IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Аз да ти кажа какво мисля, ако и да има риск да ме опровергае времето. Най-малко вероятни за фалит са следните държави. Започвам от най-малко вероятната и нататък: 1. САЩ; 2. Япония; 3. Швейцария; 4. Норвегия; 5. Великобритания и т.н.

Няма да стане лесно това, което пишеш в поста си. Трябва UK да бъде набелязана от спекулантите за потенциална жертва. Но както в циганските гета се краде най-малко от самите цигани, така и спекулантите няма да запалят чергата под себе си. Дано ме разбираш какво имам предвид.

П.П. UK опре ли до помощи от МВФ, веднага ще започнат регулации в банковия сектор и надничане в книгите им, а това е доста обезпокояващо за спекулантите. Питай швейцарските банки.
    По същия начин изглежда и картинката в еврозоната ( в частност ЕС ). В момента идеята е Германия с излишъците да "награди" калпазаните с дълг. Само, че инфлация до 2% и бюджетен дефицит до 3% - т'ва е условието, за който иска. А, който не иска ще прииска

Идеята Германия да се дърпоти е да се качи цената на заемния ресурс, откакто сме в инфомационната епоха вече книжните пари са дълг и в известна степен вече се припокриват с електронните.

П.П. Понеже мярнах и някакви примери за индустрия, мноу остаряло вече кат' понятие и е равно на нон-сенс
    Last edited by marandi; 28.11.2010, 23:56.

Коментар

Аз да ти кажа какво мисля, ако и да има риск да ме опровергае времето. Най-малко вероятни за фалит са следните държави. Започвам от най-малко вероятната и нататък: 1. САЩ; 2. Япония; 3. Швейцария; 4. Норвегия; 5. Великобритания и т.н.

Няма да стане лесно това, което пишеш в поста си. Трябва UK да бъде набелязана от спекулантите за потенциална жертва. Но както в циганските гета се краде най-малко от самите цигани, така и спекулантите няма да запалят чергата под себе си. Дано ме разбираш какво имам предвид.

П.П. UK опре ли до помощи от МВФ, веднага ще започнат регулации в банковия сектор и надничане в книгите им, а това е доста обезпокояващо за спекулантите. Питай швейцарските банки.
      брат изброил си точно най-рисковите държави Великобритания и САЩ . Япония също не са цвете , те поне обаче имат силна икономика , която ги спасява засега иначе отдавна да са глътнали вода . и тяхното правителство натови една камара глупости . англо-сасконският модел на управления е обречен.
      ти да не мислиш ,че амерканжците ще си върнат 14 трилиона дълг на кредиорите? няма да го върнат никога . и кредиторите им като разберат ще стане весело .
      най-вероятният изход ще е валутна криза и падането на световната парична система , демек на доларовия стандарт . интересни време предстоят .
      Last edited by all_trader; 28.11.2010, 23:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Пфу ...

даже са ми изтрили есенцията, че постовете ми са предназначени за обикновените 'орица и затова еднопосочен билет като инвестиция, освен ако не са партийки или 3-то коляно от някоя държавна институция, дет' всички "хватки" за източване са усвоени до съвършенство.

Изтрийте го пак, моля - поне да е ясно какъв форум е това!!
        ................
        Не се жалвай, ти започна с обидите.Запомни, че това е тема за имотите и че аз нямам ни най малкото намерение да контактувам с теб в тази тема. Повече диалога ми с теб смятай за приключен.

Коментар

• Пфу ...

даже са ми изтрили есенцията, че постовете ми са предназначени за обикновените 'орица и затова еднопосочен билет като инвестиция, освен ако не са партийки или 3-то коляно от някоя държавна институция, дет' всички "хватки" за източване са усвоени до съвършенство.

Изтрийте го пак, моля - поне да е ясно какъв форум е това!!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
            Това от де го измисли? Англия е в пъти по -зле от Франция като задлъжнялост на субектите .
            правиш грешка като отдаваш всичко на пазарите . ирландците са зле защото допуснаха банковата им система да раздува огромни балони и да си прави каквото поиска . същото е и в Англия . да не говорим ,че най-големите кредитори на ирландците са именно алчните английски банки . виждате ли как са навързани нещата .... Островчето е следващето , което ще гръмне с пълна сила. въпрос на време е .

Last edited by anon6706; 28.11.2010, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              ето нещо за модериране
              И какво ми модерираха, кат' ме изтриха?

Че ти казах, че съм с швейцарска академия във финансова сфера ли, шапка? Голям праз, ако бях от УНСС-ту щяха да ме оцветяват в червено, налЕ?

А, ако бях полицайче на държавна хранилка да ме носят на ръце.

Това е БГ-станската икономика, налЕ? Такива кат' мИня - аут

Коментар

Великобритания има инструменти за борба със спекулантите. Еврозоната няма поради разнородните интереси на икономиките в нея.
                Проблемите на Ирландия са 80% породени от спекулантите и 20% реални заплахи, ама така е в жестокия свят на пазарите.
                Това от де го измисли? Англия е в пъти по -зле от Франция като задлъжнялост на субектите .
                правиш грешка като отдаваш всичко на пазарите . ирландците са зле защото допуснаха банковата им система да раздува огромни балони и да си прави каквото поиска . същото е и в Англия . да не говорим ,че най-големите кредитори на ирландците са именно алчните английски банки . виждате ли как са навързани нещата .... Островчето е следващето , което ще гръмне с пълна сила. въпрос на време е .

