IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius Разгледай мнение
    Направо е потресаващо!
    Ти дори не наясно със смисъла на всички думи, които употребяваш!

Бил съм коментирал... хах - и къде написах дали еди-кой си лъже или не, бре?

Единствения коментиращ и даващ мнения (на база изказвания на "10 познати") се вижда кой е... работата е там, че и той толкова знае...

п.с.
    Къде се набутах и аз сред патологичните случаи?
    Буха ха,

значи според теб коментара означава да кажеш дали някой лъже или не?

Хи хи хи,

а останалото какво е? Лаладжийница?

Коментар

• Първоначално изпратено от yerdna Разгледай мнение
      Стига се излага, каква професия?! На студентските бригади се бачка черна, супер нискоквалифицирана работа за малко пари! 15К долара за 4 месеца прави (грубо) по 4К месечно, което е повече от средната работна заплата в Щатите - кой ще наеме български студент за толкова пари?
      Хубаво!

Тогава се разберете с човека, щом толкова те вълнува темата.

Мен НЕ.

п.с.
      Гледам, че под мен им отговорили...

Ивко, ич не се Аби да им обясняваш...

Такива не вдяват, не искат да вдяват, а ако се случи - мразят, че са вдянали и никога не си признават грешката!!!
      Last edited by Julius; 24.06.2010, 20:17.

Коментар

Ок, ще ти повторя и на теб, щото явно не четеш - Ivkoo очевидно лъже какво е постигнал. От бригада в САЩ човек се връща с 4К, а не с 15К.
        Няма да споря с теб, защото е безсмислено. Ходил ли си на бригада в US? Ако не си ще си траеш... Има и хора които правят пари, има други дето се връщат с дългове. Има и значение за какво харчиш и с какво се връщаш - лаптопче, фотоапарат, дрешки, некоя друга джунджурия. Аз връщах само пари, а и там не харчех. Давам ти най-елемнтарна сметка. В Нантъкет мин. заплащане 2004г. беше $10-12 на час (нека да е $10). Ако работиш 4 месеца на 2 места и правиш да кажем средно 60 часа седмично, което е доста малко ще икараш грубо $11000. От тях вадиш седмичните разходи за храна, наем, смет около $160-170/седмица (общо $2800). и $1500 за програмата. Като имаш предвид че данъците се възстановяват на 100% ще си изкарал чисти $6700+. Давам друг пример с мен... Последната година в ресторана ми плащаха $14 на час + бакшиши, а като шофьор на такси взимах 34% от оборота за седмицата. Работил съм около средно 80-90 часа седмично. И без проблем ги правиш $15к+. Но е нажна да се отбележи и момента, че работя 4 годити само на едни и същи места места. В ресторанта започнах, като бъсър на $10, а втората година станах сервитьор. И не е все тая дали ще бачкаш в Масачусетц, Мейн или Ню Хемпшир... . В Ню Х. и 120 часа да правиш седмично няма да изкараш повече от 5k.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Ммм даааа,

не знаеш, ама коментираш!
          Направо е потресаващо!
          Ти дори не наясно със смисъла на всички думи, които употребяваш!

Бил съм коментирал... хах - и къде написах дали еди-кой си лъже или не, бре?

Единствения коментиращ и даващ мнения (на база изказвания на "10 познати") се вижда кой е... работата е там, че и той толкова знае...

п.с.
          Къде се набутах и аз сред патологичните случаи?

Коментар

Именно! Що си мислиш, че е невъзможно?

Или разчиташ, че тези твои 10 вездесъщи познати, обиколили всички 50 щата, са работили всички възможни професии и следователно знаят в кой щат от коя професия колко може да се изкара?

п.с.
            За себе си - не знам дали може, но още по-малко пък ме интересува!

Но не мога така да се изцепя като тебе...

Тука сте станали като махленски клюкарки - веднага решихте кой лъже, кой не... вие сте последната инстанция. смях...
            Стига се излага, каква професия?! На студентските бригади се бачка черна, супер нискоквалифицирана работа за малко пари! 15К долара за 4 месеца прави (грубо) по 4К месечно, което е повече от средната работна заплата в Щатите - кой ще наеме български студент за толкова пари?

