IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    явката е прав!

няма инвестиция в бизнес.
    няма депозити - сам го казва! (малка му била лихвата...значи и разплащателна не държи)
    тегли потребителски за марджин търговия.

остава парите да ги държи под дюшека

сигурно ги дава за курви и наркотици
    няма лошо )
    Нямам аз, има едни пари в ИП-тата само
    Ах ама те били твоите ... е някога сса били - преди да ти ги взема

Джафчо, колата ми е среден клас наистина. По Щатския стандарт... то май всичко ми е по стандарт дето не ти е по мярка ама свиквай

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      тази тема стана: всички vs. jamie е, предполагам кой ще е победител накрая! и спри да обиждаш хората, че за пореден път ставаш смешен, и тия пари дето уж ги изкарваш няма никакъв смисъл от тях
      Ти пък кой беше?

Коментар

• тука нали е тема за имоти...сподели кв. имот и наем?

ааа да забравих, че допреди малко ни убеждаваше, колко ниска е доходността от наем и как се набутват собствениците... и това го казва човек, който се опитва да ни убеди че плаща 300-400-500 евра за двустаен...сам се оплете...

начи от една страна наемите мизерни...от друга ти си на як наем...това щото ти е 1/6 от заплатата, която е непостижима.

относно QA ... познавам няколко такива и всички много ги е яд , че не са кодери или проектанти.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

QA който не работи за пари...една от най-неблагодарните и досадни работи в света на софтуера....

ти като дадеш ляв мигач...сигурно завиваш надясно

затова не можем да се разберем с тебе май?
          Хехехехе, четеш вчерашни вестници както обикновено
          Нека е неблагодарна и досадна работата ми "в света на софтуера" - ако в твоята гаражна фирмица е така, аз слава Богу имам по-различна работна атмосфера и възможности. Все пак в световно неивестна фирма съм се хванал да "робувам"
          Що за работодател си ... Боже

Коментар

• тази тема стана: всички vs. jamie е, предполагам кой ще е победител накрая! и спри да обиждаш хората, че за пореден път ставаш смешен, и тия пари дето уж ги изкарваш няма никакъв смисъл от тях

П.С. Как ли ще се чувстваш при една евентуална среща на форумците?
            Last edited by kev; 14.10.2010, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
              Бъркаш сметките.

Каза 1/6, но каза ДВУСТАЕН.

Да приемем, че е в най-добрите квартали на София. Да приемем и че е луксозно обзаведен. Предполагаем наем 250 Евро*6=1500 E максимална стойност. Много е вероятно да е по-ниска.

Заплата беще ясна, че е ниска след като не може да задели 10000лв. за акаунта, а тегли потребителски.

След като няма кеш и няма НИ, смятай каква лимонка е jamie-то.

Сега ако каже, че и колата му е среден клас.
              Боже Боже, в какъв ли коптор живееш с подобни изчисления 250Е наем за "добър" и "луксозно" обзаведен ...

Джафчо, добре дошъл отново тук - да ме разсмиваш. Прекръсти ли се вече на "Кучето на jamie"?

Коментар

• QA който не работи за пари...една от най-неблагодарните и досадни работи в света на софтуера....

ти като дадеш ляв мигач...сигурно завиваш надясно

затова не можем да се разберем с тебе май?

Коментар

забелязъл съм, че говориш само в %... пич 60% от 20К са 12К по хиляда лева на месец за година, което е нищо. Освен това % доходност е в правопропорционална връзка с % риск и ако не си го разбрал...пазара ще те научи.

всеки % над депозити и инфлация е супер, НО е важно на какъв капитал го налагаш.

ако правиш 60% с 20 бона и голям риск... си зле.. ако правиш 20% от 200 бона с умерен риск ... според теб си за ожалване.

Виж ся чичка, ти си донор - аз съм тоя дето ти прибира паричките. Риска го има ама съм го пооставил в миналото, на Джафчо точно туй му и показвах с едни 300+ поредни - да си гледал.
                  Като си спомня че ти беше смешно как някой взел кредит и опукал баламурници като тебе на борсата - смей се сега Не за първа година съм там вече и резултатите са консистентни - месец след месец. Да те успокоя - правеХ 60%, сега са повечко. Над 20 бона са, и тук може да си спокоен. Ах, нали се интересуваше от заплатата ми - е, това е извън нея
                  Понеже от цвъркането ти установих че за теб човек с кредит, без влог и апартамент в София е зле - зле съм да, с доходност която нищо наоколо не може да ми даде - върху сума с която мога да се издържам и без да работя. Защо работя си ме питал вече - защото не работя за пари хехехехе Точно тогава е най-забавно, можеш да си искаш и по-сериозни кинти, за капак и никой не може да те юрка и заплашва с нищичко. Ползите от работа в САП са друга бира - за някои хора хич ги няма (понеже предпочитат да скатават), за мен ги има.
                  Но ти и туй няма да го проумееш понеже си кон с капаци и докато живуркаш в Ада - си мислиш че е Рай

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                    Да се подиграваш на младо семейство с деца е най-достойното нещо да знаеш Защончо ... Жалко е и тъжно за самия теб.

