IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мдам това си е добро успокоение друго си е да си взел 30 годишен крдит за нещо което се е обезценило здраво в последните 20 години добре че поне на тях са им ниски лихвите

Last edited by marketleverage; 16.12.2010, 19:14.
    mWPCloud.com

Коментар

• Joan, пусни графика с цените от последните 20 години, че пак ще "заблудиш" разни овци тук.

П.П. Много ти се дразня на твоята манипулативност, но се надявам живота да те е "възнаградил" за нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
        Цените на жилищата в Токио и след 20 години дефлация са умпопомрачителни.
        .
        Вярно са височки...въпреки спада от 75%....

Коментар

• Цените на жилищата в Токио и след 20 години дефлация са умпопомрачителни.

http://www.housingjapan.com/real-est.../search/452723

Токио редовно си е в челната 5-ца на най-скъпите жилища в света със средна цена от 18 000 долара на кв.метър в центъра, наравно с Лондон и Ню Йорк.

http://www.globalpropertyguide.com/p...arkets-in-2009

Така че оставете на мира японците.

Коментар

• Не знам за долара , но аз си чакам аргументирани постове за покачване цените на имотите или поне за дъно при тях. Като се има предвид, че за да има поскъване или задържане, не трябва всички да са мизерници(сривльовци) в държавата България. Същото важи и за многоимотните - щото те си имат имоти, но ако цените им падат - нищо чудно да се окажат плащачи на данъци и такси на поевтиняващ актив. (Дано имотът да е АКТИВ, че вече се плаша от тази дума)

П.П. Сега май няма много съфорумци - Пътуват през зимните задръствания.
            Last edited by anon6706; 16.12.2010, 19:02.

Коментар

• .....

ама аз се 4удя в4ера и днес долар4ето защо така ми подрипва а той било заради инфлацията в китай

и то само долар4ето за да може инфлацията в китай да се позабави
              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 16.12.2010, 18:56.

Коментар

• Извинявам се за прекомерния брой постове днес.

Germany Oct real retail sales revized to +0.2% m/m vs +2.3%.

Най-обичам ревизиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                  Има си статистика, разбира се.
                  От всичките милиони влогове на физически лица в банките на стойност над 50 000 лева са 61 000 влога.
                  Отделно, ако разделиш общите спестявания на населението на броя на домакинствата в България, се получава срено по 9 000 лева спестени от домакинство.
                  Толкова по въпроса за колосалната спестовност на бегетовеца
                  Не е само това. Дори домакинствата да имаха средно по 30 000лв. спестявания, говоря и за средната класа, това пак няма да доведе до големи харчове.
                  Справка: Ниво на спестяване на домакинствата в Япония. (любознателните да си проверят) Там са в размери, за които може само да мечтаем, но в Япония има дефлация от 20 години.
                  ОЧАКВАНИЯТА и НАГЛАСИТЕ на населението/бизнеса са най-най-важни!!!
                  Last edited by anon6706; 16.12.2010, 18:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    И аз имам един лаишки, че чак и балъшки въпрос:

Защо щом паричната маса се увеличава, българите са толкова бедни:
                    България - трета по бедност в Европа

http://bnt.bg/bg/news/view/43011/byl...dnost_v_evropa

Източник : БНТ

Те тези пари, за които говорите, ако бяха у хората, нямаше да са бедни.
                    Пък ми е интересно, някой знае ли, първите 100 богаташи колко общо държат? Имаше скоро анкета. А първите 1000? Да не се окаже, че 90% от парите са у 5000 човека? И ако е така, къде видя обезценяване на парите? Аз виждам само, че едни стават по-богати за сметка на много други
                    Има си статистика, разбира се.
                    От всичките милиони влогове на физически лица в банките на стойност над 50 000 лева са 61 000 влога.
                    Отделно, ако разделиш общите спестявания на населението на броя на домакинствата в България, се получава срено по 9 000 лева спестени от домакинство.
                    Толкова по въпроса за колосалната спестовност на бегетовеца
                    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                      Tова със зимните гуми е поредното промиване на мозъци с рекламна цел. Верно, че гумите овтаряват, но основното изискване е да имат грайфер!
                      Не е така има разлика в метри спирачния път от една евтина и една хубава гума при равни условия отделно мекия каучък се втърдява и почва да спира по гадно с времето

