Pipbel, кой бихте препоръчал?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аз съм частно лице, как мога да намеря купувач за парцел на брега на Черно море?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markovaНаскоро разглеждах в Интернет и попаднах на един сайт, който може да ви бъде полезен - http://Bg.GlobalEstate24.com .Може да се качват безплатно имоти и да се правят безплатно заявки за имоти.Има голямо разнообразие от имоти от цялата страна. Споделете мнението си ако го ползвате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеи аз искам да шитна едно парцелче в Бургас, дано стане, че да не го закъсам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trigrad Разгледай мнениеПарцела е реална оферта, както вече казах, аз съм частно лице.
Теренът е в Свети Влас, регулиран, чист.
Kоментарите относно Kлoaka, да си купя гайда, особено остроумния Виц за Момата: мнението ми е че нямат какво да търсят в този форум.
Вие не ме раздразнихте, Zarco - :-) Благодаря за информацията! не желая да заклеймявам мъжете, напротив: мисля че team само от мъже или само жени не е добър.
Да, хората имат проблеми, много се оплакват че несериозни или лакоми агенции ги мамят, аз давам шанс и желая шанс.
Черногледие и вулгаризъм не са коректния тон, завладеят ли ни напълно, тогава наистина сме загубени.
живея в чужбина, така че не съм в течение - не търся „бЪлъци“ или „канарчета“. Търся сериозни съвети, хора които се занимават с бизнес, инвеститори.
При сериозен интерес, моля, свържете се. Мога да изпратя имейл с повече информация.
Благодаря и добро !
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеАз мога да предложа нещо реално! Няма комисиони за купувача!
УПИ 4923 кв.м. в м.Рибарницата, с.Лозенец, общ.Царево, свободно застрояване 35 %, кинт 1.2, Н-10 м., 50 % озеленяване, най-хубавото място но българското черноморие, между с. Лозенец и к-г Корал, прекрасна панорама, лека денивелация на парцела, която може да се използва като преимущество, възможно закупуване на фирмата, собственик на парцела - ЕООД. ЦЕНАТА Е 50 EUR/кв.м. Готово за проектиране и строителство!
За тия пари дето ги искаш за парцела, си купувам вила на Карибите
и до като ми става ще чукам мулатки.
Коментар
-
Парцел Свети Влас
Парцела е реална оферта, както вече казах, аз съм частно лице.
Теренът е в Свети Влас, регулиран, чист.
Kоментарите относно Kлoaka, да си купя гайда, особено остроумния Виц за Момата: мнението ми е че нямат какво да търсят в този форум.
Вие не ме раздразнихте, Zarco - :-) Благодаря за информацията! не желая да заклеймявам мъжете, напротив: мисля че team само от мъже или само жени не е добър.
Да, хората имат проблеми, много се оплакват че несериозни или лакоми агенции ги мамят, аз давам шанс и желая шанс.
Черногледие и вулгаризъм не са коректния тон, завладеят ли ни напълно, тогава наистина сме загубени.
живея в чужбина, така че не съм в течение - не търся „бЪлъци“ или „канарчета“. Търся сериозни съвети, хора които се занимават с бизнес, инвеститори.
При сериозен интерес, моля, свържете се. Мога да изпратя имейл с повече информация.
Благодаря и добро !Last edited by Trigrad; 03.07.2012, 23:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНе знаех, че говоря с дама...
Вече го разбрах...
... та - да си задам и аз въпросът: а, какво е станало с вас, българКИТЕ?
Българките, примерно - не виждате ли /но отчитам, че не е коректно, ако поставя всички българки под общ знаменател, както правите вие, госпожо/госпоЙце по отношение на господата.../
Та, бих бил доволен да разбера, с какво именно ви разгневи моят пост, ако съм изгубил времето си, за да пусна конкретни факти /нали това искахте..., или искате друго - отново и отново да заклеймявате мъжете?.../....
Та - би ми било любопитно, как достигнахте до извода, че - ако съм се ангажирал с отговор на ваш въпрос, като бъда достатъчно коректен и без да поставям никакви условия - ЗАЩО мислите, че "искам уважение, а не съм в състояние да дам поне 1/4 от онова, което очаквам"? ...
Баси несвързаната реч, баси тъпите обвинения!Last edited by 4un4o; 02.07.2012, 22:47.
Коментар
-
Аз мога да предложа нещо реално! Няма комисиони за купувача!
УПИ 4923 кв.м. в м.Рибарницата, с.Лозенец, общ.Царево, свободно застрояване 35 %, кинт 1.2, Н-10 м., 50 % озеленяване, най-хубавото място но българското черноморие, между с. Лозенец и к-г Корал, прекрасна панорама, лека денивелация на парцела, която може да се използва като преимущество, възможно закупуване на фирмата, собственик на парцела - ЕООД. ЦЕНАТА Е 50 EUR/кв.м. Готово за проектиране и строителство!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение24000 са...ще ти трябват 24 наполеона....
пп Как не съм се сетил досега, да ги менкам за непублични акции....Все пак ако предлагаш нещо интересно пиши на лични. Не си ми сред многото игнорирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trigrad Разгледай мнениекакво е станало с нас българите?:цонфусед:
Искаме уважение а не сме в състояние да дадем поне 1/4 от това което очакваме. Явно сам избрала погресчен форум.
Не знаех, че говоря с дама...
Вече го разбрах...
... та - да си задам и аз въпросът: а, какво е станало с вас, българКИТЕ?
Българките, примерно - не виждате ли /но отчитам, че не е коректно, ако поставя всички българки под общ знаменател, както правите вие, госпожо/госпоЙце по отношение на господата.../
Та, бих бил доволен да разбера, с какво именно ви разгневи моят пост, ако съм изгубил времето си, за да пусна конкретни факти /нали това искахте..., или искате друго - отново и отново да заклеймявате мъжете?.../....
Та - би ми било любопитно, как достигнахте до извода, че - ако съм се ангажирал с отговор на ваш въпрос, като бъда достатъчно коректен и без да поставям никакви условия - ЗАЩО мислите, че "искам уважение, а не съм в състояние да дам поне 1/4 от онова, което очаквам"? ...
Баси несвързаната реч, баси тъпите обвинения!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКажи ги тия 1000 на лични.
пп Как не съм се сетил досега, да ги менкам за непублични акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНамерил съм ти - жълтица за 1000м2...Близо до София....
С останалите 999 жълтици ще си докараш морето........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trigrad Разгледай мнениеАз съм частно лице, как мога да намеря купувач за парцел на брега на Черно море?
Коментар
Коментар