IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Такъв е, и не само там. Навсякъде около България (дори и в Япония Joan, дай инфо!) вкусът е на кисело мляко, само не и тук.
    Ами това е един от малкото пъти, когато грешиш.

    В страни като Гърция и Турция киселото мляко е тъпкано с нишесте (то не че и у нас не е, ама там прекаляват), а колкото се отдалечаваме от БГ, киселото мляко въобще няма нищо общо с нашите представи. Същото е и със сиренето.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      И ти пък - метрото ли пуснаха до там?!?!??!
      Не бе, докато чака по задръстванията на София и млякото заквасва....
      Какво те притеснява за 2010.. ???
      След 10 дни и на сиренето, а след 40дни и на кашкавала ще го пише.....
      ББ му е мъчно за времето на бай Тошо и се сетиха да въведат старите стандарти ..браво !!!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
        Ами не са се усетили да внасят истинско- както зеленчуците и ще увиснат
        Няма да внасят, защото така ще си признаят фиаското. С риск да ме изтрият - ти да си видял Данон да промени нещо последните 1-2 години? Колкото и Joan е променила нещо в постовете си.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          "Доброто прасе" всичко яде. Спокойно - скоро ще им дойде акъла в главата на някои хора, не само на строителните инвеститори. Важното е дотогава да сме живи, здрави и незадлъжнели.
          аз не мога да си обясня докога една банка може да си позволи да дава разсро4ено плащане

          а досега са им дали поне няколко пъти,защото
          като гледам какви хвалби са по телевизията като
          се продаде 1 имот

          по време на строителния бум имаше по 1000 сделки на ден 4етох някъде

          Коментар


          • Ами не са се усетили да внасят истинско- както зеленчуците и ще увиснат

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
              Страхотно е- И в македония не е лошо,но не може да се сравни с турското. Пак ли сме най зле
              "Доброто прасе" всичко яде. Спокойно - скоро ще им дойде акъла в главата на някои хора, не само на строителните инвеститори. Важното е дотогава да сме живи, здрави и незадлъжнели.

              Коментар


              • Страхотно е- И в македония не е лошо,но не може да се сравни с турското. Пак ли сме най зле

                Коментар


                • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Тази седмица най-доброто кисело мляко е от "Боженци".
                  И ти пък - метрото ли пуснаха до там?!?!??!

                  Коментар


                  • Тази седмица най-доброто кисело мляко е от "Боженци".

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                      Ако ходите в Турция пробвайте там киселото- Като старото наше е. Незнам дали има лактобацилум булгарикус
                      Такъв е, и не само там. Навсякъде около България (дори и в Япония Joan, дай инфо!) вкусът е на кисело мляко, само не и тук.

                      Коментар


                      • Ако ходите в Турция пробвайте там киселото- Като старото наше е. Незнам дали има лактобацилум булгарикус

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Нали скоро приеха стандарт за кисело мляко.Определят колко е мин количество на двата вида живи бактерии в млякото..( къде е млякото, къде е млякото ???? - доииии биволициии...)
                          Това ми прилича на "Нали наскоро приеха стандарт за чисто злато".
                          Това и ме притеснява - 2010 в числата на стандарта. Разбрах, че чаткаш от половин дума и няма смисъл да ти обяснявам.

                          Коментар


                          • Едно време като го забравим- не в хладилника -още на втория ден киселееше. Нещо не могат да дократ още старото

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
                              Ами зависи каква температура ти поддържа хладилника. Правено от мен кисело млако с бактериите на фирма ЕлБи на температура 3 градуса изкарва една седмица, като постепенно става все по кисело и накрая започва да горчи. За надуване не знам защото никога не е било херметически затворено. Според мен млеката на Верея 3.6% са доста добри и имат близък вкус на това което си квасех, но понякога от лошо съхранение и превоз стават ужасни. Особено личи лятно време. Едно време и на ЕлБи бяха добри, но скоро не съм ги пробвал.
                              То не е само до температурата на хладилника. Обикновено тя е +3-+6 градуса. По-важна е закваската. Ти си тръгнал от "купешка" закваска и затова мнението ти не е меродавно в случая, ако и прясното ти мляко да е с "доказан" домашен произход.

                              Аз взех едно на Пършевица с надпис БДС..... и него чакам.

                              П.П. Споменаваш и ЕлБи - това е ЕАД и държи патента за ИСТИНСКОТО кисело мляко, но не го прави. И аз не знам защо.
                              Last edited by anon6706; 16.12.2010, 20:00.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Твърдят, че това е технологията на киселото мляко от моята СОЦмладост.
                                Нали скоро приеха стандарт за кисело мляко.
                                Определят колко е мин количество на двата вида живи бактерии в млякото..( къде е млякото, къде е млякото ???? - доииии биволициии...)

                                Коментар

                                Working...
                                X