IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
    Който се вслуша в съветите ми, би трябвало да е в доста изгодна позиция в момента.
    Според мен имотите ще поевтинеят с още около 30% до година и половина.

Не разбрах за каква сума питаш, ако е за цената която съм платил, с таксите и това онова е 300к.
    О гуру, дай още някой съвет
    Баф мааму 300к прекалено множко ми се струва, на 10 годишен си идва яка вноската.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
      Не съм те псувал. А не ме кефиш щото си тъп паразит
      ................
      И ти не ме кефиш защото си пълен профан

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Последното изречение и аз много го харесвам и го ценя, но защо модеребов толкова ме псува снощи? Сега виждам че сме в една лодка.
        Не съм те псувал. А не ме кефиш щото си тъп паразит

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
          Добре дошъл отново Силистра! Мерси за ценната информация. Все пак кажи за каква сума става въпрос. Благодаря предварително!
          Който се вслуша в съветите ми, би трябвало да е в доста изгодна позиция в момента.
          Според мен имотите ще поевтинеят с още около 30% до година и половина.

Не разбрах за каква сума питаш, ако е за цената която съм платил, с таксите и това онова е 300к.

Коментар

• Тук голяма част от платежоспособните, теглят яки заеми в момента на фиксирана лихва, понеже очакват да има голяма инфлация след време. Миналата седмица имах гости, познато семейство, мъжът го раздава шеф от по долните етажи на Комерца, и той много се чуди на лихвите за фиксиран лев за евро, ама така е като в БГ имотЯ е на пиедестал и поколения наред се учат от малки, че от имотЯ и лЯба по големо нема.

Коментар

"Ако има и други питанки с удоволствие ще отговоря"

Ши падат ли имотите ошти?
              Добре дошъл отново Силистра! Мерси за ценната информация. Все пак кажи за каква сума става въпрос. Благодаря предварително!

Коментар

• Последното изречение и аз много го харесвам и го ценя, но защо модеребов толкова ме псува снощи? Сега виждам че сме в една лодка.

Коментар

Цитат от поста ми по долу

“Банката ми отпусна 10г. кредит на 3,03% фиксирана и непроменяма лихва
                  Ми то доскоро имах на почти 12% лихва депозит у Бг, е сега е по малко ама се живее.“

Няма никаква полза да нямаш заем.
                  Туй последното изречение го набий хубаво в чутурата на тия тука - щото не могат да осмислят ЦЕНАТА на заемите
                  Налей сега хубаво депозити в банките тука, да има какво да се краде

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                    При тая традиция как тъй стана че ви потрябва ипотечен кредит изобщо?
                    Заеби тия чейчаджии че днес ме вкиснаха, 4 бюра и не могат да сменят $900! Цаци!

Цитат от поста ми по долу

“Банката ми отпусна 10г. кредит на 3,03% фиксирана и непроменяма лихва
                    Ми то доскоро имах на почти 12% лихва депозит у Бг, е сега е по малко ама се живее.“

Няма никаква полза да нямаш заем.

Коментар

Едно време имаше един собственик на чейнч бюра във Варна, който имаше 100к$ и 100кDM бели пари за черни дни отделени настрана които не се пипаха. Аз взех пример от него.

П.С. Традиция е последните месеци на годината заплатата след данъци на жена ми да е 5цифрена

При тая традиция как тъй стана че ви потрябва ипотечен кредит изобщо?
                      Заеби тия чейчаджии че днес ме вкиснаха, 4 бюра и не могат да сменят $900! Цаци!

Коментар

Едно време имаше един собственик на чейнч бюра във Варна, който имаше 100к$ и 100кDM бели пари за черни дни отделени настрана които не се пипаха. Аз взех пример от него.

П.С. Традиция е последните месеци на годината заплатата след данъци на жена ми да е 5цифрена
                        ..................
                        Що не ме запознаеш с жена ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                          според теб ако кредита се правърне в лош след време, жена ти дали ще те напусне?

Коментар

...............
                            За хипотекарите не знам, но за депозитарите със сигурност ще им падне основния начин за искарване на пари. То едни пари....
                            При замръзналите пазари на НИ и падащите им цени - познай инфлацията как ще им се отрази
                            Изглежда ти е трудно да вденеш какво се случи през последните две години. Тръгне ли сериозна инфлация, няма печеливши - не и в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                              а при инфлация лихвите по кредтиите се качват ще е голяма веселба за хипотекарите
                              ...............
                              За хипотекарите не знам, но за депозитарите със сигурност ще им падне основния начин за искарване на пари. То едни пари....

Коментар

За всички сривлогари помислили че сме в дефлация нека погледнат /прогледнат/
                                ........................
                                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=684436
                                При висока инфлация сделките
                                с НИ ще намалеят още повече.
                                Инфлацията яде разполагаимия доход
                                и оскъпява още повече кредитите !!!
                                =================================
                                http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                                Спасете Мирко !!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X