Асене колко време им даваш на банките в БГ да устискат положението, при по4ти 25% неофициални проблемни кредити ? В момента ми прили4ат като понци схема.Само лихвите по депозитите при средно 6% олихвяване при 24 млрд. депозитна база ,са близо 1,5 млрд. Едва ли има такава пе4алба в целия банков сектор през цялата 2010, която да покрие тези лихви? Интересно е при българските банки положението понеже нямат достъп до финансиране от ECB. Дано не стане някой сакатлък . . .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеще извади о4ите друг път
в бгто се говори за спад на бвп и за ка4ване НИ едновременно
глупостта не е опасно нещо,стига човек да се усеща,че е глупак.....
обаче,ако не го знае,а се мисли за интелигентен-е баж тогава ако знаеш глупостта колко е скъпа........че до фалити дори води,а в бг дори няма и физически фалит......
много ме кефат люде,които имат мозък на кокошка,но понеже са попаднали по случайност в благоприятна за тях среда,си мислят,че са изключително интелигентни.......
жалкото е че много често реалността накрая води не само до обедняване,но и до самоубийства.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнениеАми Октоберфест ще е месец,а DM сте въведе справедливост на пазарите;-))
Само така може да се тълкува фиксирана лихва 3%
Без малко щях да се навия да кацна там - за ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
гений си ти,бандити ако знаеха твоя метод, нямаше да има смисъл да ограбват банки......само щяха да депозират,после теглят,после пак депозират и т.н.
много се смях в бг,кат дойдох 2007- влизаш в офиса-огромна реклама,че дават заеми по 5 % фикс а цялото време и ........ до него плакат,още един,че дават по 7 % лихва за депозит.......
викам на приятел в банката-ти знаеш ли абусрда,аре поне раздалечете плакатите-сложете тоя с лихвите в единия край на офиса,а тоя с депозитите в другия край,че лъжата така ще извади очите и на бгетовец с основно образование.......
а то идиоти имало бол.....явно съм НАДценил интелекта на българина.......
браво,яко си ги преебал!
в бгто се говори за спад на бвп и за ка4ване НИ едновременно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнениеСилистра, Честито за покупката! Би ли споделил за кой град в Германия става въпрос? Предполагам си взел в Мюнхен. Цената идва 3000-3500 евро квадрата, което ме навежда на мисълта, че ще е в най-скъпия град в Германия. Винаги е по-добре да си новодомец отколкото наемател ако можеш да си го позволиш.
Тук във форума никой не коментира вариант сгромолясване на еврото и последващо нулиране на системата, а според това не е невъзможен сценарии.
Само така може да се тълкува фиксирана лихва 3%
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеЦитат от поста ми по долу
“Банката ми отпусна 10г. кредит на 3,03% фиксирана и непроменяма лихва
Ми то доскоро имах на почти 12% лихва депозит у Бг, е сега е по малко ама се живее.“
Няма никаква полза да нямаш заем.
гений си ти,бандити ако знаеха твоя метод, нямаше да има смисъл да ограбват банки......само щяха да депозират,после теглят,после пак депозират и т.н.
много се смях в бг,кат дойдох 2007- влизаш в офиса-огромна реклама,че дават заеми по 5 % фикс а цялото време и ........ до него плакат,още един,че дават по 7 % лихва за депозит.......
викам на приятел в банката-ти знаеш ли абусрда,аре поне раздалечете плакатите-сложете тоя с лихвите в единия край на офиса,а тоя с депозитите в другия край,че лъжата така ще извади очите и на бгетовец с основно образование.......
а то идиоти имало бол.....явно съм НАДценил интелекта на българина.......
браво,яко си ги преебал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеИнтересно, всичките сте големите тарикати, само банките са глупави и ви дават фиксирана лихва по 3%.
(ама май нищо такова не очакват - банките имам предвид )
Коментар
-
Силистра, Честито за покупката! Би ли споделил за кой град в Германия става въпрос? Предполагам си взел в Мюнхен. Цената идва 3000-3500 евро квадрата, което ме навежда на мисълта, че ще е в най-скъпия град в Германия. Винаги е по-добре да си новодомец отколкото наемател ако можеш да си го позволиш.
Тук във форума никой не коментира вариант сгромолясване на еврото и последващо нулиране на системата, а според това не е невъзможен сценарии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеТук голяма част от платежоспособните, теглят яки заеми в момента на фиксирана лихва, понеже очакват да има голяма инфлация след време. Миналата седмица имах гости, познато семейство, мъжът го раздава шеф от по долните етажи на Комерца, и той много се чуди на лихвите за фиксиран лев за евро, ама така е като в БГ имотЯ е на пиедестал и поколения наред се учат от малки, че от имотЯ и лЯба по големо нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеЛичи си, че не си боравил с пари, никъде не съм споменал, че заемът е 300к.
П.С. Диалогът ми с теб приключи.
ПП: Ами води си монолог, не ми пречиш ама грам
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеО гуру, дай още някой съвет
Баф мааму 300к прекалено множко ми се струва, на 10 годишен си идва яка вноската.
П.С. Диалогът ми с теб приключи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение................
И ти не ме кефиш защото си пълен профан
Коментар
Коментар