IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JJMax Разгледай мнение
    Някой може ли да ми каже какво става с непродадените апартаменти след АКТ 16 - кой им плаща данъците?
    Как кой, собствениците. Какво като са непродаден все някой трябва да ги продава, този който е продавача, той си плаща данъците.
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Някой може ли да ми каже какво става с непродадените апартаменти след АКТ 16 - кой им плаща данъците?

Коментар

• Durak

А с разходите за поддръжка на имотите в Австрия запознат ли си.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          от 8ми септември
          не от 9ти
          Ще купуват комунистите и Отечествения фронт с парите от продажбата на ограбеното от мандрите сирене и кашкавал.Червената армия ще купува и тя да си попълни запасите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            И аз имам такава информация! Днес една брокерка ми каза, че из брокерските среди се носи слух, че се очаква голямо покачване на цените на жилищните имоти!!! Поскъпването щяло да започне от 9 септември!
            от 8ми септември
            не от 9ти

Коментар

пазара е ударил дъно и имотите всеки миг ще тръгнат нагоре
              колкото и да гракате в тоя форум ефтини имоти няма да има
              банките отново кредитират и все пове4е купува4и се появяват на пазара
              И аз имам такава информация! Днес една брокерка ми каза, че из брокерските среди се носи слух, че се очаква голямо покачване на цените на жилищните имоти!!! Поскъпването щяло да започне от 9 септември!

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                Абе сигурно са ти верни сметките. Да не мислиш, че съм ги проверявал. Просто на практика никога не се получава като на тефтера. Същата сметка може да се направи и с лютеница примерно. Няма стока на пазара с по-малко от 200% над производствената цена. И гипсокартон вместо мазилка и шпакловка е евтино строителство. Не че ми пука де, тръгнах да ти отговарям щото зачекна Аспарухово. Ние в събота решихме да ползваме семейния автомобил и да излезем малко на юг та посетихме плажа на Аспарухово. И там видях едни руини от сериозен комплекс, който като локация много ми хареса. Имаш ли идея защо е спрян и колко може да се продава?
                До колкото знам,това е проект на ТИМ. Те подкопаха пътят за Галата,трафикът временно минаваше през Боровец докато го оправят. Май не успяха да продадат много апартаменти на зелено и спряха,после дойдоха 'Медузите'
                В поста си споменах апартаменти, които ги продаваха ПОСТРОЕНИ. Рядко срещано тогава,ама човекът строеше от 1995 и си ги правеше до край
                Не прави грешката да купуваш апартамент в Аспарухово за живеене,аз там съм роден.
                И гипсокартона на вилата е за ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ.
                Last edited by master of the seven seas; 26.07.2010, 20:31.

Коментар

To хубу да имаш въображение, ама да не е болно все пак!
                  Привет!

Запознат ли си с цените на недвижимостта в Австрия и с наемните цени на същите?

Поздрави: Аз, да!
                  Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социали

Коментар

Абе сигурно са ти верни сметките. Да не мислиш, че съм ги проверявал. Просто на практика никога не се получава като на тефтера. Същата сметка може да се направи и с лютеница примерно. Няма стока на пазара с по-малко от 200% над производствената цена. И гипсокартон вместо мазилка и шпакловка е евтино строителство. Не че ми пука де, тръгнах да ти отговарям щото зачекна Аспарухово. Ние в събота решихме да ползваме семейния автомобил и да излезем малко на юг та посетихме плажа на Аспарухово. И там видях едни руини от сериозен комплекс, който като локация много ми хареса. Имаш ли идея защо е спрян и колко може да се продава?
                    За 'Медузите' ако си чувал-това е на единия от арестуваните
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                      Цената на земята.... процентът обезщетение беше около 35%. Случайно да видя,че написах СПЕСТИ 150 е/м2 общо(150/250=60% УВЕЛИЧЕНИЕ на релната цена). да забеляза че сложих по 100 е/м2 за лихви по заеми от банка??? При строеж със 1000 РЗП, това са 100 000 евро. Аз ти давам сметката 1000 РЗП, струва 250 000(качествено строителство,гипсокарто ВЪРХУ стените,а не вмвсто). 35% обезщетение, остават за продажба 750 м2. На цена 700 е/м2
                      се получава 525 000 след продажбата.
                      И бай дъ уей, в Аспарухово 2007 продаваха на 600,после стана на 675 м2, защото много хора купуваха на ниската цена