адак.де всяка година прави тестове погледнете ги

а за летните е има едни странични поднасяния в рязък завои на 90 градуса с 60 без проблеми с летния мишлен и много избягала задница /всичко се оправя смалко газ/ с 80 лева по евтини клеберки с някоя тигър които е с над 100 лева по евтин може направо да се очисти човек ако пробва джигитски маневри
                      Last edited by marketleverage; 16.12.2010, 18:37.
                      mWPCloud.com

Коментар

• И да довърша отговора към Веско и за дефлацията.
                        Точно това "тясно" място (строителните предприемачи), което се появява при отпускането на нови кредити и преливането им към потреблението, ФЕД се опитва да компенсира с наливането на нови долари (увеличава паричната маса), но както казах преди време - проблемът е дупката в средата на бъчвата. ФЕД увеличава паричната маса, но не и скоростта на обръщението й. Затова и съм склонен да вярвам, че инфлацията в САЩ от 1% е достоверна.
                        Представете си какво става у нас, като си нямаме ФЕД, който да печата.

П.П. Между другото, ако разни уморени банкерчета решат да ми се озъбват как нищо не разбирам, по-добре да помислят преди това. Само ще им е от полза.
                        Сетих се за "банкерчетата", като стана дума за "дупката в бъчвата".
                        Last edited by anon6706; 16.12.2010, 18:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          SEBULBA, що си мислиш , че времената дето
                          ще са бачка за 100Е или 100$ са
                          толкоз далече ???????
                          Те и сега половината хора си бачкат за толкова.
                          Въпроса е , че като доиде това време
                          да се работи за толкоз пари всичко дето може
                          да работи ще напусне държавата и тогава и тез
                          дето се надяват някои да им плаща наем
                          няма кои да им го плати.
                          Та ще останат само мангали да грачат в полята.
                          То това май е и целта........
                          =================================
                          http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                          СМЪРТ за Мирко !!!
                          Малиййй,

сакън,

да не те чуят ипотекарите, землята и бубата.

Че то с 100Е/$ как ще се иплащат вноските от по 500-1000лв?

Май Бате Пешо е прав, ще трябва голЯма помощ от провинцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Защончо ми нали ако ако намалее потреблението на вносни стоки софиянци че умрете от глад.Какво произвежда България?Та нали не можем да се изхранваме.Че требе да заколим едно теле и 10 пуйки за брадчедите да не земе а се гътнат до напролет
                            Има и родно производство, че и внос има на месо от ЕС, нема да останем гладни.

Нека да са високи цените на плазмите и другите бъзъкни, и на новите пластмасови автомобили, че да не се купуват всичките боклуци На тях трябва да им намалее потребението Сичко дето е Made in China, Made in USA, Made in Asia да му се дига цената и да се купува по-малко

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                              Погледни го от оптимистичната страна, доскоро бяхме последни
                              Ами старая се да гледам от оптимистичната страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                И аз имам един лаишки, че чак и балъшки въпрос:

Защо щом паричната маса се увеличава, българите са толкова бедни:
                                България - трета по бедност в Европа

http://bnt.bg/bg/news/view/43011/byl...dnost_v_evropa

Източник : БНТ

Те тези пари, за които говорите, ако бяха у хората, нямаше да са бедни.
                                Пък ми е интересно, някой знае ли, първите 100 богаташи колко общо държат? Имаше скоро анкета. А първите 1000? Да не се окаже, че 90% от парите са у 5000 човека? И ако е така, къде видя обезценяване на парите? Аз виждам само, че едни стават по-богати за сметка на много други
                                Погледни го от оптимистичната страна, доскоро бяхме последни

Коментар

Working...
                                X