IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето защо руснаците купуват имоти в България и Европа - защото 3 млн. са осъдени

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gm67 Разгледай мнение
    Наистина,ако за нещо САЩ заслужават уважение,това е за огромните си успехи в промиването на мозъци.
    Така е. Но за бертрамков не се притеснявай. На него няма какво да му се промива щото отдавна се вижда, че е без мозък!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Въпроса ти го прочетох много добре, но е грешен
      Няма нищо грешно, Хасане! Българите са най-бедните в цяла Европа. Ето защо са ибрикчиите на Европа. Доходите на средният руснак са доста по-високи от доходите на средния българин. Ето защо е нормално те да купуват имоти в България а не българи да купуват имоти в Русия...

Само едно примерче. В Русия майката на всяко новородено получава от държавата тъй наречения майчин капитал. Той е еквивалентен на около 10 хил. долара. Майката има право да го инвестира, но не и да го харчи. Когато детето навърши 18 години той/тя има право да го харчи. Когато това нещо стане и в България ела и ми се обади?... Взел Гольо да се вайка за хората, на които не им липсва нищо...

Ако ти общуваш само с руснаци които са утайката на обществото нормално е и да чуваш такива отзиви. Само че тогава лъсва и истината за теб... БГ цървул не си дава сметка че общува с руски цървули и един на друг си се жалват от съдбата...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        фори,

Русия е диктатура близка до феодалната система. Там за най-богатите няма закон стига да са с властта. Посмеят ли да финансират някой опозиционер или свободна медия...отиват в панделата без значение дали имат 1 или 10 милярда долара.
        това не е модерна държава, а държавата на КГБ - богата на природни ресурси и слаба на технологии и модерен бизнес.
        Уникален пример за силата на американската пропаганда.Всяка една дума е като извадена от бюлетина на СНН.Наистина,ако за нещо САЩ заслужават уважение,това е за огромните си успехи в промиването на мозъци.

Коментар

• Интересно ,някой плаче за руснаците ,а типично по български критикува от гьола в който сме.Тяхното положение си е тяхна работа ,ако така им харесва какъв е проблема?

Още повече ,че мнозина не си дават сметка ,че сме по -близки по манталитет до Турция отколкото до Русия ,тъй че сме далече от мисленето им.

А иначе ,ако руснак (киня) няма пари за ядене и му се предложи да продава наркотици ,да проституира или да вади картофи на полето ,какво ще избере? Йорданов , ти как мислиш?
          Е и предположи примерно и за българин(ка) ?
          Last edited by Jazabel; 10.07.2012, 11:18.
          Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Първо, не си прочел добре въпроса ми и второ, това което казваш е силно, ама много силно преувеличено - меко казано. Да не кажа направо че направо послъгваш като дъртия Хасан!
            Въпроса ти го прочетох много добре, но е грешен, тъй като Русия и България не граничат с едни и същи държави. Явно си се объркал и за това те поправих. Ако си сбъркал в другата посока и си имал предвид съседните на България държави отговора ми е следния:

Ми че то и в Русия няма гастарбайтери от съседните на България държави !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Не зная къде си ходил, но българските гастарбайтери в Гърция, Италия, Испания, Португалия, Ирландия изобщо и не смятат да се връщат в "стабилната икономически" България! Това нищо ли не ти говори?
              О ти вече преброи из всичките тези държави всички българи дори какви намерения имат. Голямо си плямпало. Около мен в България поне 50% от работоспособните хора са работили по чужбина, къде ли не, следователно са се върнали по една или друга причина. Аз съм бил над 10 години навън и от всички емигрантски общества бих определил руснаците, които навсякъде са многоброини, като "най-особени" и "необичани". И не съм видял един руснак да каже "чао, връщам се в Русия". А на намеренията не обръщай внимание, "talk is cheap" казват някъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                Бизнеса на една страна е всъщност страната.

Атака срещу бизнеса е атака срещу страната.

Не може всеки бизнесмен да бъде нарочен...........................
                За България ли говориш? Вярно, че доста бизнесмени бяха нарочени по време на Боковото управление... И още повече предстои да бъдат нарочени до края на мандата му.

Коментар

• Бизнеса на една страна е всъщност страната.

Атака срещу бизнеса е атака срещу страната.

Не може всеки бизнесмен да бъде нарочен...........................

Коментар

Не зная къде си ходил, но българските гастарбайтери в Гърция, Италия, Испания, Португалия, Ирландия изобщо и не смятат да се връщат в "стабилната икономически" България! Това нищо ли не ти говори?
                    Как да се върнат, като тук ги чакат такива като теб да им дадат акъл.. , ми не щат, те си решават
                    Last edited by prodigal; 09.07.2012, 23:21.

Коментар

Да отговоря на въпроса ти:
                      Първо, не си прочел добре въпроса ми и второ, това което казваш е силно, ама много силно преувеличено - меко казано. Да не кажа направо че направо послъгваш като дъртия Хасан!

Коментар

Хасане, ако действително пътуваше в Русия щеше да знаеш че в големите градове там е пълно с гастарбайтери от съседните на Русия държави! Колко гастарбайтери си видял в България от съседните ни държави?
                        Ми аз с ходене до разни държави (включително и Русия) си вадя хляба. Не само аз, но ако питаш който и да е мой колега (включително и руснаците), сме забелязали че сред световното чиновничество най голямата възможна свиня е руския чиновник.

Да отговоря на въпроса ти:

Ми то и в България е пълно с гастарбайтери от съседните на Русия държави !!!
                        tnm

Коментар

А, те щото руските смятат да се върнат в Русия
                          Хасане, ако действително пътуваше в Русия щеше да знаеш че в големите градове там е пълно с гастарбайтери от съседните на Русия държави! Колко гастарбайтери си видял в България от съседните ни държави?

Коментар

А, те щото руските смятат да се върнат в Русия
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от nezaetoime Разгледай мнение
                              В няколко други държави където съм ходил, чехи, поляци, че и някои българи се прибраха отдавна по държавите си

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                А в България освен руски туристи не съм видял руски гастарбайтери , т.ч. много лесно можеш да си направиш извод къде каква е ситуацията .
                                Това са пълни измислици. В България е пълно с руски гастарбайтери и все обясняват колко е хубаво в Русия. В няколко други държави където съм ходил, чехи, поляци, че и някои българи се прибраха отдавна по държавите си - най-масовите останали гастарбайтери, барабар с индийците са руснаци.

Коментар

Working...
                                X