IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е , по един въпрос да сме на едно мнение - за съветските американски щати.....

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    .......................
    Ти ако си от САЩ /Съветски американски щати/ не те ли е срам да пишеш? Държавите с най-големия смог, най-грозните жилища, жилища от дърво-рая на дървоядите и дървениците, които разбрах че са превзели Калифорния и не ги е страх от Шварценегер, та ти ли ще пишеш за България? Усещам как и ти си в аферата за дестабилизиране на чуждите страни-скандал от последните часове. Фнимавай имам много приятели от бившето УБО- ДА НЕ ТЕ ПРИЕМАТ ТВЪРДЕ НАСЕРИОЗНО КАТО ВРЕДИТЕЛ НА НАЦИЯТА Ако стане не мой те спася

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
      чакай малко само някои пълен ненормалник ще завре семейството си в най-големия смог срещу 5 евра квадрата ... тези пари трябва да са му паднали съвсем от небето, защото вместо кутиика 100 квадрата с две спални и отделна кухня и 15 сантиметра сгурия

може да се бодне едно 870 кв.м.; 6 спални; 8 бани по 330 кв до ключ http://www.eurohouse.us/BG/frame_465.htm

даже ще остант и за приличен парцел

пп сега чакам някои да ми обясни как е по луксозен вариянта до това чудо на комунизма ндк
      .......................
      Ти ако си от САЩ /Съветски американски щати/ не те ли е срам да пишеш? Държавите с най-големия смог, най-грозните жилища, жилища от дърво-рая на дървоядите и дървениците, които разбрах че са превзели Калифорния и не ги е страх от Шварценегер, та ти ли ще пишеш за България? Усещам как и ти си в аферата за дестабилизиране на чуждите страни-скандал от последните часове. Фнимавай имам много приятели от бившето УБО- ДА НЕ ТЕ ПРИЕМАТ ТВЪРДЕ НАСЕРИОЗНО КАТО ВРЕДИТЕЛ НА НАЦИЯТА Ако стане не мой те спася

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Прав си да, просто предизвиквам дискусия... и съм пределно наясно с нещата, кькто очевидно и ти. Не случайно съм избрал обаче точно тези райони (заградените). Говорих с мои приятели брокери и разбрах, че предлагането е почти 0. Предлагат се само единици полуразрушени апартаменти на цени от около 1500-1700Е кв.м. А за синия квартал разбрах, че е имало сделка преди около година за 5000Е кв.м. .

Както и да е... Този пост бе предизвикан от серия адски изхварлящи се мнения. Просто, ако човек иска да купи наистина качествен имот с подобна локация не трябва да гледа статистиките на НСИ, защото те не участват в този сегмент на пазара...
        Ако иска да си купи просто жилище, изборът е голям и да си прави сметката... знам оферти в момента от по 300-400 Е в Люлин. Също така и 450Е в Света Троица, но нещата са просто несравними...
        чакай малко само някои пълен ненормалник ще завре семейството си в най-големия смог срещу 5 евра квадрата ... тези пари трябва да са му паднали съвсем от небето, защото вместо кутиика 100 квадрата с две спални и отделна кухня и 15 сантиметра сгурия

може да се бодне едно 870 кв.м.; 6 спални; 8 бани по 330 кв до ключ http://www.eurohouse.us/BG/frame_465.htm

даже ще остант и за приличен парцел

пп сега чакам някои да ми обясни как е по луксозен вариянта до това чудо на комунизма ндк
        mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Трайното падане в перспектива каква? Щото виждам, че ти отдавна бръщолевиш глупости, но те цените си се стабилизират. От друга страна ти вечен ли си? Съмнявам се да изкараш колкото Йода, за да изчакаш падането на имотите.
          От два дни се чудех какво ти е - докато не прочетох в една тема че си вариш сам ракия и вино
          Сега поне съм спокоен - не си полудял а не си изтрезнял

Коментар

В тези зони, които съм оградил кофти сгради вече почти няма, има две-три но те са пред бутане. Повечето сгради са в доста добро състояние. На голяма част от тях им трябва само един освежителен ремонт и ще блеснат. А това за дограмата не е критерии...Вервай ми... Отиди в Лондон, там няма да видиш PVC дограма, всичко е с дървена дограмата от над век, поне си я боядисват... Разходи се тия дни из районите дето съм оградил... ще останеш очарован...
            Разхождал съм се нееднократно и изобщо не съм впечатлен от видяното. В огромното си мнозинство сградите са стари и зле поддържани. Тук-таме може и да има някоя нова, но тя е по-скоро изключение.
            Опитай се да накараш 10 пенсионера да съберат пари за освежителен ремонт - успех ти пожелавам.
            А къщите на Запад наистина са масово с готина дървена дограма, но това не е щото често я боядисват, а щото е сменена. Между другото, качествена дървена дограма струва доста по-скъпо от PVC или алуминиева.
            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
              За тези, които не се блазнят от лукса на брокерските услуги и от усмивките на банковите служители, офертите от ЧСИ са добре дошли. Все пак защо да се плащат надути цени, когато с тях може да се купят много други полезни неща.
              Защончо, ако не ти представлява трудност, би ли ми казал, излиза ли последваща информация при спечелен търг и цената на която е купен имота?
              Благодаря.

