IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ангел петков

Въобще не е прав за борда ! Разбрал , недоразбрал ги плещи.И аз имам познати които менаджират фондове с по голям в пъти капитал от 5 милиарда.Други фондове които оперират с техен капитал от порядъка на 5-10% от собственния им влизат на БФБ и са известни и големи фондове.Тъй че за всеки влак си има пътници и не е казано някой да инвестира задължително 100% на БФБ.
    В България проблема идва от липсата на смелост да се направят промени в регулациите , законите. Например строителството с това че не се прави градоустройство и се презастрояваше се превърна в проблем.Липсата на такса за радрешително за застрояване , която да бъде сериозна и много голяма в презастроените точки - градове и да кара предприемачите така да застрояват че градовете да растат като площ.Например в цантъра на София , ако има една такса от 1000 евро за квадратен метър за разрешително за строеж , той няма да се уплътни и да оставят по два метра между сградите.Старите сгради просто ще се събарят и на тяхно място ще се появява чисто нова със същите размери. Подобно нещо ще има стойност и ще държи цена , особенно ако закона гарантира че района няма да се презастрои.
    D.Y.F-091066

Коментар

• ОКОЛО 40 % НАДОЛО. ТОВА Е. ОСТАНАЛОТО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, ЗА ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
        ремонти
        гледай сега вси4ко на тоя свят е въпрос на гледна то4ка някои хора са 4ерногледи или белогледи защото така им изнася, други защото са такива по природа, трети защото имат доста познания
        към този момент аз може да се каже 4е съм 4ерноглед хем защото имам доста познания които ме навеждат към това 4ерногледство хем защото така ми изнася
        ако това не е убаво се 4удя кое ли пък е

в момента някои за да си направи по сериознен ремонт му трябва кешовица
        такава в бг ве4е по4ти няма

знаеш ли защо валутния борд още не пада
        защото в закона изри4но пише 4е пари4ната
        маса в центалната банка трябва да покрива
        НАПЕ4АТАНАТА равностойност в обръщение
        не под формата на депозит, не деноминирани
        в каквито и да било активи а пак повтарям
        напе4атаните пари
        а за момента такива реално съществуващи пари са много малко и затова БНБ ги покрива

реално по статисти4ески данни има милиарди
        под формата на депозити и на активи , но според мен те са само на хартия, реално ситуацията е друга

както и да е времето ще покаже кой прав
        а ти се стегай за дългогодишна мъ4ителна криза както казва анон, оба4е се стегай без
        да се напъваш щото може да ти падне окото

тва за окото го казвам щото псоледвалото стягане наистина ще е мнооого зна4ително
        За борда хем си прав,хем не съвсем Трябва ни само някой зъл гений от сорта на Сорос и нему подобни с 2-3 милиарда кеш за да затрие и борда и БФБ за 2 седмици Между другото познавам един младеж който управлява сравнително малък фонд в зап.европа (4-5 млд.евро) и на въпроса на общ познат защо не работят на БФБ той отговори :"Ти виждал ли си слон в стъкларски магазин?"
        Last edited by ангел петков; 17.07.2010, 01:21.

Коментар

• zloblivi_podritvaniq

Финасовата система и регулациите и трябва да се променят. За кризата са виновни 100% банките , изцяло вината е тяхна.
          D.Y.F-091066

Коментар

• ....

дянков затва мрънка 4е бюджета си е много добре и лихвите по депозите в банките ще падат щото като не може да излъже западните
            инвеститори поне да подлъже бгтовските

и прави аукциони за по 30 милиона щото ако емитира облигации за 2 милиарда ще стане смешен
            от централната банка финансиране не може да полу4и щото тия там държат борда със зъби и нокти

ако имаше 23 милирда като резерв, какъв е проблема бюджета да полу4и едно мааалко финансиране
            в крайна сметка като се стигне до МВФ тогава ве4е вси4ки строители ше усетят .уя
            в дълбо4ина и ше се светнат 4е при инвестициите трябва и проу4ване а не само
            лакомеене
            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 16.07.2010, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgremonti Разгледай мнение
              Въпроса е, че сега в разгара на сезона работата е малко! Това ме навява на черната мисъл, че тази зима ще бъде по-жестока и от предишната.
              На моменти се чудя обаче, дали черните краски за кризата не се преекспонират и кой има сметка от това? А че българина е мрънкяло, това е ясно! Кризата е добре дошла за всички черногледи мърморковци. Въпроса е дали няма нарочна политика за подържане на мнението "Кризата ще продължи с години и ще се задълбочи?"
              Все пак - има ли някакви статистически или по друг начин обосновани данни за задълбочаване на кризата? Аз се опитвам да вярвам, че от следващото лято ще си вземем глъдка въздух...
              ремонти
              гледай сега вси4ко на тоя свят е въпрос на гледна то4ка някои хора са 4ерногледи или белогледи защото така им изнася, други защото са такива по природа, трети защото имат доста познания
              към този момент аз може да се каже 4е съм 4ерноглед хем защото имам доста познания които ме навеждат към това 4ерногледство хем защото така ми изнася
              ако това не е убаво се 4удя кое ли пък е

в момента някои за да си направи по сериознен ремонт му трябва кешовица
              такава в бг ве4е по4ти няма

