IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    С изключение на София и Варна, където демографския фактор е положителен. Спирам до тук, Андрешко, че спора ни се превръща в междукласов, с тебе и другите Пурковци като тебе...
    Влизам и що да видя?!?! - междуособни войни.
    Себулба, да те питам нещо, преди да обвиняваш "другите" в папурковство.
    Какво предпочиташ да имаш в момента:
    100 000 лв. в брой или вместо тях имот, който по офертни цени на сайтовете струва 100 000 лв. или равностойността на дадена валута.
    Ама с ръка на сърцето го кажи!!!!

П.П. Обърни внимание, че пиша "вместо тях". Не визирам останалите ти пари в брой, т.е. не се заяждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
      Купуваш само голи кафета ти, Гольо Голев Съчманлиев
      Фундамент "инфлация" не си видял на хоризонта, няма и да видиш скоро хехехехе Ама ти си стой на едното голо гладно кафе и си чакай де, мангалес ще дойдат по някое време да ти обяснят защо тях като купувачи на коптора ти не ги брига инфлацията

Тъкмо ще ти светне за един друг фундамент - "демография"
      С изключение на София и Варна, където демографския фактор е положителен. Спирам до тук, Андрешко, че спора ни се превръща в междукласов, с тебе и другите Пурковци като тебе...
      Last edited by SEBULBA; 01.12.2010, 00:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Фундамента се нарича "инфлация". В номинално изражение цените ще са нагоре, в реално - не. Все пак това е пазар и винаги има възможност за изгодни сделки. А семкаджии като тебе ги купувам и продавам докато ми сервират кафето.
        Купуваш само голи кафета ти, Гольо Голев Съчманлиев
        Фундамент "инфлация" не си видял на хоризонта, няма и да видиш скоро хехехехе Ама ти си стой на едното голо гладно кафе и си чакай де, мангалес ще дойдат по някое време да ти обяснят защо тях като купувачи на коптора ти не ги брига инфлацията

Тъкмо ще ти светне за един друг фундамент - "демография"

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Държавен чиновник строи хотел в Пампорово - абе Лорда 31 да не се е уредил и в Пампурково да строи, а
          ==============
          Що ме издаде бе Грую? Ако не беш го казал на всеуслушание щях да ти предложа 10%. Жалко че сърце юнашко не трае

Коментар

• Държавен чиновник строи хотел в Пампорово - абе Лорда 31 да не се е уредил и в Пампурково да строи, а
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Тоя не е баро а Буби
              Аз не схващам само едно - с кой акъл някой чака нови повишения на цените от тия нива.
              Къде е фундамента за всичко това? Кой ще плати завишени цени и най-вече защо?
              Фундамента се нарича "инфлация". В номинално изражение цените ще са нагоре, в реално - не. Все пак това е пазар и винаги има възможност за изгодни сделки. А семкаджии като тебе ги купувам и продавам докато ми сервират кафето.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Ам мога и по-скъп да ти намеря, баро!!!
                Знам, че можеш. Както съм писал, апартамента не е кой знае какво.

Коментар

2.Варна до Спортната зала, 123,21 кв.м., цена 3,564 млн евро
                  Къде е изкопа таз стара обява. И аз вече съм забравил в колко сайта съм е пускал, ама вече свалих цената с 27%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                    Резултата от кризата ще бъде сегментиране на пазара на НИ. Копторите в Люлин най-накрая ще достигнат своята реалистична цена от 100 Евро на кв.м., други места ще останат на цени от преди кризата и по високи. А средната цена на кв.м. за София ще бъде около 600-700 Евро и така докато започне да се надува следващия балон, независимо дали ще бъде свързан с НИ или нещо друго...
                    Като влезем в еврозоната и паднат лихвите по кредитите ще има период на рязко увеличение на средната цена на имотите...
                    И аз изповядвам теорията за сегментация, но горното ми се вижда малко нереално към днешна дата.

Някой ден, ако ми остане време трябва да си поиграя с темповете на амортизация на жилища ( панелките ) и демографската картинка.

Горното е възможно да се случи, ако демографската картинка е с по-як превес спрямо амортизацията при определен тайминг.

П.П. Под демографска картинка визирам не само застаряването и увеличаването/спихването на населението за определен град ( в случая Софето ), но и като структура на населението.

Поздрави!

П.П.П. Ама, едва ли ще имам време да го правя това "упражнение" за съжаление, нямам поглед върху циганизацията в Софето, а и обикновено оттам минавам транзит, та не ми се занимава да изследвам частни случаи.
                    Last edited by marandi; 30.11.2010, 22:17.

Коментар

Резултата от кризата ще бъде сегментиране на пазара на НИ. Копторите в Люлин най-накрая ще достигнат своята реалистична цена от 100 Евро на кв.м., други места ще останат на цени от преди кризата и по високи. А средната цена на кв.м. за София ще бъде около 600-700 Евро и така докато започне да се надува следващия балон, независимо дали ще бъде свързан с НИ или нещо друго...
                      Като влезем в еврозоната и паднат лихвите по кредитите ще има период на рязко увеличение на средната цена на имотите...
                      И кой ще си купи коптор до НДК например за 1500 евра ако може да си купи такъв в Люлин за 15 пъти по-малко пари? Трябва да е безнадежден сноб с айфоун, розова папийонка и обувчици от крокодилска кожа

Коментар

И да, и не!

А иначе как си си обърнал така главата настрани? И по-важно защо?

Коментар

• Резултата от кризата ще бъде сегментиране на пазара на НИ. Копторите в Люлин най-накрая ще достигнат своята реалистична цена от 100 Евро на кв.м., други места ще останат на цени от преди кризата и по високи. А средната цена на кв.м. за София ще бъде около 600-700 Евро и така докато започне да се надува следващия балон, независимо дали ще бъде свързан с НИ или нещо друго...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Алоуууу,

отворковците дето 10 бона ви беше малко,

какво стана като видяхте обява за 3 млн?

Гащите ли напълнихте?

Тишина...

Така си и знаех, добри сте само на приказки, оттам нататък хич ви няма

Аааа купона е голям.....

Коментар

Тоя не е баро а Буби
                              Аз не схващам само едно - с кой акъл някой чака нови повишения на цените от тия нива.
                              Чака той в мокрите си сънища повишение

Коментар

Ам мога и по-скъп да ти намеря, баро!!!
                                Тоя не е баро а Буби

Коментар

Working...
                                X