IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ба... (как викат по македонско) , аз пък мислех, че им ги е дал за украшение

И досега само единици тук са опровергали тази моя мисъл

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    (Но пък Бог ви е дал глави на раменете, за да мислите с тях).

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
      на Дянков не му излизат много неща . лошото е ,че на нас ще ни излезне през носа това дето не му излиза на него .
      Така и не разбрахте, че вината не е в Дянков. Той няма право да ви осветлява за плачевното състояние на икономиката и не само той - така е по целия свят. (Но пък Бог ви е дал глави на раменете, за да мислите с тях).
      А, кажете ми защо след небезизвестния банков стрес-тест неотдавна, след който ЕЦБ твърдеше, че над 95% от европейските банки били капиталово адекватни и в добро здраве(вкл. и ирландските) сега наливат 35 млрд. евро в тях? Ситуацията ли се е променила за тези няколко седмици или някой е излъгал?
      Last edited by anon6706; 28.11.2010, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
        Викате всичко цветя и рози , имало инфлация , ръст на БВП . Дори безработицата намалявала (за заетостта траете кат комунист на разпит)

И въпреки всичките медове и масла , на дянкофф бюджета не му излиза с 3 милиарда.

Аз викам , че некой лъже (т.е. некой от горните параметри е леко лъжлив)
        Стоилов,

пращай ги у лЕво!

Ти си бизнес-притежател - искаш да те разбере шматка на държавна хранилка кат' Сахибата. На бати куката ми тя, дет' си събаря комина в панелката да правел "детска".

К'во да коментираш повече с гамен дет' за него няма закон за етажната собственост, ПУРНЕС и прочие.

Мятка едни наследствени имотки, а не може да вдене, че вече е наигран и сапунисан, щот' жена му кат' му набие шутовете, ще му вземе детето, имотките и ще го остави да захапва цефта.

Толкова е прост да се надува с тия имотки, че чак не прави разлика между собственост и съсобственост.

И ти си тръгнал на тоя мушмурок да му говориш - в лЕво и т'ва е

П.П. Точно на един развод е и ще поредния сривльо и апокалиптик.

Коментар

• Викате всичко цветя и рози , имало инфлация , ръст на БВП . Дори безработицата намалявала (за заетостта траете кат комунист на разпит)

И въпреки всичките медове и масла , на дянкофф бюджета не му излиза с 3 милиарда.

Аз викам , че некой лъже (т.е. некой от горните параметри е леко лъжлив)

Коментар

• Ммммм така,

с помощта на и без нея на ландлорда стигнах до извода че има следните положения:

стагнация,
            стагфлация,
            рецесия,
            дпресия

ама що всички те ми звучат нещо минорно?

Нещо мажорно няма ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Ами съгласен съм напълно,

само че поста ми беше провокиран от ландлорда, а не от теб.
              ....................
              Кой пост бе невежи? Това в което се упражнявате без да сте търкали банките се нарича РЕЦЕСИЯ. Запомнете го веднъж завинаги. Дължите ми по една бира за безплатната лекция по Макроикономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                ..............
                Обратното !
                ..............
                Не съм много сигурен че има стагфлация, предвид намаляващата безработица.
                Значи стагнацията е намаляване на доходите+дефлация?

Значи не си сигурен, че има стагфлация=намаляване на доходите+инфлация защото според теб безработицата намалява?

Ха ха ха,

страшен PR

Коментар

имотите са съвсем друга бира . при тях играят други фактори . това не е дефлация , просто падане на цените , тъй като бяха прекалено високи и балона се спука .
                  но те никога н е са били показателни за инфлацията . в смисъл инфлацията се измерва с цените на енергоносителите и цената на храните .
                  Ами съгласен съм напълно,

само че поста ми беше провокиран от ландлорда, а не от теб.

Коментар

Така е,

стаг+инфлация=стагнация
                    стаг+дефл=стагфлация

стаг=спад на доходи и БВП
                    ..............
                    Обратното !
                    ..............
                    Не съм много сигурен че има стагфлация, предвид намаляващата безработица.
                    Last edited by Eti_; 28.11.2010, 20:35.

Коментар

Доколкото знам това е темата за спад на НИ!

А спад на НИ за 2 години - бол!

Кажи сега ти лични за последните 2 години имали спад на НИ?

Тъй като има спад на цените на НИ в БГ всичко друго е опит за внушение(много точно го казваш) за стабилизиране и покачване на цените на НИ!
                      имотите са съвсем друга бира . при тях играят други фактори . това не е дефлация , просто падане на цените , тъй като бяха прекалено високи и балона се спука .
                      но те никога н е са били показателни за инфлацията . в смисъл инфлацията се измерва с цените на енергоносителите и цената на храните .

Коментар

реално стагфлацията е подобно на стагнацията само че с покачващи се цени -демек инфлация. от там му идва и името -стагфлация . това е разликата . иначе и при девете има спад на БВП или много нисък растеж .
                        Така е,

стаг+инфлация=стагнация
                        стаг+дефл=стагфлация

стаг=спад на доходи и БВП

Коментар

Аха, мерси,

тука влиза и безработицата в играта

Просто питах, защото имаше участници, които говореха и за стагнация и за стагфлация с едни и същи параметри.
                          Мерси все пак, ще се поразровя да видя кое какво точно е!
                          реално стагфлацията е подобно на стагнацията само че с покачващи се цени -демек инфлация. от там му идва и името -стагфлация . това е разликата . иначе и при девете има спад на БВП или много нисък растеж .

Коментар

на Дянков не му излизат много неща . лошото е ,че на нас ще ни излезне през носа това дето не му излиза на него .
                            Лошото е, че много хора мислят така, и аз съм с тях...

Коментар

е не можеш всички да ги кажеш само с по 2 условия . има си и още изисквания за д пасват на определен етап .
                              стагнация по принцип e намаляване на произовдството и слаб или нулев растеж на иконмиката . всичко под 2-3 % се счита по определения за стаганция.
                              стагфлацията обаче е по-лошо защото освен падащ или много нисък растеж ба БВП имаме и увеличаване на безранотицата и инфлация на основните стоки и ресурси . именно това се случва в БГ в момента и ако продължи още време ще стане страшно в БГ .
                              Аха, мерси,

тука влиза и безработицата в играта

Просто питах, защото имаше участници, които говореха и за стагнация и за стагфлация с едни и същи параметри.
                              Мерси все пак, ще се поразровя да видя кое какво точно е!

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                                А сега умници да ми обясните като БВП е спаднал с 3% (примерно) ,а инфлацията е 5% (примерно) защо невдянков не му излиза бюджета

Коментар

Working...
                                X