Аз предпочитам русняци тук да не идват, ама кой ли ме пита.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето защо руснаците купуват имоти в България и Европа - защото 3 млн. са осъдени
Collapse
X
-
Поздрави на комуниста-русофил Forex Master
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗная, че те е заболяло да видиш, как изборите в "тоталитарна" Русия са много по-прозрачни от изборите в "демократична" България, но това е положението, Сийке... Свиквай!
Русия е пословична с масивното и постоянно изтичане на капитали. Не можеш да отречеш този факт, колкото и да ти се иска.
И накрая едно компетентно мнение от Инвестора за икономическото състояние на Русия:
Рубини: Русия вече не е страна от БРИК
Другите водещи развиващи се пазари наистина напредват, докато Русия остава анахронична авторитарна държава, коментират икономисти
http://www.investor.bg/analizi/91/a/...t-brik,135225/
Типичната за Русия неадекватна реакция на глобални проблеми – последният пример за това е отказът на Кремъл да осъди режима на Асад в Сирия – разкрива все по-малкото значение на страната на международната политическа сцена, пишат Нуриел Рубини, председател на Roubini Global Economics и Иън Брамър, президент на Eurasia Group, в коментар за Financial Times.
Рубини и Брамър посочват, че поведението на руските дипломати не е учудващо. „Г-7 + 1 не може да стане Г-8, докато Русия не се превърне в свободна пазарна демокрация“, коментират авторите.
БРИК – Бразилия, Русия, Индия и Китай – е акроним, създаден през 2001 г. от Джим О'Нийл, един от ключовите мениджъри на Goldman Sachs и идентифицира водещите развиващи се икономики.
Рубини и Брамър изтъкват, че липсата на руския президент Владимир Путин на срещата на Г-8 почти не е била забелязана, тъй като Русия няма с какво да помогне за решаването на кризата в еврозоната и не може да предложи изход от социално-политическите проблеми в Близкия Изток.
Другите страни от БРИК наистина се развиват, докато Русия остава анахронична авторитарна държава.
Рубини и Брамър коментират, че Китай е успял да се превърне във втората по-големина световна икономика, докато Индия е успяла да създаде едни от най-иновативните частни компании на планета.
Бразилия пък, допълват авторите, е истинска демокрация с добре диверсифицирана икономика.
Изтичането на капитали, което е хроничен проблем за Русия, се е задълбочило след противоречивото преизбиране на Путин през март.
Социално-икономическите проблеми спъват развитието на Русия в дългосрочен план, изтъкват Рубини и Брамър.
Авторите посочват също, че населението на страната намалява, здравеопазването е в плачевно състояние, алкохолизмът има епидемично разпространение, а добре образованите руснаци напускат страната в търсене на по-нормален живот в чужбина.
Коментар
-
Путин е диктатор точно толкова, колкото и Башар Асад - тва са пълни глупости разпространявани от корпоративната западна преса, нямащи нищо общо с реалността.
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениефори,
Русия е диктатура близка до феодалната система. Там за най-богатите няма закон стига да са с властта. Посмеят ли да финансират някой опозиционер или свободна медия...отиват в панделата без значение дали имат 1 или 10 милярда долара.
това не е модерна държава, а държавата на КГБ - богата на природни ресурси и слаба на технологии и модерен бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеДе да имахме твоята подготовка.
Да си чувал случайно, че руския турист е любимият турист на хотелиерите по морето ??
Защото поръчва по четири водки на човек, а не по една минерална вода с четири чаши.
Точно обратното е - тук идват отрепките именно на Германия, Англия, Финландия - ако не вярваш - отиди на Зл. Пясъци и сам се убеди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеако и да не харесвам бат ви Бойко - околовръстното оправи
Направи една магистрала от Люлин до Банкя, където през зимата е като улей на бобслей и сега прави още една. Ама... му се наложи да вземе заем от 1 милиард евро!... Пак ти ще го плащаш няма кой друг! Щом го харесваш, халал да ти е...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗная, че те е заболяло да видиш, как изборите в "тоталитарна" Русия са много по-прозрачни от изборите в "демократична" България, но това е положението, Сийке... Свиквай!
А и в БГ се чувствам добре, ако и да не харесвам бат ви Бойко - околовръстното оправи, магистрали построи за разлика от предните Съветски измекяри
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега Jay Gould,
и тебе съм те забелязал, че говориш доста неподготвен относно много теми.
