IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Асене колко време им даваш на банките в БГ да устискат положението, при по4ти 25% неофициални проблемни кредити ? В момента ми прили4ат като понци схема.Само лихвите по депозитите при средно 6% олихвяване при 24 млрд. депозитна база ,са близо 1,5 млрд. Едва ли има такава пе4алба в целия банков сектор през цялата 2010, която да покрие тези лихви? Интересно е при българските банки положението понеже нямат достъп до финансиране от ECB. Дано не стане някой сакатлък . . .

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      ще извади о4ите друг път

в бгто се говори за спад на бвп и за ка4ване НИ едновременно

глупостта не е опасно нещо,стига човек да се усеща,че е глупак.....
      обаче,ако не го знае,а се мисли за интелигентен-е баж тогава ако знаеш глупостта колко е скъпа........че до фалити дори води,а в бг дори няма и физически фалит......
      много ме кефат люде,които имат мозък на кокошка,но понеже са попаднали по случайност в благоприятна за тях среда,си мислят,че са изключително интелигентни.......
      жалкото е че много често реалността накрая води не само до обедняване,но и до самоубийства.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
        Ами Октоберфест ще е месец,а DM сте въведе справедливост на пазарите;-))

Само така може да се тълкува фиксирана лихва 3%
        Мче феста не мина ли през Мюнхен още Септември?
        Без малко щях да се навия да кацна там - за ден

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение

гений си ти,бандити ако знаеха твоя метод, нямаше да има смисъл да ограбват банки......само щяха да депозират,после теглят,после пак депозират и т.н.
          много се смях в бг,кат дойдох 2007- влизаш в офиса-огромна реклама,че дават заеми по 5 % фикс а цялото време и ........ до него плакат,още един,че дават по 7 % лихва за депозит.......
          викам на приятел в банката-ти знаеш ли абусрда,аре поне раздалечете плакатите-сложете тоя с лихвите в единия край на офиса,а тоя с депозитите в другия край,че лъжата така ще извади очите и на бгетовец с основно образование.......
          а то идиоти имало бол.....явно съм НАДценил интелекта на българина.......

браво,яко си ги преебал!
          ще извади о4ите друг път

в бгто се говори за спад на бвп и за ка4ване НИ едновременно

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
            Силистра, Честито за покупката! Би ли споделил за кой град в Германия става въпрос? Предполагам си взел в Мюнхен. Цената идва 3000-3500 евро квадрата, което ме навежда на мисълта, че ще е в най-скъпия град в Германия. Винаги е по-добре да си новодомец отколкото наемател ако можеш да си го позволиш.

Тук във форума никой не коментира вариант сгромолясване на еврото и последващо нулиране на системата, а според това не е невъзможен сценарии.
            Ами Октоберфест ще е месец,а DM сте въведе справедливост на пазарите;-))

Само така може да се тълкува фиксирана лихва 3%

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
              Цитат от поста ми по долу

“Банката ми отпусна 10г. кредит на 3,03% фиксирана и непроменяма лихва
              Ми то доскоро имах на почти 12% лихва депозит у Бг, е сега е по малко ама се живее.“

Няма никаква полза да нямаш заем.

гений си ти,бандити ако знаеха твоя метод, нямаше да има смисъл да ограбват банки......само щяха да депозират,после теглят,после пак депозират и т.н.
              много се смях в бг,кат дойдох 2007- влизаш в офиса-огромна реклама,че дават заеми по 5 % фикс а цялото време и ........ до него плакат,още един,че дават по 7 % лихва за депозит.......
              викам на приятел в банката-ти знаеш ли абусрда,аре поне раздалечете плакатите-сложете тоя с лихвите в единия край на офиса,а тоя с депозитите в другия край,че лъжата така ще извади очите и на бгетовец с основно образование.......
              а то идиоти имало бол.....явно съм НАДценил интелекта на българина.......

браво,яко си ги преебал!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                Интересно, всичките сте големите тарикати, само банките са глупави и ви дават фиксирана лихва по 3%.
                Това сигурно щото очакват голяма инфлация
                (ама май нищо такова не очакват - банките имам предвид )

Коментар

• Силистра, Честито за покупката! Би ли споделил за кой град в Германия става въпрос? Предполагам си взел в Мюнхен. Цената идва 3000-3500 евро квадрата, което ме навежда на мисълта, че ще е в най-скъпия град в Германия. Винаги е по-добре да си новодомец отколкото наемател ако можеш да си го позволиш.

Тук във форума никой не коментира вариант сгромолясване на еврото и последващо нулиране на системата, а според това не е невъзможен сценарии.

Коментар

Тук голяма част от платежоспособните, теглят яки заеми в момента на фиксирана лихва, понеже очакват да има голяма инфлация след време. Миналата седмица имах гости, познато семейство, мъжът го раздава шеф от по долните етажи на Комерца, и той много се чуди на лихвите за фиксиран лев за евро, ама така е като в БГ имотЯ е на пиедестал и поколения наред се учат от малки, че от имотЯ и лЯба по големо нема.
                    Интересно, всичките сте големите тарикати, само банките са глупави и ви дават фиксирана лихва по 3%.

Коментар

Личи си, че не си боравил с пари, никъде не съм споменал, че заемът е 300к.

П.С. Диалогът ми с теб приключи.
                      Писал си цена, което звучи по-зле ако не е кредита (от него се очаква да ИЗКАРАШ пари от лихвения диференциал, туй го пиша щото не съм боравил с пари)

ПП: Ами води си монолог, не ми пречиш ама грам

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                        О гуру, дай още някой съвет
                        Баф мааму 300к прекалено множко ми се струва, на 10 годишен си идва яка вноската.
                        Личи си, че не си боравил с пари, никъде не съм споменал, че заемът е 300к.

П.С. Диалогът ми с теб приключи.

Коментар

• Прогностично би било Каро да напише нещо,появявал ли се е скоро?Усещам че се е преродил в стар ник?Напиши нещо,Karoooo!!!

Коментар

• http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF...84%D0%B0%D0%BD
                            ....................
                            Тъждествено с Модеребов

Коментар

• И заради постове като последните два избягвах форума доста време, не Ви прави чест на двамата, ако имате нещо да си казвате си пишете на лични.

Не ощетявайте форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                ................
                                И ти не ме кефиш защото си пълен профан
                                Про-фан. Ама го нема про-то дето съм му фан хахахаха

Коментар

Working...
                                X