руснаци и за тях е почти фикс идея да живеят някъде другаде. Тук се чувстват сравнително спокойно и дано остане така, защото всеки месец тия хора оставят милиони в България.
            Last edited by Jay Gould; 09.07.2012, 17:10.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              mpy_yordanov,

не знам дали са ви дали пари да пишете такива глупости в Investor.bg
              Естествено, че за това му плащат. Поздравления, Шемата... Сега и ако си купиш злато ще ми се издигнеш в очите!

Горкия щом говори за бедни почви и мизерия от дървени врати, сигурно никога не е стъпвал в Щатите да види какво значи бедна почва в Ню Мексико където растат само кактуси и е пълно с тенекиените къщи покрай пътищата приличащи на консервни кутии.

Мариянееее, Мариане... Изложи се с тая тема! Ма ти верно, сигурно и в някое обикновено българско село не си ходил да видиш, какво значи мизерия и забравени от Бога?! Започвам да се замислям, дали не трябва да се забрани на журналисти да ходят в чужбина докато не посетят поне 10 села в България покрай които не преминава гербаджийска магистрала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Забавно ми е да гледам що пари се трошат за плювалници против всичко изконно българско?!... Плюнки против православието. Плюнки против БПЦ. Плюнки против нашите азбуки и образование. Плюнки против славяството. Плюнки против историята ни и подмяна на доказани исторически факти. Убиване на всяка наука в България и пълна подмяна на ценностната система на българите... Това е на дневен ред!

И разни плюнчовци получаващи заплатки пряко или коствено от разни фондацийки с помпозни имена пишат ли пишат по разни форумчета против Русия, защото тя е основната пречка пред дневния ред на новите колонизатори и проповедници!
                Ми то аз като те чета - точно ти плюеш срещу всичко изконно българско и хвалиш всичко изконно руско. Явно си на хранилка у рашките
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Хахах, северноазиатска им работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Май си платен драскач да защитаваш Руската кауза.
                    Забавно ми е да гледам що пари се трошат за плювалници против всичко изконно българско?!... Плюнки против православието. Плюнки против БПЦ. Плюнки против нашите азбуки и образование. Плюнки против славяството. Плюнки против историята ни и подмяна на доказани исторически факти. Убиване на всяка наука в България и пълна подмяна на ценностната система на българите... Това е на дневен ред!

И разни плюнчовци получаващи заплатки пряко или коствено от разни фондацийки с помпозни имена пишат ли пишат по разни форумчета против Русия, защото тя е основната пречка пред дневния ред на новите колонизатори и проповедници!

Коментар

1. Вторият мандат на Дж. Буш младши бе очевидна фалшификация.
                      2. Специално за последните избори за президент в Русия имаше уникална видео система. Във всеи един избирателен участък имаше поставена видеокамера и всеки гражданин на Русия или от чужбина можеше да гледа в реално време от момента на отваряне на избирателната секция, как се пълни прозрачната урна, до момента на запечатването и от изборната комисия. Това досега не го е имало нито в една държава с света. АБСОЛЮТНО уверен съм, че последните избори не са фалшифицирани. Когато в БГ се инсталира такава система за наблюдение в реално време на ВСЯКА една избирателна секция, ела и ми се обади!
                      Форексе стана напълно смешен с изказванията си, че Русия ядрото на фалшифицираните избори е чисто като сняг.

Чадо ма какво ни интересува нас какво става в секциите. Важно е после да има камери при тея дето въвеждат протоколите и броят бюлетините.

И тук в България имаше наблюдатели ма когато бюлетините и протоколите отидоха в ЦИК там всичко беше пълен информационен мрак.
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                        Ами мой приятел има френд милионер от Москва...ти знаешли какъв живот водят там...салата 200долара вино10000 долара....и човека си купи къшта вБг за 500000 евра...муха го охапала....и риснакат казал че в цяла европа най мусе нравило Бг и франсе.Тика се чувствал спокоен а и навсякаде го разбирали и го обслужвали пеефектно...докато във франсе него бръснели.
                        Дам Москва са 10 млн. мегаполис, столица на богата на ресурси страна и там парите се изсипват като от ведро.

