IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето защо руснаците купуват имоти в България и Европа - защото 3 млн. са осъдени

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• re...

Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    Ами мой приятел има френд милионер от Москва...ти знаешли какъв живот водят там...салата 200долара вино10000 долара....и човека си купи къшта вБг за 500000 евра...муха го охапала....и риснакат казал че в цяла европа най мусе нравило Бг и франсе.Тика се чувствал спокоен а и навсякаде го разбирали и го обслужвали пеефектно...докато във франсе него бръснели.

Хехех, така не се бях смяла от доста време

Коментар

• гледай ти...

Коментар

• Събирал е от пирожки вместо една полвин за закуска вместо литър водка за обяд полвинка и така трябва да се взима пример от тези хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Чувал съм за много неща, но не всичко за което се чува е истина. А като гледам само аз слагам хипервръзки като доказателство за фактите които изнасям.

Фашизъм в България е имало много преди Втората световна война. Фашизъм като държавна идеология е имало не само в Германия и Италия. Имало е и в много други страни европейски страни вкл. и в България.

След Първата световна война фашизма е във възход и в България. Фашистки преврати. Убиства на законно избрани министри, народни представители и дори министър-председатели. Дори първото антифашистко възстание е в България. Това е въстанието от 1923 г. което е потопено в кръв и избити не само въстаналите селяни а и голяча част от интелигенцията. Тъй нареченият професор Цанков е министър-председател тогава дошъл на власт след 9-то Юнския преврат. Той е върл фашист и всеки който се съмнява може да прочете "трудовете" му от това време и да се убеди собственоръчно!
          Форка, комунстическите учебници съвсем са те повредели
          В Гармания е имало национал-социализъм, вас комунетата много ви е срам да произнасяте точното название, защото разкрива общия корен с вашата идеология.
          Фашизъм има в Италия, а впрочем - вземи попрочети нещо и за Дучето, който всъщност си е бил един социалист, даже е бил главен редактор на вестник "L'Avanti!" - централен орган на Италианската социалистическа партия!!! (Ето ги корените на Фашизма! )
          Всички тоталитарни диктатури в основата си са си едно и също нещо!
          Независимо дали вождът се казва Мусолини, Сталин,Франко, Чаушеско, Хонекер, Живков, Ким Ир Сен, Фидел Кастро, Кадафи или Асад ....

Е, разбира се, фактите показват, че в СъвеЦкия съюз и прилежащия му лагер системата беше най-човеконенавистна.
          Само един такъв факт за размисъл (който иска да мисли де, а не да се занимава с левашка пропаганда) :
          В разгара на национал-социализма, в нацистка Германия на процеса в Лайпциг Гошо Тарабата (познат още и като Георги Димитров), Благой Попов и Васил Танев са оправдани от съда поради липса на доказателства и съответно освободени!!!!!!
          После обаче заминават за СССР ...., но там не ги съди лошият нацистки съд, а справедливият, честен и благороден комунистически съветски съд, който отрежда по скалъпени обвинения 15 години затвор за Попов и 8 години затвор за Танев ... и така съветските другари изпращат "героите от Лайпциг" да гният в ГуЛаг!
          (Впрочем, молбите на двамата към Гошо Тарабата да се застъпи за тях пред съветското ръководство остават глас в пустиня...)
          Така че, Форка, Хитлер може и да е злодей, но е само блед ученик на Сталин, а нацистите са като божи кравички в сравнение със съветските другари-комунисти и българските им подлоги!
          Last edited by Jimmy; 12.07.2012, 18:17.
          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Руснак купи почивна станция у нас за 450 000 евро

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
              Аз друго се чудя сега.
              Що им е толкоз висок лихвения процент???
              Гледам имат едни 514 млрд долара резерви,
              но още ли искат да привличат и има ли
              мераклии да им дават????
              Тия 500 млрд $ са т.нар. Стабилизационен Фонд, които се набират от тучните години когато цената на нефт беше друга (процент от цената на която изнасят формира този фонд). А по официални данни Центробанк от края на Q4 т.е декамври (разбирай протестите след изборите за Дума) до юни има отток на капитали 93 млрд $. Когато май юни цените на нефта спаднаха рублата загуби около 10% и стигна 33-34руб/$ и 45руб/евро ЦБ наля някакви млрд и после с официални изявления каза, че няма повече да интервенира за поддържане на курса. Доколокото знам бюджета на Русия формиран при прогнозни цени 120-130$/барел

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Чувал съм за много неща, но не всичко за което се чува е истина. А като гледам само аз слагам хипервръзки като доказателство за фактите които изнасям.

Фашизъм в България е имало много преди Втората световна война. Фашизъм като държавна идеология е имало не само в Германия и Италия. Имало е и в много други страни европейски страни вкл. и в България.