Коментар

• Трайното падане в перспектива каква? Щото виждам, че ти отдавна бръщолевиш глупости, но те цените си се стабилизират. От друга страна ти вечен ли си? Съмнявам се да изкараш колкото Йода, за да изчакаш падането на имотите.

Коментар

• След толкова много приказки за инфлация, евтин долар и скъпо евро отново дойде време за същността на темата - какво ще бъде понижението на жилищните имоти.

Ето един апартамент в ж.к. Младост 4, с площ от 88,15 кв.м за 75 000 лв. http://www.sales.bcpea.org/?q=node/18283

Ето и какво искат брокерите от сайта imot.bg.
                  Офертите в сайта imot.bg за такъв апартамент са с поне 50 000 лв. по-високи, отколкото са реалните цени. За тези по-високи цени обаче получавате удобствата на брокерските услуги и привилегията на банковия кредит. Брокерката ще ви обслужи любезно и ще ви третира като европеец, в банката отношението ще е същото. За период от 25 години ще получите привилегията да сте клиент на престижна банка и любезно обслужване в банковия офис.

За тези, които не се блазнят от лукса на брокерските услуги и от усмивките на банковите служители, офертите от ЧСИ са добре дошли. Все пак защо да се плащат надути цени, когато с тях може да се купят много други полезни неща.

Коментар

• Трайното спадане на цените на НИ и достигане на реалните цени, че дори и под тях поради ластичния ефект ще бъде много здравословно за БГ икономиката!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Ако се запази тенденцията на поевтиняващо евро ще бъде интересно как продавачите ще превалутират офертите си в долари.
                      Чак тогава ще почне голямото чакане на 'мириканцити!
                      Купувачи бре, да не помисли друго

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                        Това са митове и легенди на народите Масово жилищата в центъра се обитават от пенсионери, които едва свързват двата края. В кооперацията на моите родители има 12 апартамента и едно-единствено младо семейство с дъщеричка. Всички останали жилища се обитават от пенсионери или стоят празни. Единственият апартамент с подменена дограма е този на нашите и то защото двамата с брат ми поехме всички разноски по подмяната. Какво представляват апартаментите отвътре няма смисъл да коментирам...
                        В тези зони, които съм оградил кофти сгради вече почти няма, има две-три но те са пред бутане. Повечето сгради са в доста добро състояние. На голяма част от тях им трябва само един освежителен ремонт и ще блеснат. А това за дограмата не е критерии...Вервай ми... Отиди в Лондон, там няма да видиш PVC дограма, всичко е с дървена дограмата от над век, поне си я боядисват... Разходи се тия дни из районите дето съм оградил... ще останеш очарован...
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Абе незнам откъде го имаш това инфо... Но хората, които аз познавам от идеалния център са си бая богати хора, а на повечето от тях апартамента в центъра е едно от жилищата им, където обикновенно живее сина или дъщерята за да им е близо до университетите или пък живее бабата. Това, че бабата не кара Бентли и няма плазма вкъщи не означава, че едва свързва двата края... Освен това в иделния център масово се дават под наем и общо взето доста бързо се намират наематели...
                          Това са митове и легенди на народите Масово жилищата в центъра се обитават от пенсионери, които едва свързват двата края. В кооперацията на моите родители има 12 апартамента и едно-единствено младо семейство с дъщеричка. Всички останали жилища се обитават от пенсионери или стоят празни. Единственият апартамент с подменена дограма е този на нашите и то защото двамата с брат ми поехме всички разноски по подмяната. Какво представляват апартаментите отвътре няма смисъл да коментирам...
                          Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Абе незнам откъде го имаш това инфо... Но хората, които аз познавам от идеалния център са си бая богати хора, а на повечето от тях апартамента в центъра е едно от жилищата им, където обикновенно живее сина или дъщерята за да им е близо до университетите или пък живее бабата. Това, че бабата не кара Бентли и няма плазма вкъщи не означава, че едва свързва двата края... Освен това в иделния център масово се дават под наем и общо взето доста бързо се намират наематели...
                            Има и богати има и бедни.
                            Картината е шарена !!!
                            =================================
                            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                            Спасете Мирко !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

щом имотите им приличат на кочини отвън, явно нещо фундаментално им куца, ако не пари, то определено култура и възпитание

Коментар

• Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнение
                                мда, това е проблема: за да купят някога, когато и да е било, тези имоти в центъра са имали пари (ако не са им порарък от партията де), а сега нямат стотинки дори и за кафенетата наоколо. ето това е разрушаване на финансов капитал от нескопосан човешки 'капитал'! трагично е.
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X