IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

банките също то4ат парите

връщат си задълженията към майките
    а кредити не дават

а ползата от тях 4е плащат заплати и наеми
    става все по малка защото и заплатите и наемите са паднали рязко
    плащат и данъци но както каза анон те отиват
    в бюджета и няма да се върнат пове4е в икономиката

така 4е въпрос на още малко време е
    българина да пропла4е като бебе

с погрешната си политика унищожиха дребния бизнес, а едрия още държи само защото е едър
    но скоро ще му дойде и на него времето

са като вдигнат ддс и направят пенсионните реформи ще има сеир
    трябва да се намали бюджета все пак
    Last edited by zloblivi_podritvaniq; 16.07.2010, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от az_ivan Разгледай мнение
      Докато губиш пари мозъка става много активен и възприемчив!
      Хм, май и обратното е вярно. А аз си мислех, че мозъкът ми е заспал от жегите

Коментар

• Първоначално изпратено от bgremonti Разгледай мнение
        Та се надявам като влизам тук, поне малко от малко нещо да ми стане ясно. Въпроса е колко време ще ми трябва, месеци? Най вероятно ще е повече от година - две четене, за да ми се разясни каквото и да било.
        Тук ще научиш почти нищо.
        Моето мнение да ти кажа, без особени претенции.
        За вашия бизнес (главно основни и текущи ремонти) е важно каква ще е продължителността на кризата. Ако говорим за година-две, то имате основания да стискате зъби и да не сваляте цените. Проблемът е, ако кризата е по-дълга. Докато вие държите високи цени, то междувременно държавата чрез данъци, такси и акцизи ще източи и малкото свободен кеш за малко по-неналежащи нужди. Когато след 2-3 години решите да сваляте цените - ползата ще е никаква, защото паричките ще са в бюджета.
        Това трябва да ти е дилемата.
        Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Само на БФБ , сега цените са супер ниски и сега е момента спокойно да си направиш малко акции.Не те зарибявам , просто в момента е истерия - не купувайте щото ще се набутате , преди беше купувайте защото ще изтървете да спечелите. Нищо особенно за да прецени човек , ти вярваш ли да се откажат хората да си ремонтират жилищата ?
          с нещо можеш ли да защитиш тезатаси 4е бфб
          ще надигне

Коментар

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
            а не е ли по-добре да ги даде на Пецата Карапреебанов срещу 3% месечна уихва? или по добре да му ги даде за доверително управление на форекс се пак пецата е име - известен журналис, тряа ги рабира тия неща
            Ам да не вземе Пешо Късия да скъси някъде тази сумичка и да останат само 3 % от главницата

Коментар

• bgremonti

Прав си първо почети , иначе ако решиш да купуваш акции то по най простия възможен начин ти препоръчвам да си ги купиш ти. Задължително диверсифицирай , препоръчително по индекс.Инвестирай не всичките си пари , а просто отделяй по малко и си купувай. Тя кризата се проточи много и за два дена няма да приключи , но времето е ценност и може да се използва. После идва момент труда който си си направил да се остойностти.Неизбежно е след зима да дойде пролет , а това за икономиките е много люта зима.
              D.Y.F-091066

Коментар

• а не е ли по-добре да ги даде на Пецата Карапреебанов срещу 3% месечна уихва? или по добре да му ги даде за доверително управление на форекс се пак пецата е име - известен журналис, тряа ги рабира тия неща

Коментар

• Никакво четене!
                  Отваряй си сметка за спекулиране с $2000. След месец-два почти сигурно ще е на 0. Почини си и отвори сметка с $5000. И тя като излезе на 0 отвори с $10,000. Ако и нея занулиш значи не ставаш за тази работа. Междувременно ще четеш. Докато губиш пари мозъка става много активен и възприемчив!
                  Първоначално изпратено от bgremonti Разгледай мнение
                  Най вероятно ще е повече от година - две четене, за да ми се разясни каквото и да било.
                  Пари при пари отиват

Коментар

Само на БФБ , сега цените са супер ниски и сега е момента спокойно да си направиш малко акции.Не те зарибявам , просто в момента е истерия - не купувайте щото ще се набутате , преди беше купувайте защото ще изтървете да спечелите. Нищо особенно за да прецени човек , ти вярваш ли да се откажат хората да си ремонтират жилищата ?
                    Ако до сега имах някакви пари, аз си ги инвестирах в машини, тоест в това което разбирам! Въпроса е, че дори и да спечеля след време, ще ме е "страх" да си купя акции точно защото нищо не разбирам! Ако ме съветва пък непознат човек, тогава аз му нямам доверие и се получава някакъв омагьосан кръг! Преди време едни момчета от "Капитал партнерс" искаха да ме вкарат в подобна търговия, но аз така и не посмях! Дадоха ми договор, който беше написан на два езика - български и чешки или полски. Съвсем не съм в час с документацията, но определено няма да подпиша нещо което не разбирам! Никой не може да ми гарантира какво пише на другия език!
                    Та се надявам като влизам тук, поне малко от малко нещо да ми стане ясно. Въпроса е колко време ще ми трябва, месеци? Най вероятно ще е повече от година - две четене, за да ми се разясни каквото и да било.
                    bgremonti.com

Коментар

• bgremonti

Last edited by supertrader; 16.07.2010, 16:18.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Питал съм такива които зарибяват хората с ниски цени - Защо го правят ! Отговора е - Така трябва ! Защото някой друг ще го излъже и ще хване работата. Искали са ми и пари в заем такива зарибени за да си платят ремонта и си скубят косите и ...Ако знаех казва че такива пари ще трябва да похарча въобще нямаше да се хвана !
                        Именно заради този пост съм подхванал тема, която развивам с голямо удоволствие, но не е тук мястото за нея!
                        Що се отнася до валутните пазари и моето участие в тях... освен, че не ме интересува, не го и разбирам, а това което не разбирам - не пипам. Има естествено и друг много мощен аргумент - парите! Винаги са малко и на свършване.
                        bgremonti.com

Коментар

• hohohoo

Питал съм такива които зарибяват хората с ниски цени - Защо го правят ! Отговора е - Така трябва ! Защото някой друг ще го излъже и ще хване работата. Искали са ми и пари в заем такива зарибени за да си платят ремонта и си скубят косите и ...Ако знаех казва че такива пари ще трябва да похарча въобще нямаше да се хвана !
                          D.Y.F-091066

Коментар

• zloblivi_podritvaniq

Е защо пък с валутна , тук има хора с претенции че трябва да купи акции на БФБ...за БФБ искат да го зарибят Там защото е по добре.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• ....

само трябва да се допиташ до анон преди това
                              дали валутните спекулации са поскоро като
                              търговията с ряпа или по скоро като тази с праза

че той по одавна се занимава с това от мене
                              не задруго

Коментар

• ....

валутната търговия много силно наподобява
                                търговията с ряпа и праз например но е много
                                по тарикатско защото го правиш от вкъщи

поработваш 6,7 часа по обектите прибираш се
                                и цъкаш 2, 3 часа на валутния пазар и си докарваш като на шега допълнителен доход
                                и при това пак сам си си шеф

това ако не е тарикатлък, се 4удя кое ли пък е

Коментар

Working...
                                X