Pipbel, кой бихте препоръчал?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аз съм частно лице, как мога да намеря купувач за парцел на брега на Черно море?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markovaНаскоро разглеждах в Интернет и попаднах на един сайт, който може да ви бъде полезен - http://Bg.GlobalEstate24.com .Може да се качват безплатно имоти и да се правят безплатно заявки за имоти.Има голямо разнообразие от имоти от цялата страна. Споделете мнението си ако го ползвате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеи аз искам да шитна едно парцелче в Бургас, дано стане, че да не го закъсам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trigrad Разгледай мнениеПарцела е реална оферта, както вече казах, аз съм частно лице.
Теренът е в Свети Влас, регулиран, чист.
Kоментарите относно Kлoaka, да си купя гайда, особено остроумния Виц за Момата: мнението ми е че нямат какво да търсят в този форум.
Вие не ме раздразнихте, Zarco - :-) Благодаря за информацията! не желая да заклеймявам мъжете, напротив: мисля че team само от мъже или само жени не е добър.
Да, хората имат проблеми, много се оплакват че несериозни или лакоми агенции ги мамят, аз давам шанс и желая шанс.
Черногледие и вулгаризъм не са коректния тон, завладеят ли ни напълно, тогава наистина сме загубени.
живея в чужбина, така че не съм в течение - не търся „бЪлъци“ или „канарчета“. Търся сериозни съвети, хора които се занимават с бизнес, инвеститори.
При сериозен интерес, моля, свържете се. Мога да изпратя имейл с повече информация.
Благодаря и добро !
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеАз мога да предложа нещо реално! Няма комисиони за купувача!
УПИ 4923 кв.м. в м.Рибарницата, с.Лозенец, общ.Царево, свободно застрояване 35 %, кинт 1.2, Н-10 м., 50 % озеленяване, най-хубавото място но българското черноморие, между с. Лозенец и к-г Корал, прекрасна панорама, лека денивелация на парцела, която може да се използва като преимущество, възможно закупуване на фирмата, собственик на парцела - ЕООД. ЦЕНАТА Е 50 EUR/кв.м. Готово за проектиране и строителство!
За тия пари дето ги искаш за парцела, си купувам вила на Карибите
и до като ми става ще чукам мулатки.
Коментар
-
Парцел Свети Влас
Парцела е реална оферта, както вече казах, аз съм частно лице.
Теренът е в Свети Влас, регулиран, чист.
Kоментарите относно Kлoaka, да си купя гайда, особено остроумния Виц за Момата: мнението ми е че нямат какво да търсят в този форум.
Вие не ме раздразнихте, Zarco - :-) Благодаря за информацията! не желая да заклеймявам мъжете, напротив: мисля че team само от мъже или само жени не е добър.
Да, хората имат проблеми, много се оплакват че несериозни или лакоми агенции ги мамят, аз давам шанс и желая шанс.
Черногледие и вулгаризъм не са коректния тон, завладеят ли ни напълно, тогава наистина сме загубени.
живея в чужбина, така че не съм в течение - не търся „бЪлъци“ или „канарчета“. Търся сериозни съвети, хора които се занимават с бизнес, инвеститори.
При сериозен интерес, моля, свържете се. Мога да изпратя имейл с повече информация.
Благодаря и добро !Last edited by Trigrad; 03.07.2012, 23:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНе знаех, че говоря с дама...
Вече го разбрах...
... та - да си задам и аз въпросът: а, какво е станало с вас, българКИТЕ?
Българките, примерно - не виждате ли /но отчитам, че не е коректно, ако поставя всички българки под общ знаменател, както правите вие, госпожо/госпоЙце по отношение на господата.../
Та, бих бил доволен да разбера, с какво именно ви разгневи моят пост, ако съм изгубил времето си, за да пусна конкретни факти /нали това искахте..., или искате друго - отново и отново да заклеймявате мъжете?.../....
Та - би ми било любопитно, как достигнахте до извода, че - ако съм се ангажирал с отговор на ваш въпрос, като бъда достатъчно коректен и без да поставям никакви условия - ЗАЩО мислите, че "искам уважение, а не съм в състояние да дам поне 1/4 от онова, което очаквам"? ...
Баси несвързаната реч, баси тъпите обвинения!Last edited by 4un4o; 02.07.2012, 22:47.
Коментар
-
Аз мога да предложа нещо реално! Няма комисиони за купувача!
УПИ 4923 кв.м. в м.Рибарницата, с.Лозенец, общ.Царево, свободно застрояване 35 %, кинт 1.2, Н-10 м., 50 % озеленяване, най-хубавото място но българското черноморие, между с. Лозенец и к-г Корал, прекрасна панорама, лека денивелация на парцела, която може да се използва като преимущество, възможно закупуване на фирмата, собственик на парцела - ЕООД. ЦЕНАТА Е 50 EUR/кв.м. Готово за проектиране и строителство!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение24000 са...ще ти трябват 24 наполеона....
пп Как не съм се сетил досега, да ги менкам за непублични акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trigrad Разгледай мнениекакво е станало с нас българите?:цонфусед:
Искаме уважение а не сме в състояние да дадем поне 1/4 от това което очакваме. Явно сам избрала погресчен форум.
Не знаех, че говоря с дама...
Вече го разбрах...
... та - да си задам и аз въпросът: а, какво е станало с вас, българКИТЕ?
Българките, примерно - не виждате ли /но отчитам, че не е коректно, ако поставя всички българки под общ знаменател, както правите вие, госпожо/госпоЙце по отношение на господата.../
Та, бих бил доволен да разбера, с какво именно ви разгневи моят пост, ако съм изгубил времето си, за да пусна конкретни факти /нали това искахте..., или искате друго - отново и отново да заклеймявате мъжете?.../....
Та - би ми било любопитно, как достигнахте до извода, че - ако съм се ангажирал с отговор на ваш въпрос, като бъда достатъчно коректен и без да поставям никакви условия - ЗАЩО мислите, че "искам уважение, а не съм в състояние да дам поне 1/4 от онова, което очаквам"? ...
Баси несвързаната реч, баси тъпите обвинения!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКажи ги тия 1000 на лични.
пп Как не съм се сетил досега, да ги менкам за непублични акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНамерил съм ти - жълтица за 1000м2...Близо до София....
С останалите 999 жълтици ще си докараш морето........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trigrad Разгледай мнениеАз съм частно лице, как мога да намеря купувач за парцел на брега на Черно море?
Коментар
Коментар