IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....

anone
    irlandiq polu4i zaem za sravnitelno po dulgo vreme ot gurciq

tova vuzmojno li e sushto da se iztulkuva negativno?

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
      Ти хубаво ги пишеш ама си в заблуда за ингилизите и сроковете малко.
      Играх си да им гледам кризите в НИ - имат цикличност и то на доста къси периоди. Нашия филм там са го гледали вече няколко пъти
      Нормално, налЕ затова им викаме, че са развит пазар.

Я, раздуй ся какво си гледал/а?

П.П. Че те имат доста индекси и се бях задъхал да спорим с моя приятел Пешо Лукса от Немско кой за кой индекс точно е говорил

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Навсякъде е 'убаво кат' си на курорт

П.П. Виж в темата за БаМкоФф, там съм писал точно какво бях казал за Гърция преди 2 години и то в този форум, когато всичко при комшиите изглеждаше "безоблачно".

После ми кажи, че не съм малко, русо генийче - хихи
        Ти хубаво ги пишеш ама си в заблуда за ингилизите и сроковете малко.
        Играх си да им гледам кризите в НИ - имат цикличност и то на доста къси периоди. Нашия филм там са го гледали вече няколко пъти

Коментар

Маранди, и в Гърция е хубаво.
          Ама ядат ли дръвото сега? Ядат го. Не бъркай курорт или голям град с цялата страна.
          Навсякъде е 'убаво кат' си на курорт

П.П. Виж в темата за БаМкоФф, там съм писал точно какво бях казал за Гърция преди 2 години и то в този форум, когато всичко при комшиите изглеждаше "безоблачно".

После ми кажи, че не съм малко, русо генийче - хихи
          Last edited by marandi; 29.11.2010, 01:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
            до 2008-ма бях в Англия . и ги знам какво говореха тогава . и ги знам банките им какво правят и какви са пиавици . Великобритания - страната на дивия капитализъм .
            проблемът в Ирландия е в банковия сектор . фактически техните банки са зомби банки - демек фалирали са. същото се случи и с 4-тата по-големина в Англия докато бях там -Northern Rock . тя беше една от най-големите ипотекарски банки . още тогава вече почваше да се надушва какво ще се случва . веселбата терпърва предстои....
            Пак смесваш нещата между ПЧИ, данъчна политика, доходи и потребление, цени на НИ-та като краткосрочно мерки и монетарна политика кат' средносрочни и нагоре

П.П. И пак не си чел Русото, където е писало за процесите на т.нар. концентрация на капитала. Колко време е протичало там в ЮКей и колко да кажем в БГ-стан. Та, там говоря за безумно кратки срокове ( в развиващите се икономики 10-20 години на фона на 300 години, както там ), и които трайно скапват човешкия фактор при наЗе.

Учудващо, аз работя само с човешки фактор и затова не ме питай откъде знам
            Last edited by marandi; 29.11.2010, 01:32.

Коментар

Офф ..

ти ходил ли си тази година в Ирландия да кажем? Да им видиш "кризата", че ни плашиш с тях?

А, в Испания? или по ми е лесно да те питам, къде си ходил, че ги даваш за пример?

Тази година?
              до 2008-ма бях в Англия . и ги знам какво говореха тогава . и ги знам банките им какво правят и какви са пиавици . Великобритания - страната на дивия капитализъм .
              проблемът в Ирландия е в банковия сектор . фактически техните банки са зомби банки - демек фалирали са. същото се случи и с 4-тата по-големина в Англия докато бях там -Northern Rock . тя беше една от най-големите ипотекарски банки . още тогава вече почваше да се надушва какво ще се случва . веселбата терпърва предстои....

Коментар

Офф ..

ти ходил ли си тази година в Ирландия да кажем? Да им видиш "кризата", че ни плашиш с тях?

А, в Испания? или по ми е лесно да те питам, къде си ходил, че ги даваш за пример?

Тази година?

Маранди, и в Гърция е хубаво.
                Ама ядат ли дръвото сега? Ядат го. Не бъркай курорт или голям град с цялата страна.

Коментар

ма те пак ще изпият . въпрос на време е ....
                  Офф ..

Тази година?

Коментар

Хеле от тия ингилизки инструменти пиха вода със Соросчето
                    ма те пак ще изпият . въпрос на време е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Великобритания има инструменти за борба със спекулантите. Еврозоната няма поради разнородните интереси на икономиките в нея.
                      Проблемите на Ирландия са 80% породени от спекулантите и 20% реални заплахи, ама така е в жестокия свят на пазарите.
                      Хеле от тия ингилизки инструменти пиха вода със Соросчето

Коментар

• Първоначално изпратено от drakobg Разгледай мнение
                        Червената нишка в изказването ми е точно ийлда по бондовете, погледни как се движи при тези с по-скорошени и по-далечен падеж, и ползвай жокера ми за тези приблизително 2 процента над и под него за инфлацията.
                        добре . явно имаш кристална топка щом разбра колко ще е инфлацията там следващите години.
                        да теглят кредити няма проблеми инфлацията ще ги изяде всичките и после са чисти .

Коментар

колега Маранди

не знам що ме намесихте в някакви политически окраски . аз от политика не разбирам . нито се интересувам . гледам чисто иконмоическата страна на въпроса .
                          колкото до централните банки те имат навика да създават дисбаланси и инфлационни процеси като само създават проблеми отколкото да решават такива . къде са сега централните банки на САЩ и Великобритания ? още помня когато шефът на английската обяви ,че ще продава злато за преди няколко години когато беше 300 долара . само с това си решение показва за кво става въпрос....
                          От икономика май също нищо не вдяваш...
                          Приличаш ми на второкурсник от Винса току що гледал Цайтгайст или Money Masters...
                          Реалната икономика не е това, което дават по документалните филми...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от много търпелив Разгледай мнение
                            маранди не се занимавай с глупости, той 22 и след 5 години няма да вдене за какво става дума. Ако имаш време и възможност направи една прогноза за 2011.
                            Ще се опитам, почват ме коледните празници, декември целият ми е в семинари тук и в чужбина.

Благодаря за подкрепата, имам нужда, че 2-3 енергийни вампири кат' ( да не ги споменавам ) ме източват мноу яко и ми се отщява от всичко - хихи

Коментар

ма те и Щатите имат собствена монетарна политика ама нали видяхте какви ги надробиха . а това колко ще бъде инфлацията бате няма как да го изчислиш предварително освен ако не си виждал с баба Ванга .
                              Червената нишка в изказването ми е точно ийлда по бондовете, погледни как се движи при тези с по-скорошени и по-далечен падеж, и ползвай жокера ми за тези приблизително 2 процента над и под него за инфлацията.

Коментар

Английската централна баМка е "само" от 1694 годинка, служила е за модел на една камара централни баМки в цял свят, има една камара постижения кат' въвеждане на златен стандарт и прочие и прочие в монетарна политика.

Но явно ти си с толкова "богат" опит, че ги взе за "мезе".

Т'ва от ДСБ-ту сте опасни, партията на специалистите по всичко

П.П. Демек по нищо!!!
                                колега Маранди

не знам що ме намесихте в някакви политически окраски . аз от политика не разбирам . нито се интересувам . гледам чисто иконмоическата страна на въпроса .
                                колкото до централните банки те имат навика да създават дисбаланси и инфлационни процеси като само създават проблеми отколкото да решават такива . къде са сега централните банки на САЩ и Великобритания ? още помня когато шефът на английската обяви ,че ще продава злато за преди няколко години когато беше 300 долара . само с това си решение показва за кво става въпрос....

Коментар

Working...
                                X