IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето защо руснаците купуват имоти в България и Европа - защото 3 млн. са осъдени

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Мастъра е нашата Раймонда Диен в защита на Русия

Приятелски бъзик, Мастър

Поразтърсих в мрежата, доста факти отговарят на това, което казваш. Е, ония 9000 долара са за второ дете, не за всяко, но и по 50 долара месечно за всяко.

Но което ме учуди, е малката разлика в реалния брутен вътрешен продукт на човек (РРР) между тази голяма и обезпечена с ресурси страна и нашата страна - грубо 16 000 и 13 000 долара съответно.
    Другото, което ме учуди, е, че продуктът от селско стопанство като процент от GDP в Русия е 1.5 пъти по-голям, отколкото у нас, страна с толкова по-добър климат и земя
    Имам близки роднини в Русия и гледаики стандарта им на живот съм сигурен че това което се публикува като " реален брутен вътрешен продукт на човек (РРР) на Русия" е много занижено. Кой го прави и защо не мога да си отговоря ....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Бихте ли я закрили тази тема. Убих се да го търся ЗвездоЧЕлия в темата за оптимизма, а той нямал време да пише от седене с голи гърди пред амбразурата.

"Ти ярко пак пламтиш."
      Foruss, продължавай нататък.

Коментар

• Мастъра е нашата Раймонда Диен в защита на Русия

Приятелски бъзик, Мастър

Поразтърсих в мрежата, доста факти отговарят на това, което казваш. Е, ония 9000 долара са за второ дете, не за всяко, но и по 50 долара месечно за всяко.

Но което ме учуди, е малката разлика в реалния брутен вътрешен продукт на човек (РРР) между тази голяма и обезпечена с ресурси страна и нашата страна - грубо 16 000 и 13 000 долара съответно.
        Другото, което ме учуди, е, че продуктът от селско стопанство като процент от GDP в Русия е 1.5 пъти по-голям, отколкото у нас, страна с толкова по-добър климат и земя
        Last edited by vmankov; 10.07.2012, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Хасане, ако действително пътуваше в Русия щеше да знаеш че в големите градове там е пълно с гастарбайтери от съседните на Русия държави! Колко гастарбайтери си видял в България от съседните ни държави?
          Потвърждавам... едни азиатски камериерки сновяха по цял ден в хотела, много радват окото .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            хората (които могат разбира се да си го позволят) инвестират в имоти във Франция, Англия, Маями, дори и в Индонезия, нооо НЕ И В РУСИЯ!!!
            Това не отговаря на истината, синясган! Не зная откъде си останал с такова убеждение? Сигурно звездите ти го говорят?!

Истината е, че Москва е най-скъпият европейски град!!!

Tokyo Is Back on Top – As World’s Most Expensive City

Moscow remains the most expensive European city, ranking at number four on the list.

London is the most expensive city in the UK at number 25 on the list, down seven slots from last year.

Paris is down 10 slots to number 37 while Dublin has plummeted 14 places down to number 72.

http://abcnews.go.com/blogs/business...xpensive-city/

Вземи попрочети нещо, че явно си спрял да четеш още преди 20 години и от тогава си като селска радиоточка...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

И да спорите, и да не спорите, къде и кой е по-"демократичен" и кое е по-убаво, простата и показателна истина е една - хората (които могат разбира се да си го позволят) инвестират в имоти във Франция, Англия, Маями, дори и в Индонезия, нооо НЕ И В РУСИЯ!!! При това към "хората" включвам и самите рашки разбира се.
              Нека фори сам си отговори що е така!
              Той Фори не е прост. Отговорил си е. Ама му плащат за да говори друго !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Няма нищо грешно, Хасане! Българите са най-бедните в цяла Европа. Ето защо са ибрикчиите на Европа. Доходите на средният руснак са доста по-високи от доходите на средния българин. Ето защо е нормално те да купуват имоти в България а не българи да купуват имоти в Русия...