Като те дойдат тук в БГ, е нещо като софиянец като отиде в селска кръчма на 200 км. от София и на над 60 от топ 10 градове.

В Украйна ходих, с организация на Каолин АД до украинския им завод, който е на няколко десетки км. от Чернобил.

Района е такава мизерия (не заради аварията), че нямаше автомобили!?!? Дори москвич. Самите им дворове бяха без врата за кола. Тук таме имаше мотопеди. Къщите едни дървени, малки и паянтови. Оградата дървена, бетон не са виждали. Дворовете заградени отпред и отстрани, а отзад няма ограда а безкрйна дивотия.

Почвата една бяла, трева не расте. Навсякъде бял бор (само той вирее в тия бедни почви).

Та с две думи.

Това че Московчанина или Киевчанина е богат, не е причина да идва в БГ да купува къщи по 1 млн. Французина, Германеца също са богати, в Берлин и Париж също е цифромания (не като в Москва, но все пак), но идват най-много на туризъм, не да инвестират в Имоти по морето.

Руснаците купуват не за инвестиция, а да имат нещо извън Русия. И ако се спекат нещата, нещо да им остане, защото в Русия ще имат една 0. Не ги интертесува ръст на цената на жилището им в БГ, отдаване под наем и т.н, както ирландци, англичани и т.н. ги интересуваше.

В този смисъл, АКО Русия и Украйна се оправят откъм демокрация, правила на играта и т.н. ЗА ЕДНА НОЩ (разбира се невъзможно)
                        Имотите по Черноморието ни ще пострадат.

Коментар

• mpy_yordanov,

не знам дали са ви дали пари да пишете такива глупости в Investor.bg, но ако на тебе не ти харесва Русия си е лично твое право.

Виж в Русия в момента има десетки хиляди български гастарбайтери, които работят в различни сфери както черноработници така и квалифицирани работници. За мое учудване даже и във Владивосток има вече българи, които работят строители. Питай ги тях те как си запазват богатството и биха ли се върнали в България . А в България освен руски туристи не съм видял руски гастарбайтери , т.ч. много лесно можеш да си направиш извод къде каква е ситуацията .

Друго...за в бъдеще все повече българи ще ходят да работят в Русия, а и не само . Само до преди няколко години прибалтийците бяха много по-комплексирани от тебе, но сега е съвсем нормално явления от Прибалтика да се преместиш в Петербург да работиш с цел търсене на по-добра кариери и пари.
                          Мислиш, че има проблем да си опазиш богатството в Русия??? . Иди питай Финландците защо строят инфраструктура към Русия, а не към Швеция и защо Финландците си купуват вили в Карелия, района на Петербруг и т.н. . Започва да се забелязва и слаба тенденция на все повече финландци, които идват да се развиват в Петербург (говорим само за квалифициран персонал, от който голяма част са между 20-30 годишни).

Т.ч. mpy_yordanov, докато имаш още комплекси ще си доста далече от реалността .

Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

...
                          Невероятно гадно място за запазване на богатството.
                          Last edited by Shemata; 09.07.2012, 16:42.
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Абе, Хасане... Вместо да ни занимаваш с глупости, я по-добре ни обясни, как Русия е прекъснала българското възраждане, като ни е освободила от турско робство? Или ни кажи готов ли е вече макета за паметник на Сюлейман паша на Шипка?
                            Някой да каже нещо за Русия и веднага си като Матросов на амбразурата. Май си платен драскач да защитаваш Руската кауза.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Ми като имат кинти ще купуват що да не купуват пък кво ви дреме какво става в САЩ Русия Патагония правете си кинтите и купувайте като мужиците

Коментар

1. Вторият мандат на Дж. Буш младши бе очевидна фалшификация.
                                +1
                                Цирка във Флорида надмина и изборите през есента ...
                                Добре,че му свършиха мандатите (това вече може би е демокарция),че иначе Ахманеди... къв беше там беше следващия на конвейра...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X