ПС като бях там се хвалеха наляво-надясно как не са приели еврото и сега имали по-голям растец от Европа и колко били добре и колко правилно решение било това.
                сега ще видите как ще го издухат най-яко именно те понеже си играха мръсни игрички с парите . бабъл икономи е тяхното и не само там.
                Last edited by all_trader; 28.11.2010, 23:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Стоилов,

пращай ги у лЕво!

Ти си бизнес-притежател - искаш да те разбере шматка на държавна хранилка кат' Сахибата. На бати куката ми тя, дет' си събаря комина в панелката да правел "детска".

К'во да коментираш повече с гамен дет' за него няма закон за етажната собственост, ПУРНЕС и прочие.

Мятка едни наследствени имотки, а не може да вдене, че вече е наигран и сапунисан, щот' жена му кат' му набие шутовете, ще му вземе детето, имотките и ще го остави да захапва цефта.

Толкова е прост да се надува с тия имотки, че чак не прави разлика между собственост и съсобственост.

И ти си тръгнал на тоя мушмурок да му говориш - в лЕво и т'ва е

П.П. Точно на един развод е и ще поредния сривльо и апокалиптик.
                  ето нещо за модериране

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                    Франция е добре , Англия е следващата след изброените . и там са супер задлъжнели и са на ръба . скоро ще се чуе ,че ще засмърди .
                    Великобритания има инструменти за борба със спекулантите. Еврозоната няма поради разнородните интереси на икономиките в нея.
                    Проблемите на Ирландия са 80% породени от спекулантите и 20% реални заплахи, ама така е в жестокия свят на пазарите.

Коментар

DUBLIN (Dow Jones)--Irish Prime Minister Brian Cowen said Sunday that Ireland had no option but to proceed with the EUR85 billion rescue package from the European Union and International Monetary Fund, saying it would have been completely irresponsible for the country to default on its debts.

Точно този човек твърдеше до преди 4-5 дни, че Ирландия изобщо не се нуждаела от помощ.
                      Четете това и мислете, че утре да не се събудите с изути гащи.
                      хаха да . виж там играта е друга . в смисъл не знаем какво реално е станало и защо така бързо си е променил позицията, докато тулк при нас нашият очилатко лъже като съдран , и при това го прави непрекъснато и най-нагло .

Коментар

ССтоилов, гледай сега как спекулантите ще напъплят в Португалия, Испания, Белгия, Италия и леко ще отдъхнат преди Франция.

BRUSSELS (Dow Jones)--European Union finance ministers have reached an initial deal on an EUR85 billion aid package for Ireland, EUR35 billion of which would be destined for the country's banks, people familiar with the negotiations, including a European diplomat, said Sunday.
                        Франция е добре , Англия е следващата след изброените . и там са супер задлъжнели и са на ръба . скоро ще се чуе ,че ще засмърди .

Коментар

• Проблемът на сегашното състояние в икономиката не е тежестта, а продължителността му. Човек може да стисне зъби 2-3-4 години, но при липса на подобрение, вече започва отчаянието и съответно да изкуква. Значи интересното предстои.

Коментар

• DUBLIN (Dow Jones)--Irish Prime Minister Brian Cowen said Sunday that Ireland had no option but to proceed with the EUR85 billion rescue package from the European Union and International Monetary Fund, saying it would have been completely irresponsible for the country to default on its debts.

Точно този човек твърдеше до преди 4-5 дни, че Ирландия изобщо не се нуждаела от помощ.
                            Четете това и мислете, че утре да не се събудите с изути гащи.

Коментар

Така и не разбрахте, че вината не е в Дянков. Той няма право да ви осветлява за плачевното състояние на икономиката и не само той - така е по целия свят. (Но пък Бог ви е дал глави на раменете, за да мислите с тях).
                              А, кажете ми защо след небезизвестния банков стрес-тест неотдавна, след който ЕЦБ твърдеше, че над 95% от европейските банки били капиталово адекватни и в добро здраве(вкл. и ирландските) сега наливат 35 млрд. евро в тях? Ситуацията ли се е променила за тези няколко седмици или някой е излъгал?
                              Анончи,

да обясняваш "административни" мерки, провеждани в ЕС за "всички" ( от 27 държави ), при различни изходни позиции .... първро трябва да им обясниш разликата между износители ( на излишъци ) и вносители ( на дефицити )..

После трЕбе да обясняваш разлика между фискални и монетарни мерки. После разликата между държави в борд и такива с плаващ курс, респективно евро-зона.

После разлика в консолидирания дълг ( кога е частен и кога е държавен ).

Та, мноу се бъркат кризите в различните държави, па "лекарството" било общо за всички?

СмЕх ...

Чиърс, че нещо си на сухо тунайт сякаш - хихи
                              Last edited by marandi; 28.11.2010, 22:45.

Коментар

• ССтоилов, гледай сега как спекулантите ще напъплят в Португалия, Испания, Белгия, Италия и леко ще отдъхнат преди Франция.

BRUSSELS (Dow Jones)--European Union finance ministers have reached an initial deal on an EUR85 billion aid package for Ireland, EUR35 billion of which would be destined for the country's banks, people familiar with the negotiations, including a European diplomat, said Sunday.

Коментар

Working...
                                X