Коментар

Master, нямаш цена на земята! Тя е основното перо в градовете. И 77 хиляди са си стряшно много пари, като стане 27 хиляди се обади
                        А гипскартона е за по-евтино строителство.
                        Цената на земята.... процентът обезщетение беше около 35%. Случайно да видя,че написах СПЕСТИ 150 е/м2 общо(150/250=60% УВЕЛИЧЕНИЕ на релната цена). да забеляза че сложих по 100 е/м2 за лихви по заеми от банка??? При строеж със 1000 РЗП, това са 100 000 евро. Аз ти давам сметката 1000 РЗП, струва 250 000(качествено строителство,гипсокарто ВЪРХУ стените,а не вмвсто). 35% обезщетение, остават за продажба 750 м2. На цена 700 е/м2
                        се получава 525 000 след продажбата. Плюс паркоместа във двора,които се продават, полуподземни гаражи които НЕ ВЛИЗАТ в РЗП,тавански стаи които пак не са.
                        Без да влизам в подробности,за гореспоменатата ДОПЪЛНИТЕЛНА печалба, остават ти 275 000 евро,с които се компенсират по-големите разходи от разрешителни,лихви и.т.н.
                        Само не ми казвай че 'горкият' строител е на загуба при продажба на 700 е/м2.
                        И бай дъ уей, в Аспарухово 2007 продаваха на 600,после стана на 675 м2, защото много хора купуваха на ниската цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнение
                          Привет!
                          Ако дадеш 50.000Е в Австрия ще печелиш около 1000 Е на месец, а тук?
                          Поздрави: Дидо

To хубу да имаш въображение, ама да не е болно все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
                            утроили се били, и да се удесоторят се тая
                            я като са се утроили отиди в некоя банка да искаш да ги оттървеш от лош кредит срещу 300-400е на метър на квадрат да та видя как ши та изгонят кът мрсна мячка
                            хората мое да не плащат, ама банките ги е шубе да реват шото всеки ше тругне да си тегли парите, та затва си траят. то и саседа долу беше с кредит 42000 хем не плащан 5 месеца, ама кво - продаде сега на арабина за 98000е и ше си върне парата на банката и ше остане за 2 кашкая за внуците му....
                            утроили се били лошите кредити - голям прас
                            Не е баш голям праз щото едно е банката да има все пак надежди - друго е да види че дори с отнемане на имота и продажба на търг трябва да отпише остатъка от кредита.
                            Няма да ходя в банка, след неуспешен търг цената на имота се занижава с 20% за следващото предлагане. Банката ще ми дойде сама - на крака

Коментар

пазара е ударил дъно и имотите всеки миг ще тръгнат нагоре
                              колкото и да гракате в тоя форум ефтини имоти няма да има
                              банките отново кредитират и все пове4е купува4и се появяват на пазара

През последната година, това го чувам всеки месец по пет пъти. Дори Пицко излезна преди време да го каже по телевизията. Ефтини имоти никога няма да има, винаги на купувача ще му е скъпо а на продавача ефтино. Но дори и да сме стигнали дъното, няма скоро да отскочим от него, а според мен не сме. Докато не се изчисти пазара, няма да има ръст.

Коментар

• ....

отново доказахте че не зачитате чуждото мнение
                                а обикновенно то4но разли4ното е вярното

Коментар

Working...
                                X