IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
    Не, не са банките. Те само се възползваха.
    Този, който наду балона, е средностатистическият бегетовски идиот, за когото собственото жилище - независимо какво, независимо къде, независимо в какво състояние - е най-висша цел в живота. Този именно идиот се съгласи да плаща по 1000 Евро на кв. м за вмирисани 30-годишни милиционерски панели в Младост, той се съгласи да тегли заем при убийствени условия, той тръбеше наляво и надясно, че цената на имота падала само тогава, когато падне самият имот.
    Банките чисто и просто се възползваха от идиотията му и го заробиха.
    1.не само българи . имаше и чужденци - англичании ирландци предимно
    2. банките са тези , които стоят на върха на пирамидата и подмамиха болшинството от хора. в смисъл вината не е само в хората. хората , които сбъркаха и се излакомиха ще си платят последиците , ами банките дали ще ги платят ,а познай?

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
      Банките са тези , които надуха балона .
      Не, не са банките. Те само се възползваха.
      Този, който наду балона, е средностатистическият бегетовски идиот, за когото собственото жилище - независимо какво, независимо къде, независимо в какво състояние - е най-висша цел в живота. Този именно идиот се съгласи да плаща по 1000 Евро на кв. м за вмирисани 30-годишни милиционерски панели в Младост, той се съгласи да тегли заем при убийствени условия, той тръбеше наляво и надясно, че цената на имота падала само тогава, когато падне самият имот.
      Банките чисто и просто се възползваха от идиотията му и го заробиха.
      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
        Много точно мнение!
        И спекулативния ръст на НИ, и на фондовата борса ЯВНО са били продиктувани от външни фактори- при имотите от тъпите англичани, руснаци и всякакви такива пишман инвеститори, а при акциите от фондове и други производни.Когато външния фактор изчезна при акциите -виждате какво става-играем си на борса от 2 години с накакви ръстове от 0.08 процента и великите анализатори пишат -тази седмица зелената вълна продължава.А изражениети на тази зелена вълна е примерно 100000 оборот.Смешно.
        При имотите явно е същото, като няма кой изкуствено да бута цените, уважаемият строител трябва да обърне поглуд към най-омразния му клиент -българският.И вече да се съобразява точно с неговата покупателна способност.
        Това е положението.А не като смешниците примерно от home2you, направиха една хубава сграда на България, влизам оня ден в сайта им да видя колко струват офисите , защото сградата стои празна.Сайтът ми се отваря на РУСКИ и цените започват от 4000 EUR.
        Еми да го духат, нема да си купим офис там, и не знам кой нормален би си купил.
        Нещата са много по прости, отколкото вие тука се опитвате да ги анализирате.
        Банките са тези , които надуха балона .

Коментар

• Цените на жилищата скоро няма да се покачват. Следя цените по южните квартали от около 3 години и виждам, че напоследък има все повече обяви за обзаведени апартаменти, т.е. кредитите започват да тежат доста.

Коментар

• Никой не коментира имотите

Ъпърите явно яко сте се надъхали, щом и темата за поскъпването изкарахте от гробищата.

Дано да се увенчаят с успех дружните усилия на банки, строители и брокери за поскъпването на края на годината

Че който не изпълни плана, не го чакат хубави неща...

Коментар

• Аз от кака Джоан и от бати Афтър съм научил много как да си трол в интернет

като еврото пропадне като нищо може да видим 149 канадски на жълтите павета иначе засега сме по-първата прогноза на куку започна да става реалност бавно
              mWPCloud.com

Коментар

Не разбирам защо се дърпате с Joan.
                Има си мнение, казва си го, има и аргументи. Аз лично не съм съгласен с това, което казва, но нали затова е форумът - да се обменят мисли и мнения. Без лични нападки, обиди и простотии. Това, че не споделям вижданията и, не значи, че трябва да се заяждам.
                Къде има лични нападки, обиди и прочие?

Или по презюмция щом кака Джоан се появи почват обидите?

Е, засега тя си пише кротко, изказва мнение, всичко си е нормално

П.П. Аз бих я питал защо и къде се губи толкова време, ама знам, че ще иронизира, тъй че не питам. Я ти питай, ти не се водиш за враг народу...
                Last edited by luboil; 10.12.2010, 19:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнение
                  1. Хващам се за това, че изобщо не знаеш за какво става въпрос, а продаваш компетенции. 2. Въобще няма да си губя времето да ти казвам каквото и да е.

Лека !
                  За да хванеш за нещо, трябва да има за какво. Поне аз не съм видял да го имаш.
                  Лека и от мен.

П.П. Махам го това, че не ми се заяжда петък вечер.
                  Last edited by anon6706; 10.12.2010, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Що да се дърпаме с нея?! Общо взето появата й мина мирно и тихо. (За моя изненада)
                    Лубойл реагира чак сега, но не е кой знае какво заяждане.
                    Правилно си усетил нещата.

Не съм имал намерение да се заяждам с кака Джоан. Няма повод. Но все пак е интересна появата й.

Коментар

Като гледам кога си написал поста, май в службата ти е започнал кофти деня. Задръстване ли имаше?
                      Дано вече се е пооправило настроението ти, но нали знаеш, че и утре е работен ден.... за теб.
                      Кажи сега, когато една банка е привлякла много депозити - това лошо ли е за банката или добре?
                      Счетоводно не знам как се водят депозитите.
                      Нямам такова образование и за теб се открива прекрасна възможност да блеснеш със знания.

П.П. Ясно, ти си се хванал за думата, че казвам на депозитите в самата банка активи, а пък те счетоводно се водели пасиви в баланса на банката.
                      1. Хващам се за това, че изобщо не знаеш за какво става въпрос, а продаваш компетенции. 2. Въобще няма да си губя времето да ти казвам каквото и да е.

Лека !

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
                        И аз се изненадах, очаквах повече овации Ма то така е със сензациите, всяко чудо за 3 дни

И да, благодаря, добре съм. Чакам жълтите павета по 149 е/кв, да си накупя на килограм

Хубав уикенд на списващите
                        О каката, как е богатееш ли от имотите? А вноските по кредитите как ка? Нямаш вече, щото банката ти сви всичко а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
                          Statistics Norway: Houses prices decreased on average by 0.5 per cent from the second to the third quarter of 2010, but were still 6.7 per cent higher than a year ago.

http://www.ssb.no/english/subjects/08/02/30/bpi_en/
                          Усетила си посоката ми на мислене и какво се опитвам да кажа на четящите тук.
                          Със същия успех може да дадеш подобни данни за имотите в Австралия, Нова Зеландия, а за Китай да не говорим.
                          Само, че развита икономика като норвежката (петролът също е фактор при тях) може да поеме разликата в цените между входа и изхода, да запази работниците си, платежоспособността на населението, докато Китай няма да успее.
                          От това и тръгна приказката вчера.

П.П. Нали не забравяте, че ние сме развиваща се икономика.
                          Last edited by anon6706; 10.12.2010, 19:20.

Коментар

• И аз се изненадах, очаквах повече овации Ма то така е със сензациите, всяко чудо за 3 дни

И да, благодаря, добре съм. Чакам жълтите павета по 149 е/кв, да си накупя на килограм

Хубав уикенд на списващите

Коментар

Предполагаме, че норвежците не са същите апаши от САЩ, които лъжат целия свят, че няма инфлация.
                              Statistics Norway: Houses prices decreased on average by 0.5 per cent from the second to the third quarter of 2010, but were still 6.7 per cent higher than a year ago.

http://www.ssb.no/english/subjects/08/02/30/bpi_en/

Тия норвежци явно не признават криза

Иначе за оня сайт споделям мнението ти - доста лековато изглежда, популистка работа.
                              Last edited by Joan; 10.12.2010, 19:05.

Коментар

Не разбирам защо се дърпате с Joan.
                                Има си мнение, казва си го, има и аргументи. Аз лично не съм съгласен с това, което казва, но нали затова е форумът - да се обменят мисли и мнения. Без лични нападки, обиди и простотии. Това, че не споделям вижданията и, не значи, че трябва да се заяждам.
                                Що да се дърпаме с нея?! Общо взето появата й мина мирно и тихо. (За моя изненада)
                                Лубойл реагира чак сега, но не е кой знае какво заяждане.

Коментар

Working...
                                X