IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Време е дойдат санитарите с по една конска доза "Дизепам" и да настане спокойствие ...

Малко се деформира огледалцето на мечтите при някои хора !!!
    То се почна от 7 и 13 %, мина се през 20 и се стигна до 60 % месечно
    Да му честитим първият милион на борсата от неговите начални 20к за 8-9 месеца !!!

Всички, които му вярват, да викнат :
    ЧЕС-ТИ-ТО

Чиче, разпространяваш слухове. 60% месечно не е имало, може да има ама не е чак толкова зор - че не е здравословно
    Но пък и както вече съм писал - не ми трябват вярващи, през крачола ми е

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      как ще те позная? ще си на 2-ката до тоалетните ли?
      Е как - нали ще ми ставаш шофьорче бе
      Ще ме виждаш в огледалото, не бой се

Коментар

• Време е дойдат санитарите с по една конска доза "Дизепам" и да настане спокойствие ...

Малко се деформира огледалцето на мечтите при някои хора !!!
        То се почна от 7 и 13 %, мина се през 20 и се стигна до 60 % месечно
        Да му честитим първият милион на борсата от неговите начални 20к за 8-9 месеца !!!

Всички, които му вярват, да викнат :
        ЧЕС-ТИ-ТО

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          то дел и майкрософт са тръгнали от гаражи..
          ако бяха малодушни като тебе ... сега нямаше да псуваме виндовса
          Той и Рокфелер като тях - намерил си ябълка
          Пак вярваш на приказки за идиоти. Ух ама и аз защо ли се изненадах

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            ПС: евентуално можеш да разбереш - навит ли си?
            как ще те позная? ще си на 2-ката до тоалетните ли?

Коментар

аз с три се оправям, че с два ли? btw за втори път ме обиждаш лично... без аз да ме познаваш или да съм те обидил пръв.
              Констатация, не е обида
              Такива впечатления оставяш - вече за трети път се буташ между шамарите. Това умен не би го сторил

Коментар

П.С. Как ли ще се чувстваш при една евентуална среща на форумците?
                ПС: евентуално можеш да разбереш - навит ли си?

Коментар

А ти? Търся си шофьор понеже
                  Ама ми се струваш доста тъп - дали ще се оправиш с 2 педала и волан?
                  аз с три се оправям, че с два ли? btw за втори път ме обиждаш лично... без аз да ме познаваш или да съм те обидил пръв.

Коментар

Хайде да се запознаеш с един дето е проектирал и е бил сеньорче девелоперче преди 6 годинки още - когато си бозал още
                    Много ме е яд, направо ми се плаче че не си ме наел в гаражейката

Наемите осигуряват доходност средно 4% в София, жалка работа. От следващата година ще е по-малко от инфлацията.
                    то дел и майкрософт са тръгнали от гаражи..
                    ако бяха малодушни като тебе ... сега нямаше да псуваме виндовса
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

знаем те, че си с американска трошка )) кой кара кола на старо от УСА... големи спекулантини само.

еваларка! ти си най-големияТ
                      Такава ми я докараха от Щатското посолство чиче
                      Като за изпосталели QA... нали така беше

Коментар

• [QUOTE=kev;1150235]
                        ..............
                        П.С. Как ли ще се чувстваш при една евентуална среща на форумците?
                        ..............
                        Ще се чувства като врабче у хамбар.
                        Понеже много зе да качва наема съм сигурен че съжалява, че каза 1/6 а не 1/60.

Коментар

ти въобще можеш ли да шофираш!??
                          А ти? Търся си шофьор понеже
                          Ама ми се струваш доста тъп - дали ще се оправиш с 2 педала и волан?

Коментар

Нямам аз, има едни пари в ИП-тата само
                            Ах ама те били твоите ... е някога сса били - преди да ти ги взема

Джафчо, колата ми е среден клас наистина. По Щатския стандарт... то май всичко ми е по стандарт дето не ти е по мярка ама свиквай
                            знаем те, че си с американска трошка )) кой кара кола на старо от УСА... големи спекулантини само.

еваларка! ти си най-големияТ
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

тука нали е тема за имоти...сподели кв. имот и наем?

ааа да забравих, че допреди малко ни убеждаваше, колко ниска е доходността от наем и как се набутват собствениците... и това го казва човек, който се опитва да ни убеди че плаща 300-400-500 евра за двустаен...сам се оплете...

начи от една страна наемите мизерни...от друга ти си на як наем...това щото ти е 1/6 от заплатата, която е непостижима.

относно QA ... познавам няколко такива и всички много ги е яд , че не са кодери или проектанти.
                              Хайде да се запознаеш с един дето е проектирал и е бил сеньорче девелоперче преди 6 годинки още - когато си бозал още
                              Много ме е яд, направо ми се плаче че не си ме наел в гаражейката

Наемите осигуряват доходност средно 4% в София, жалка работа. От следващата година ще е по-малко от инфлацията.

Коментар

• ти въобще можеш ли да шофираш!??

Коментар

Working...
                                X