Коментар

п.с.

Ммм даааа,

не знаеш, ама коментираш!

Буха ха ха,

то същото и за имотЯта се отнася, коментираш без да знаеш

Буха ха ха

П.П. Ц, ц, ц, я колко е срива на имотките досега? 30-40%! Буха ха! Ти продаде ли имотките Джули? Или всеки ден смяташ с колко си обеднял? Буха ха

Коментар

Ок, ще ти повторя и на теб, щото явно не четеш - Ivkoo очевидно лъже какво е постигнал. От бригада в САЩ човек се връща с 4К, а не с 15К.
                Именно! Що си мислиш, че е невъзможно?

Или разчиташ, че тези твои 10 вездесъщи познати, обиколили всички 50 щата, са работили всички възможни професии и следователно знаят в кой щат от коя професия колко може да се изкара?

п.с.

Тука сте станали като махленски клюкарки - веднага решихте кой лъже, кой не... вие сте последната инстанция. смях...
                Last edited by Julius; 24.06.2010, 19:56.

Коментар

Тъй наречения "ъпър" няма мислене... Той е просто един дебил, викащ "Нагоре" и често съвместява това викане с професията "брокер"! Не по-малък дебил е и тъй наречения "сривльо" по същата причина - той също няма мислене!

Това, което съм написал е на база на това, което сам си писал за себе си в този форум - как искаш, как изкарваш не малко пари, но ти е скъпо и затова няма да им пълниш джобовете на строителите и т.н. Дотук нищо против... но да се изцепиш на човек, който ти казва какво и как е постигнал (независимо дали е малко/голямо) с израза: "Ти вярваш ли си?"... ... най-малкото не говори за наличие на разум, камо ли на здрав! Оттам нататък с изпадането в словесни гимнастики от рода, че разбираш ли: "Това било типичното ъпърско мислене" не можеш и в най-малка степен да замажеш положението.

Коментар

БУАХАХАХАХХАХАХААА...

Ох, една сълзица да отроня за бедното момче Джулс

Коментар

Хе хе хе,

личи си че реалността те е пречупила.

Вместо арогантно, звучиш сърцераздерателно!

Прав си, мненията ги има, дати, всичко...

Аз твърдях, че имотите са набалончени и цените ще падат, ти - обратното.

А за погледа - бъркаш - не надолу, а по-надалеч виждам, със сриналите се цени на НИ.
                      А и да не си забравиш кърпичката, че амен амен крокодилските ти сълзи ще бликнат от монитора
                      БУАХАХАХАХХАХАХААА...

Коментар

ТОЧНО ТАКА!

И когато казвеам, че сривльовците са дебили (а ти изживявайки се като лидер на сривльовците) се явяваш всъщност лидер на дебилите!

Характерно е за тях, че не помнят... или поне не дълго! Не че и на тях понякога не им светва ламБата, но е нужен доста по-силен натиск от обикновеното!

Напъните да се опитваш да ме квалифицираш...

Ще ти дам един съвет: на мен нищо не ми трепва като ти чета мисловните изблици, по простата причина че за >2000 поста не си писал нищо смислено... така че не си губи времето, освен ако живота ти не е чак толкова скучен и безмислен. освен ако смисъла му не е сведен до това да генерираш накъде трафик.

Помня и ти кога се появи във форума... време, когато спада в цените беше почнал и най-инертните елементи присъстващи на всеки пазар като тебе се нароиха. Дотогава хората говорещи за спад в тоя форум се брояха на пръсти...

А иначе който се интересува наистина какво мисля за цените на имотите - те нещата си стоят. Мненията, датите, всичко...

Жив и здрав и погледа все така НАДОЛУ, сривльо!
                        Хе хе хе,

личи си че реалността те е пречупила.

Вместо арогантно, звучиш сърцераздерателно!

Прав си, мненията ги има, дати, всичко...

Аз твърдях, че имотите са набалончени и цените ще падат, ти - обратното.

