Първоначално изпратено от gm67
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето защо руснаците купуват имоти в България и Европа - защото 3 млн. са осъдени
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВъпроса ти го прочетох много добре, но е грешен
Само едно примерче. В Русия майката на всяко новородено получава от държавата тъй наречения майчин капитал. Той е еквивалентен на около 10 хил. долара. Майката има право да го инвестира, но не и да го харчи. Когато детето навърши 18 години той/тя има право да го харчи. Когато това нещо стане и в България ела и ми се обади?... Взел Гольо да се вайка за хората, на които не им липсва нищо...
Ако ти общуваш само с руснаци които са утайката на обществото нормално е и да чуваш такива отзиви. Само че тогава лъсва и истината за теб... БГ цървул не си дава сметка че общува с руски цървули и един на друг си се жалват от съдбата...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениефори,
Русия е диктатура близка до феодалната система. Там за най-богатите няма закон стига да са с властта. Посмеят ли да финансират някой опозиционер или свободна медия...отиват в панделата без значение дали имат 1 или 10 милярда долара.
това не е модерна държава, а държавата на КГБ - богата на природни ресурси и слаба на технологии и модерен бизнес.
Коментар
-
Интересно ,някой плаче за руснаците ,а типично по български критикува от гьола в който сме.Тяхното положение си е тяхна работа ,ако така им харесва какъв е проблема?
Още повече ,че мнозина не си дават сметка ,че сме по -близки по манталитет до Турция отколкото до Русия ,тъй че сме далече от мисленето им.
А иначе ,ако руснак (киня) няма пари за ядене и му се предложи да продава наркотици ,да проституира или да вади картофи на полето ,какво ще избере? Йорданов , ти как мислиш?
Е и предположи примерно и за българин(ка) ?Last edited by Jazabel; 10.07.2012, 11:18.Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПърво, не си прочел добре въпроса ми и второ, това което казваш е силно, ама много силно преувеличено - меко казано. Да не кажа направо че направо послъгваш като дъртия Хасан!
Ми че то и в Русия няма гастарбайтери от съседните на България държави !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе зная къде си ходил, но българските гастарбайтери в Гърция, Италия, Испания, Португалия, Ирландия изобщо и не смятат да се връщат в "стабилната икономически" България! Това нищо ли не ти говори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеБизнеса на една страна е всъщност страната.
Атака срещу бизнеса е атака срещу страната.
Не може всеки бизнесмен да бъде нарочен...........................Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе зная къде си ходил, но българските гастарбайтери в Гърция, Италия, Испания, Португалия, Ирландия изобщо и не смятат да се връщат в "стабилната икономически" България! Това нищо ли не ти говори?Last edited by prodigal; 09.07.2012, 23:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа отговоря на въпроса ти:Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХасане, ако действително пътуваше в Русия щеше да знаеш че в големите градове там е пълно с гастарбайтери от съседните на Русия държави! Колко гастарбайтери си видял в България от съседните ни държави?
Да отговоря на въпроса ти:
Ми то и в България е пълно с гастарбайтери от съседните на Русия държави !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА, те щото руските смятат да се върнат в РусияСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе зная къде си ходил, но българските гастарбайтери в Гърция, Италия, Испания, Португалия, Ирландия изобщо и не смятат да се връщат в "стабилната икономически" България! Това нищо ли не ти говори?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от nezaetoime Разгледай мнениеВ няколко други държави където съм ходил, чехи, поляци, че и някои българи се прибраха отдавна по държавите сиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеА в България освен руски туристи не съм видял руски гастарбайтери , т.ч. много лесно можеш да си направиш извод къде каква е ситуацията .
Коментар
Коментар