Масово хората са теглили непосилна ипотека 2004-2008, защото са мечтали да имат свой дом. А хората в БГ мечтаят за свой дом, защото са преживели няколко смени на пари и загуба на спестявания. Щото като си с пеленаче и ш*ибаната хазайка ти бие шута, няма да знаеш къде се намираш, особено ако в същия момент си изгубиш работата. Друго е ако имаш лично жилище и едни хилядарки спестени. Тогава при загуба на работа, имаш гратисен период през който може да се огледаш за нова, без да спиш под мостовете. Да не говорим ако станеш на 60 без спестявания и още си под наем ...

Та жилището в БГ не е само дом - то си е застраховка срещу несигурност. И аз не одобрявам покупката му с ипотека, но не всеки е имал шанса да спести. И съм много по-склонен да се радвам на младо семейство борещо се за собствен дом, отколкото на жалък хейтър пробващ да си осигури банкет на чужд помен. Чуждото нещастие Защончо нема да те направи и една йота по-щастлив! Get a Life!
                    Както обикновено, съпоставяш две несъпоставими неща.
                    В единия случай споменаваш семейство с пеленаче, което няма пари да си плати наема (300-400 лева в най-лошия случай), а в другия - семейство, което плаща ипотека (1300- 1400 лева в най-добрия случай) и има заделени наколко хилядарки за черни дни. Очевидно е, че тези две семейства са с коренно различни изходни позиции и съответно не могат да бъдат сравнявани. Но дори и в тоя сучай наемателите са в по-изгодна позиция, защото могат да потърсят апартамент с по-нисък наем, докато ипотекарите няма накъде да мърдат и аконе си плащат ипотеката, губят жилището си.
                    При моментните нива на наемите и цените на жилищата покупката на собствено жилище е абсолютно необоснована икономически.
                    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• явката е прав!

няма инвестиция в бизнес.
                      няма депозити - сам го казва! (малка му била лихвата...значи и разплащателна не държи)
                      тегли потребителски за марджин търговия.

остава парите да ги държи под дюшека

сигурно ги дава за курви и наркотици
                      няма лошо )

Коментар

• Аз за разлика от теб давам конкретни примери за инвестиции които съм направил. А ти какво конкретно каза? От ръкавите ли ги вадиш тези 60%? А лажльо?
                        Да не станеш скоро счупено огледало, то носи нещастие!
                        ............
                        Каква кола среден клас? Вчера го видях в трамвая да му се карат че не става да седне една нещастна старица.
                        Last edited by LANDLORD 31; 14.10.2010, 22:14.

Коментар

сам каза, че плащаш 1/6 от заплатата си за наем...като те знаем какъв си в приказките, къде бачкаш казвам на око 2-2.5-3К заплата макс.
                          това за бг си е супер, НО ако за това си оставил уж печеливш бизнес... говори за две неща - или лъжеш , че бизнеса ти е бил печеливш или си МАЛОДУШЕН.

ако комплекси се избиваха с писане по форуми... хората зад океана нямаше да дават хиляди долари за психоанализа.

бъди здрав
                          Бъркаш сметките.

Каза 1/6, но каза ДВУСТАЕН.

Да приемем, че е в най-добрите квартали на София. Да приемем и че е луксозно обзаведен. Предполагаем наем 250 Евро*6=1500 E максимална стойност. Много е вероятно да е по-ниска.

Заплата беще ясна, че е ниска след като не може да задели 10000лв. за акаунта, а тегли потребителски.

След като няма кеш и няма НИ, смятай каква лимонка е jamie-то.

Сега ако каже, че и колата му е среден клас.
                          Last edited by javcho; 14.10.2010, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Почна много да наддаваш с процентите. Явно си патологичен лъжец, защото целта ти е все повече да скандализираш с невероятни и неверни цифрички. Да не ги сънуваш нощем и да получаваш полюции в квартирката?
                            .
                            П.П. Хобота можеш да си го завреш на най-тъмното ти място, където често те сърби.
                            Ша наддавам щото има още месеци, не бери грижа Отде да знам че тоя месец ще ми е толкова успешен ...
                            Хобота имам де да го слагам, не се пробвай да даваш акъл Нали беше отворен кой бил второкласник, смехурко31

Коментар

• Почна много да наддаваш с процентите. Явно си патологичен лъжец, защото целта ти е все повече да скандализираш с невероятни и неверни цифрички. Да не ги сънуваш нощем и да получаваш полюции в квартирката?
                              .
                              П.П. Хобота можеш да си го завреш на най-тъмното ти място, където често те сърби.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Виждаш ли "бизнесменчо", вече ти писах и на теб че от бизнес виждах смисъл при 30% месечно. Правеха се всеки месец
                                Като мина "модата" - продадох. Понеже не съм глупак като тебе.

Заплатата ми пробвай да я изчисляваш пак и пак - все някога ще уцелиш И да, супер е не само за София - затова и не обикалям Европа с командировки - а на свои разноски когато и както си искам

ПП: Аз съм си здрав, приятно ти плащане зад океани и където ти е дофтора съответно Мухъл комплексиран
                                забелязъл съм, че говориш само в %... пич 60% от 20К са 12К по хиляда лева на месец за година, което е нищо. Освен това % доходност е в правопропорционална връзка с % риск и ако не си го разбрал...пазара ще те научи.

всеки % над депозити и инфлация е супер, НО е важно на какъв капитал го налагаш.

ако правиш 60% с 20 бона и голям риск... си зле.. ако правиш 20% от 200 бона с умерен риск ... според теб си за ожалване.

Коментар

Working...
                                X