Руските туристи, които идват в България са най-долната прослойка туристи в Русия. Средностатистически руснак никога няма да дойде в България поради редица причини. Повечето руснаци лятно време почиват в Гърция, Испания, Италия и Кипър. След това се нареждат Черна-гора и Хърватска. Към България в Русия имат много нисък интерес, поради лошата инфраструктура и диващина в България.
Да си чувал случайно, че руския турист е любимият турист на хотелиерите по морето ??
Защото поръчва по четири водки на човек, а не по една минерална вода с четири чаши.
Точно обратното е - тук идват отрепките именно на Германия, Англия, Финландия - ако не вярваш - отиди на Зл. Пясъци и сам се убеди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеМастъре, аз пък те мислех за по-образован, а ти излезна наивникСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1. Вторият мандат на Дж. Буш младши бе очевидна фалшификация.
2. Специално за последните избори за президент в Русия имаше уникална видео система. Във всеи един избирателен участък имаше поставена видеокамера и всеки гражданин на Русия или от чужбина можеше да гледа в реално време от момента на отваряне на избирателната секция, как се пълни прозрачната урна, до момента на запечатването и от изборната комисия. Това досега не го е имало нито в една държава с света. АБСОЛЮТНО уверен съм, че последните избори не са фалшифицирани. Когато в БГ се инсталира такава система за наблюдение в реално време на ВСЯКА една избирателна секция, ела и ми се обади!
Какво камери, какви глупости пишеш. Вотът се подменя посредством чувалите (на път към ЦИК). Никой не работи с по 1-2 бюлетини в урните
Само ми кажи тез велики СЪВЕТСКИ камери дали записват данните от преброяването на място, попълнени в протоколите?
Или е по-лесно да се правиш на ощипан "...а маймунко мръсна. ..."
Коментар
-
Руските туристи, които идват в България са най-долната прослойка туристи в Русия. Средностатистически руснак никога няма да дойде в България поради редица причини. Повечето руснаци лятно време почиват в Гърция, Испания, Италия и Кипър. След това се нареждат Черна-гора и Хърватска. Към България в Русия имат много нисък интерес, поради лошата инфраструктура и диващина в България.
Точно руските туристи са с по-голяма покупателна способност в България ,спрямо европейските.
Точно те са хорат които си купуват апартаменти тук,и ги обзавеждат и пазарят от моловете като не видели,не европейските!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе може да е вярно, Хасане. Чудя се, как ти издават виза от руското посолство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение...
Руските туристи, които идват в България са най-долната прослойка туристи в Русия. Средностатистически руснак никога няма да дойде в България поради редица причини. Повечето руснаци лятно време почиват в Гърция, Испания, Италия и Кипър ...|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение...
В България наистина няма милиардери, поне не и от известните им, но има - личния кардиолог на Путин и Медведев - една симпатична дама с дъщеря си, шефът на КАТ в Москва, собственичката на една от големите им вериги магазини в Русия, най-младия генерал в Русия, собственичката на един от най-големите МОЛ ове в Москва, собственикът на друг МОЛ които даде 1,2 милиона евро за апартамент с гледка към морето и т.н. Та, между "най-долната прослойка" - както казваш , съставена от учители, професори, земеделци, хора с по-дребен бизнес или просто пенсионери, има и по някой друг, дето месечните ни пари са му джобните за семки. А за туристите не знам.. Някой хотелиер може да каже.. Иначе относно имоти, тия горе са по-скоро изключение. Повечето руснаци идват с определен бюджет който рядко надминава между 20-50 000 евро. Не се скъпят обаче в обзавеждането и глезотиите за жилищата си. А нали се сещаш, че много по 50 000 евро са много пари за страната ни. От май инвестора бяха пуснали - 95% от сделките по морето са с руснаци последните години. Това са страшно много пари.. Последната година-две много руснаци се насочват вече и към вътрешността на страната и градове като Търново, София и Пловдив.Last edited by Jay Gould; 09.07.2012, 17:32.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСхема, аз често ходя в Русия, щото такава ми е работата.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Руските туристи, които идват в България са най-долната прослойка туристи в Русия. Средностатистически руснак никога няма да дойде в България поради редица причини. Повечето руснаци лятно време почиват в Гърция, Испания, Италия и Кипър. След това се нареждат Черна-гора и Хърватска. Към България в Русия имат много нисък интерес, поради лошата инфраструктура и диващина в България.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар