IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако се запази тенденцията на поевтиняващо евро ще бъде интересно как продавачите ще превалутират офертите си в долари.
    Last edited by anon6706; 29.11.2010, 17:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
      Това до Чилаута e база на жандармерията...и е големичко
      Ааа, включих.
      Мерси за инфото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
        А има една сграда на Патриарха и Асен, до събуей, УНИКАЛНА, реновирана с някакъв дизайн, като на алпийско селце ми напомня, с едни цветя по прозорците.Разпитах и се оказа, че е на един собственик естествено, някакъв златар, който я е купил преди много години.Мислех си, че са се организирали хората живеещи вътре,но не би..
        А иначе, ако така станат всички сгради в центъра, ще можем да конкурираме севропейски столици.А не би трябвало да е толкова скъпо, но докато в центъра живеят пенсии, дето си броят стотинките, така ще е...
        мда, това е проблема: за да купят някога, когато и да е било, тези имоти в центъра са имали пари (ако не са им порарък от партията де), а сега нямат стотинки дори и за кафенетата наоколо. ето това е разрушаване на финансов капитал от нескопосан човешки 'капитал'! трагично е.

Коментар

Абе има много полицаи и полицейски коли и целия тротоар е с крадени коли с лепенки, не знам разликата между РПУ и другото, ама има бая куки
          Това до Чилаута e база на жандармерията...и е големичко
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Абе има много полицаи и полицейски коли и целия тротоар е с крадени коли с лепенки, не знам разликата между РПУ и другото, ама има бая куки

Коментар

• А има една сграда на Патриарха и Асен, до събуей, УНИКАЛНА, реновирана с някакъв дизайн, като на алпийско селце ми напомня, с едни цветя по прозорците.Разпитах и се оказа, че е на един собственик естествено, някакъв златар, който я е купил преди много години.Мислех си, че са се организирали хората живеещи вътре,но не би..
              А иначе, ако така станат всички сгради в центъра, ще можем да конкурираме севропейски столици.А не би трябвало да е толкова скъпо, но докато в центъра живеят пенсии, дето си броят стотинките, така ще е...

Коментар

Да бе, точно от към Асен и аз за там говоря, до пилоните на ндк има полицейско управление, все пак ми е кварталът това
                А иначе така както го описваш колега наистина си струва 2 те хиляди евро, само дето нищо такова не се предлага, за съжаление
                Там РПУ няма. Да не говориш за полицейски участък? Не съм забелязвал, та ми е любопитно.
                Last edited by anon6706; 29.11.2010, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнение
                  чисто хипотетично: защо апартамент в историческа сграда с гледка към парка, тихи помещения на висок етаж, наличие на закрит паркинг и консиерж за сградата да не струва дори и 2,000 Е/м2? не, че имотите в тези оградени райони са от такъв тип, но ако имаха нужните удобства, цената щеше да е много по-висока.
                  Напълно реалистично: защото в оградените от Мажо квартали не съществува нито един такъв апартамент
                  Ако имаше, наистина щеше да струва минимум 2К евро квадрата и да се продаде незабавно.
                  Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Да бе, точно от към Асен и аз за там говоря, до пилоните на ндк има полицейско управление, все пак ми е кварталът това
                    А иначе така както го описваш колега наистина си струва 2 те хиляди евро, само дето нищо такова не се предлага, за съжаление

Коментар

Значи преди месец в синьото кварталче гледах един апартамент -точно над чил аут кафето на 1200-1300 се връзваше, без пазарене, но много малък.А от другата страна, над Старбъкс има страхотен апартамент за 1100 EUR/м2, с глредка към ндк и витоша, верно за ремонт, но вече щях да съм го купил, ако нямаше 4 /четири/ антени около него-една над старбъкс, една над бившия офис на ментел на берон и две на общината!Цената беше 104 хиляд като ходих да го гледам сега е 86.Това са реалните цени в момента в центъра, не знам дали са високи или ниски, всеки сам си преценява по джоба.
                      Но не са 1500 -2000 в никакъв случай.
                      чисто хипотетично: защо апартамент в историческа сграда с гледка към парка, тихи помещения на висок етаж, наличие на закрит паркинг и консиерж за сградата да не струва дори и 2,000 Е/м2? не, че имотите в тези оградени райони са от такъв тип, но ако имаха нужните удобства, цената щеше да е много по-висока.

Коментар

Хахах какво свърталище на хора бе пич, там има полицейско управление
                        той говори за трапеца откъм Асен, а не откъм Раковски.

Коментар

• Хахах какво свърталище на хора бе пич, там има полицейско управление

Коментар

• Значи преди месец в синьото кварталче гледах един апартамент -точно над чил аут кафето на 1200-1300 се връзваше, без пазарене, но много малък.А от другата страна, над Старбъкс има страхотен апартамент за 1100 EUR/м2, с глредка към ндк и витоша, верно за ремонт, но вече щях да съм го купил, ако нямаше 4 /четири/ антени около него-една над старбъкс, една над бившия офис на ментел на берон и две на общината!Цената беше 104 хиляд като ходих да го гледам сега е 86.Това са реалните цени в момента в центъра, не знам дали са високи или ниски, всеки сам си преценява по джоба.
                            Но не са 1500 -2000 в никакъв случай.

Коментар

Като сте такива спецове... Искам някой да оцени имотите в жилищните кварталчета, които съм заградил... Най-вече искам Защончо да сподели..
                              За, който не знае това по средата е НДК
                              Интересно ми е съшо така как оценявате оградения със синьо квартал..
                              [IMG][/IMG]
                              Цените в оградените участъци са височки спрямо средните на пазара. Разбира се, тези 5 000 евро/кв.м дето споменаваш в друг коментар са фантазии.

В тези участъци обаче има особености, човек добре трябва да премисли, преди да купува там. Трапеца от лявата част на градинката на НДК е усойно място, има едни свърталища на хора, дето по-добре да си нямаш работа с тях. За офис става, да се ползва през деня, но за живеене не.

Коментар

Имам интерес цените на НИ да са високи, но това не означава че нещата, които съм написал не са верни..
                                Пишеш СЛУХОВЕ Мажо. Един пазар при липса на сделки не определя нищо - ако ще някой да иска 50 000/м2. Ами да си иска - ще стои така докато се порути и го съборят

Коментар

Working...
                                X