След Първата световна война фашизма е във възход и в България. Фашистки преврати. Убиства на законно избрани министри, народни представители и дори министър-председатели. Дори първото антифашистко възстание е в България. Това е въстанието от 1923 г. което е потопено в кръв и избити не само въстаналите селяни а и голяча част от интелигенцията. Тъй нареченият професор Цанков е министър-председател тогава дошъл на власт след 9-то Юнския преврат. Той е върл фашист и всеки който се съмнява може да прочете "трудовете" му от това време и да се убеди собственоръчно!

Кажи сега и за КОМУНИСТКИ-ят преврат след Втората Световна Война - "Убиства на законно избрани министри, народни представители и дори министър-председатели."

Колко народ са затрили така наречените БРАТУШКИ (по точно техните комунистически подлоги в БГ)
                Last edited by KPAHK; 12.07.2012, 12:33.

Коментар

• REDA

А що посториха у нас банките толкова много хотели , дадоха пари в заем за строителството им ? Да не би защото са си мислили , че ще настане всеобхватен туризъм и това ще е основния бизнес в икономиката на Света. Даваха ги за да се източат пари от банките , от всеки кредит мениджърите на банките лапаха пари . Източиха си банките.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• И нещо по темата

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1457303
                    Ta: "Руснаци се юрнаха да купуват евтино ирландски апартаменти в България. За последните 6 месеца купувачи от бившия Съветски съюз спазарили около 50 апартамента, съобщава ирландският вестник "Индипендънт", позовавайки се на брокерска компания в Дъблин." - т.е. около 100 апартамента годишно

"Около 30 000 ирландци притежават над милиард евро лоши инвестиции в България.
                    Сега основно се извършват препродажби на недвижими имоти от ирландци на руснаци."

т.е. около 300 ГОДИНИ ще са необходими за да могат руснаците да ИЗКУПЯТ само ирландските апартаменти ................
                    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      А помните ли социалистическия ответен удар на RIFLE - дънки "Рила"?
                      Имаше и песен по нашенско

"Аз имам нови дънки "МАПЕК".
                      Купих ги вчера от Аврен"

ПП Имаше такива дънки "МАРЕК"
                      Last edited by mechobikov; 11.07.2012, 23:17.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Не съм много сигурен, но мисля, че лихвите в Русия са доста над тези 12 % или поне така ми бяха казвали пролетта едни мамаши. Не съм запомнил много, но се споменаваха някакви 22-23%, но не съм сигурен дали е ставало дума за ипотечен. Това което ми прави впечатление, че много добре поне тия които съм виждал, си правят сметката какво купуват, макар понякога да са малко смешни с претенции за района - в смисъл че те един друг се надъхват къде трябва да се купи. Вероятно обаче има и неориентирани или направо глупави купувачи, щом се купуват апартаменти на места като хотел Берлин например. Където зимата няма как да се ползва този апартамент, дори ютия не може да включиш защото мрежата не е предвидена за нещо повече от лампи и където няма нормани ВИК, а водата от чешмите е от сонда която хотелиерите са били и не става за пиене.
                        Няколко месеца играх Демо на РТС, Сбербанк ми беше един от фаворитите-руското ДСК, може да се види инфо за продуктите на страницата на банката... Просто ви разказвам за моите приятели, бизнескредитите, които ползват са много по скъпи, над 18%, ипотечните са най еФтини... Мисля че те са клиенти на УБРР, нещо като Уралски банк за реконструкция и развитие

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                          Без претенции за представителност на мнението ми...... та мои приятели руснаци са купили недвижимост у нас поради следните причини...

Ипотечните проценти в Русия са над 12%, много хора си дават сметка че покупката на недвижимост при тези проценти води до надуването на Имотния Шар, пукането Му и след това принудителен пазар, което наблюдаваме в момента у нас. Хората си правят сметката и пазаруват с акъл... Даже един от тях наскоро си продаде недвижимост в Русия и си купи първа линия в Равда преди А16, нещо като арбитраж и очакване за балон.

Приятелите ми познават добре дестинациите за отдих, Тайланд, Турция, Египет, Испания и действително харесват България, даже един от тях проучваше БГ законодателството, дали има смисъл да се роди дъщеричката му у нас....

В моя случай бих казал, какви олигарси, какви 5 лева, интелигентни и чисти хора са, Славяни...
                          Руснаците са добри клиенти, освен да им пожелаем и да си ползват инвестициите със здраве, какво друго ?!

Не пречат като съседи и са с подобен несигурен манталитет като нас, със сигурност не свалят цената на съседни имоти!

Коментар

• А помните ли социалистическия ответен удар на RIFLE - дънки "Рила"?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Теглят кредити и то на 3 пъти по голяма стойност от реалната цена която плащат тук , те затова купуват. Лихвата е българска - 7% .
                              Що ????
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Jay Gould

Теглят кредити и то на 3 пъти по голяма стойност от реалната цена която плащат тук , те затова купуват. Лихвата е българска - 7% .
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X