Само едно примерче. В Русия майката на всяко новородено получава от държавата тъй наречения майчин капитал. Той е еквивалентен на около 10 хил. долара. Майката има право да го инвестира, но не и да го харчи. Когато детето навърши 18 години той/тя има право да го харчи. Когато това нещо стане и в България ела и ми се обади?... Взел Гольо да се вайка за хората, на които не им липсва нищо...

Ако ти общуваш само с руснаци които са утайката на обществото нормално е и да чуваш такива отзиви. Само че тогава лъсва и истината за теб... БГ цървул не си дава сметка че общува с руски цървули и един на друг си се жалват от съдбата...
                Ето на пак почна да извърташ. И да лъжеш нагло. Признай си, че рашките ти плащат за да им гладиш имиджа. Толкова е лесно.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Изобщо БГ и РУ са царете на абсурда . В Ру- 100% правосъдие - и все пак има престъпници.В Бг- 100% оправдани - и все пак има честни хора.

Уж парадокс ама , не е. Защото просто,ако някой е казал нещо си ,то не значи че това е така.
                  Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

За България ли говориш? Вярно, че доста бизнесмени бяха нарочени по време на Боковото управление... И още повече предстои да бъдат нарочени до края на мандата му.
                    Не говорим за България.
                    Не може 50% от бизнесмените в Русия да са с присъди..........

Коментар

И да спорите, и да не спорите, къде и кой е по-"демократичен" и кое е по-убаво, простата и показателна истина е една - хората (които могат разбира се да си го позволят) инвестират в имоти във Франция, Англия, Маями, дори и в Индонезия, нооо НЕ И В РУСИЯ!!! При това към "хората" включвам и самите рашки разбира се.

То затова жилищата в Москва са едни от най-скъпите в света, щото никой не купува
                      Предстявям си какво ще стане като почнат да купуват.

А тука който купи, го разстрелват отупор! Затова всичко изглежда празно:
                      Last edited by LANDLORD 31; 10.07.2012, 12:24.

Коментар

• И да спорите, и да не спорите, къде и кой е по-"демократичен" и кое е по-убаво, простата и показателна истина е една - хората (които могат разбира се да си го позволят) инвестират в имоти във Франция, Англия, Маями, дори и в Индонезия, нооо НЕ И В РУСИЯ!!! При това към "хората" включвам и самите рашки разбира се.

Коментар

• защото са осъдени!!!

Ако това е причината, да ги осъдят всичките.
                          САЩ са само една идея по-демократични от Русия, но далеч по-антисоциална държава. Единствено дето галона бензин им е по-евтин от тук, но в Русия газта за домакинствата е почти без пари.
                          ДИАРХИЯТА - Путин-Медведев не е много по-различна от редуването на единствено две партии в САЩ, макар и еднопартийна и авторитарна.
                          Друго си е чрез ФЕД да откраднат домовете на 1/5 от ипотекарското населениие на Америка! И това ако е демокрация
                          Интересно е, че пак ревем на чужд гроб. Както ревахме за гърците, така го чувам Самарас загрижен, че бедните гърци с мизерната 500 юрова пенсия трябвало да избират между хляб и лекарства. А нашите???!!!
                          Сега някой се разтревожил за русите, дето плащат символични ток и газ. Колко му освобождава бюджета на обикновения руски човек това всеки сам може да си сметне.

Коментар

Ми той Марианчо ни занимава... А ние само се забавляваме.
                            Виж кой е открил темата и какви смешни изводи е направил!
                            Така де ...
                            Ас към демократичната алдитория са обърнах ...
                            Как па никой не се загрижи за негрите в Дарфур ???
                            Ми там къде е демокрацията ???
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Ко се занимаате с тия пияници ??? ...
                              Ми той Марианчо ни занимава... А ние само се забавляваме.
                              Виж кой е открил темата и какви смешни изводи е направил!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз не моа да рАзбера, само кво ви бОли за тия пияници русняците ???
                                Ма диктатура, ма чойешки права, затвори, терор... ???
                                Тука нали сме в едемската градина на демокрацията и тънем в ред и охолство...
                                Ко се занимаате с тия пияници ??? Да се опраат ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X