Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by steppenwolf; 16.12.2010, 19:58.
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМного си "гаден"
Сега ме караш да търся в гуглето к'ъв точно е този стандард
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУточнявай за коя държава става дума. Едно е за САЩ, друго за Китай, а трето за България.
П.П. Знам, че е за Китай, ама все пак...
вси4ко останало е измет
ох как я оби4ам тая дума
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДнес си купих кисело мляко по БДС -12:2010.
Ще го държа в хладилника и ще чакам да се надуе след 4-5 дни.
Ами, ако не се надуе???!!!!
Бате Пешо, дай мнение за колко време се "надува" истинско кисело мляко в хладилник?
Сега ме караш да търся в гуглето к'ъв точно е този стандард
Коментар
-
Днес си купих кисело мляко по БДС -12:2010.
Ще го държа в хладилника и ще чакам да се надуе след 4-5 дни.
Ами, ако не се надуе???!!!!
Бате Пешо, дай мнение за колко време се "надува" истинско кисело мляко в хладилник?
П.П. Аз знам за колко време са надува в багажник на кола през лятото - Кисело мляко от Гинци вкисва през лятото за 3 часа в багажника на кола. Отчитам си го като грешка.Last edited by anon6706; 16.12.2010, 19:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениетова е от тези дни
At the same time, commentaries in state-run newspapers added to recent statements indicating caution about using the most powerful economic levers to tighten policy--including the lending quota for banks, interest rates and the value of the currency.
Still, the policy outlook remains unclear and more restrictive tightening measures can't be ruled out, especially if inflation continues to accelerate.
П.П. Знам, че е за Китай, ама все пак...
Коментар
-
.....
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениемдам това си е добро успокоение друго си е да си взел 30 годишен крдит за нещо което се е обезценило здраво в последните 20 години добре че поне на тях са им ниски лихвите
Коментар
-
.....
това е от тези дни
At the same time, commentaries in state-run newspapers added to recent statements indicating caution about using the most powerful economic levers to tighten policy--including the lending quota for banks, interest rates and the value of the currency.
Still, the policy outlook remains unclear and more restrictive tightening measures can't be ruled out, especially if inflation continues to accelerate.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениемдам това си е добро успокоение друго си е да си взел 30 годишен крдит за нещо което се е обезценило здраво в последните 20 години добре че поне на тях са им ниски лихвите
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗнаех си, че ще реагираш.
Наздраве и от мен!
чИтем между редовете.....наздраве...!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДано пристигнат....щото ние прошляците сме на чаша вино ...вече...
Наздраве и от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
П.П. Сега май няма много съфорумци - Пътуват през зимните задръствания.
Коментар
Коментар