знаеш ли защо валутния борд още не пада
              защото в закона изри4но пише 4е пари4ната
              маса в центалната банка трябва да покрива
              НАПЕ4АТАНАТА равностойност в обръщение
              не под формата на депозит, не деноминирани
              в каквито и да било активи а пак повтарям
              напе4атаните пари
              а за момента такива реално съществуващи пари са много малко и затова БНБ ги покрива

реално по статисти4ески данни има милиарди
              под формата на депозити и на активи , но според мен те са само на хартия, реално ситуацията е друга

както и да е времето ще покаже кой прав
              а ти се стегай за дългогодишна мъ4ителна криза както казва анон, оба4е се стегай без
              да се напъваш щото може да ти падне окото

тва за окото го казвам щото псоледвалото стягане наистина ще е мнооого зна4ително
              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 16.07.2010, 21:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgremonti Разгледай мнение
                Въпроса е, че сега в разгара на сезона работата е малко! Това ме навява на черната мисъл, че тази зима ще бъде по-жестока и от предишната.
                На моменти се чудя обаче, дали черните краски за кризата не се преекспонират и кой има сметка от това? А че българина е мрънкяло, това е ясно! Кризата е добре дошла за всички черногледи мърморковци. Въпроса е дали няма нарочна политика за подържане на мнението "Кризата ще продължи с години и ще се задълбочи?"
                Все пак - има ли някакви статистически или по друг начин обосновани данни за задълбочаване на кризата? Аз се опитвам да вярвам, че от следващото лято ще си вземем глъдка въздух...
                Ех, ако ставаше само с вяра.
                Аз смятам, че кризата, всъщност това е нормализация, ще е много продължителен и мъчителен процес и затова няма да ремонтирам, реновирам и всичките му там други неща.
                Познавам хора с хладилник за 1500 евро, но в него има продукти за 10 лева. Предпочитам обратния вариант.

Коментар

• Въпроса е, че сега в разгара на сезона работата е малко! Това ме навява на черната мисъл, че тази зима ще бъде по-жестока и от предишната.
                  bgremonti.com

Коментар

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
                    хммм, преди 3-4 дена бях в сънито/несебър. не съм ходил там от поне 6-7 години и нямам база за сравнение, но определено не ми се видя празно. хотелите на 1ва 2ра линия бяха очевидно пълни. говорих със сервитьора в заведението - каза че сезона е почнал значително по-късно от нормалното, но все пак в момента е пълно. по принцип и аз съм супер песимист за бг като цяло, просто казвам какво видях... за хотелите на задните линии нищо не казвам - там си висят трансперанти продава се, а някои изобщо не са отворили, но хубавите хотели до плажа са фул.
                    ами незнам
                    той говореше за варна и бургас
                    в несебър не знам как е

Коментар

питай го джей какво е на 4ерноморието
                      то4но в най пиковия момент е мъртвило
                      каквото никога до сега не е било

българина не ходи на по4ив4ица а?
                      тва наистина подсказва 4е работата е много сериозна

бай ганъо ако ще със 200лева ще намери на4ин
                      да си напе4е гъза
                      може да е за 5 дена ама поне да се по4увства дупе
                      хммм, преди 3-4 дена бях в сънито/несебър. не съм ходил там от поне 6-7 години и нямам база за сравнение, но определено не ми се видя празно. хотелите на 1ва 2ра линия бяха очевидно пълни. говорих със сервитьора в заведението - каза че сезона е почнал значително по-късно от нормалното, но все пак в момента е пълно. по принцип и аз съм супер песимист за бг като цяло, просто казвам какво видях... за хотелите на задните линии нищо не казвам - там си висят трансперанти продава се, а някои изобщо не са отворили, но хубавите хотели до плажа са фул.

Коментар

• ....

банката като не ми дава една стотинка
                        няма как и да си направя ремонт и въпросния
                        господин на който му отговаряш какво ще направи, ще по4не да намалява заплатите
                        на хората си да съкращава, следователно те спират да хар4ат
                        нищо 4е не са роби на никоя кредитна институция

Коментар

• ....

питай го джей какво е на 4ерноморието
                          то4но в най пиковия момент е мъртвило
                          каквото никога до сега не е било

българина не ходи на по4ив4ица а?
                          тва наистина подсказва 4е работата е много сериозна

бай ганъо ако ще със 200лева ще намери на4ин
                          да си напе4е гъза
                          може да е за 5 дена ама поне да се по4увства дупе

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Аз говоря за тъй наречените healthy people. Тези без кредити. На длъжниците съдбата отдавна е ясна и строителните бригади нямат работа с тях в следващите 20-на години..
                            да оба4е аз говоря за двустранния процес
                            не само 4е то4ат баламурниците с кредитите
                            а и за другата страна на въпроса 4е не кредитират
                            така парите в икономиката стават все по малко
                            и така наре4ените от теб healthy people запо4ват
                            да го духат все по прогресивно
                            щото свиването на пари4ната маса свива и потреблението, а от там следва 4е ще се намаляват и заплатите
                            процеса е в пълна сила в момента

бгтовицата е пълно мъртвило

Коментар

• ....

така 4е с тия ремонти сте цъфнали отсякъде

ве4е да си направиш ремонт дори най-обикновен е суперлукс
                              и ще става все по супер в следващите години

Коментар

банките също то4ат парите
                                Аз говоря за тъй наречените healthy people. Тези без кредити. На длъжниците съдбата отдавна е ясна и строителните бригади нямат работа с тях в следващите 20-на години..

Коментар

Working...
                                X