А за погледа - бъркаш - не надолу, а по-надалеч виждам, със сриналите се цени на НИ.
                        А и да не си забравиш кърпичката, че амен амен крокодилските ти сълзи ще бликнат от монитора

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                          Бойната секира ще бъде заровена само тогава, когато започнат да раздават имоти без пари.
                          Хе хе хе,

харесва ми когато има чувство за хумор.

Ама не е така!

Секирата ще я заровим когато почнат да дават пари за да купиш имот

Аи успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                            Айде и аз да изкажем некои съобръжения
                            като кУреняк
                            В интерес на истината позицията на колегата Ивко ми харесва, защото той не е дошъл в София да живее, работи за повече пари , излиза в най-добрите заведения, вечеря в гурме ресторанти, пазарува в най-добрите магазини, спортува в най добрите зали и т-н и в същото време да се оплаква колко гаден град всъщност е София!Не, харесва му и го заявява, за което ЕВАЛА!
                            Само кУреняк може да критикува София, а че има за какво, имаМога да изреждам минуси цял ден.
                            Отново в интерес на истината зимата бях с чужденци във Варна, бяхме в един хотел точно срещу катедралата, страхотна гледка, целият град беше осветен, празнично.На тях им хареса повече от София.
                            Но, аз като кУреняк, си харесвам града и специално квартала около НДК, където съм израстнал.
                            Имам въпрос към Ивко, като към градски и квартален даже вече
                            Ако се огранизира събиране на пари за възстановяване на реката и водопада в Детския кът в НДК, ТИ , лично би ли участвал.???
                            Хах въпроса е добър... Между другото на скоро с приятели обсъждахме плачевното състояние на детския кът... Не само реката и водопада, а и катерушките и люлките и графитите по червените павета. Също така и тази сцена дето строят в в момента до моста. Пари бих дал да, но при определени условия - бих ги дал на авторитетно лице или фирма, която ще гарантира реализацията на реставрацията на целия детски кът та било и с цел реклама, което е масов случай. Когато още бутах количка ходихме предимно в Мадарската градинка и рядко в НДК, защото в горната част на детския кът нямаше майки с деца, а ученици пиещи патрончета водка и пушещи трева, а в пясъка имаше фасове и кондоми.

Коментар

Я, ама това бебе Джулс ли е?

Къде се беше загубило? Или като баба Джоанка само минава да забърка някой скандал и да забегне пак

А бе бебе Джулс не беше ли онова арогантно хлапе, дето обиждаше наляво и надясно всеки който изкаже сатанинското мнение, че имотите бяха надути?

Май е същия, и е много лицемерно сега да се прави на разумния и уравновесен реалист.

Буха ха ха, не бил ъпър Джулс-а.

Е, не си, вече не си ъпър а си вече ревльо
                              ТОЧНО ТАКА!

И когато казвеам, че сривльовците са дебили (а ти изживявайки се като лидер на сривльовците) се явяваш всъщност лидер на дебилите!

Характерно е за тях, че не помнят... или поне не дълго! Не че и на тях понякога не им светва ламБата, но е нужен доста по-силен натиск от обикновеното!

Напъните да се опитваш да ме квалифицираш...

Ще ти дам един съвет: на мен нищо не ми трепва като ти чета мисловните изблици, по простата причина че за >2000 поста не си писал нищо смислено... така че не си губи времето, освен ако живота ти не е чак толкова скучен и безмислен. освен ако смисъла му не е сведен до това да генерираш накъде трафик.

Помня и ти кога се появи във форума... време, когато спада в цените беше почнал и най-инертните елементи присъстващи на всеки пазар като тебе се нароиха. Дотогава хората говорещи за спад в тоя форум се брояха на пръсти...

А иначе който се интересува наистина какво мисля за цените на имотите - те нещата си стоят. Мненията, датите, всичко...

Жив и здрав и погледа все така НАДОЛУ, сривльо!

Коментар

• Бойната секира ще бъде заровена само тогава, когато започнат да раздават имоти без пари.
                                Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Working...
                                X